Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayşemmm bu haftanın listesi yoksa benimkimi kız sendemi sıkı liste istedin nedir gerçi benim en sevdiğim kahvaltı tarzı öğlende de bana uyar Ay inşallah banada buna benzer bir liste gelir
Bak bu saat oldu hala 1 litre suyu geçemedim kendi kendimi dövesim var ille o şişe gözümün önünde dolu olacak yoksa aklıma gelmiyor bu ara

moni canim tum sirinligimi de takindin
Oy oy şirin kaptanım benim
Bilgisayarım bozuk bayadır,ipad den de alıntı yapamıyorum nasıl olcak liste ,bir hal çaresi bulmam lazım
Listeleri yaparım yapmasınada kaptan maptan demem yolarım hepinizi söylemedi demeyinponçik moni kalmadı size oklavalıyı verelim

Yok banum geçen listemde detoksluydu hatta 2200 bekliyorum demişti gide gide 500 gidince bide bunu deneyelim dedi ,bunda da 1 kg alıyomuşum ayy ne gülerim
Senin listeyi niye yollamadı hala acaba

Yok banum geçen listemde detoksluydu hatta 2200 bekliyorum demişti gide gide 500 gidince bide bunu deneyelim dedi ,bunda da 1 kg alıyomuşum ayy ne gülerim
Senin listeyi niye yollamadı hala acaba

Tahminimce son danışanıda gönderdikten sonra online olanları gönderiyor büyük bir merakla bekliyorum valla nasıl bir liste atacak bana

Ay çok korktum ponciğim

Süüup riiiizzz sana liste yok. Bu hafta açsın dermiş

valla aç kalınca gideceğini bilsem ağzımı bantlar kesinlikle yemem artık neyse cezam çekeceğim de hatun hala yollamadı ya la hatırlatayım kendimi bari

Ne sapikligimi gördüm kız. moni sibelin konumu diye evinin konumunu atmıştı oradan biliyorum. Senin emine gafin gibi

siz neler yapıyorsunuz bilmiyorum ama beni bir gülme aldı

Ne sen sor ne ben söyleyeyim ortalık karıştırıyor bu nilsub

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…