- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #263.241
Eki Görüntüle 2066123 Bu yeni listem
Sonradan gördüm de unuttumbugun sana dünya msj attık gruptan görmedin galiba
Oy oy şirin kaptanım benim
Yok banum geçen listemde detoksluydu hatta 2200 bekliyorum demişti gide gide 500 gidince bide bunu deneyelim dedi ,bunda da 1 kg alıyomuşum ayy ne gülerimAyşemmm bu haftanın listesi yoksa benimkimikız sendemi sıkı liste istedin nedir gerçi benim en sevdiğim kahvaltı tarzı öğlende de bana uyar Ay inşallah banada buna benzer bir liste gelir
Bak bu saat oldu hala 1 litre suyu geçemedim kendi kendimi dövesim varille o şişe gözümün önünde dolu olacak yoksa aklıma gelmiyor bu ara
Yok banum geçen listemde detoksluydu hatta 2200 bekliyorum demişti gide gide 500 gidince bide bunu deneyelim dedi ,bunda da 1 kg alıyomuşum ayy ne gülerim
Senin listeyi niye yollamadı hala acaba
ben çok memnunum senin sözünü dinlemektenEee kaşındınız
Kızım evini de biliyorum senin. Sen 1.hedef listesine başlamazsan evinden aldırırım ona göreGözünden de kaçmaz zehir hafiyenin
Yol bacım ,yoluk yoluk yol hemide
Abovv sopada göstermiş
ay bu yapar sapık bu sapıkKızım evini de biliyorum senin. Sen 1.hedef listesine başlamazsan evinden aldırırım ona göre
Bana o konuda ağzının tadına göre yiyebilirsin dediEvet sütaşın süzmesi,en yağsızı o dedi.
Beyaz peyniri de normal evdekini yiyorum ,yarım yağlıları beğenmiyorum hani şu kutudakiler çok kötü.bulamadım başka yarım yağlı güzel peynir
Moniiiişşş sarı saçlarından sen suçlusunevet listemi geri istiyorum sen bana hedef koyuncatotem gibi oluyordu kilo veriyordum listeyi bıraktın olan bana oldu hep senin yüzünden alıyorum kiloları
Ay çok korktum ponciğimOy oy şirin kaptanım benim
Bilgisayarım bozuk bayadır,ipad den de alıntı yapamıyorum nasıl olcak liste ,bir hal çaresi bulmam lazım
Listeleri yaparım yapmasınada kaptan maptan demem yolarım hepinizi söylemedi demeyinponçik moni kalmadı size oklavalıyı verelim
Süüup riiiizzz sana liste yok. Bu hafta açsın dermişTahminimce son danışanıda gönderdikten sonra online olanları gönderiyorbüyük bir merakla bekliyorum valla nasıl bir liste atacak bana
Ne sapikligimi gördüm kız.ay bu yapar sapık bu sapık
Süüup riiiizzz sana liste yok. Bu hafta açsın dermiş
Ne sapikligimi gördüm kız.moni sibelin konumu diye evinin konumunu atmıştı oradan biliyorum. Senin emine gafin gibi
hadi onlar hataydı muhtarı buldun ya bacımNe sapikligimi gördüm kız.moni sibelin konumu diye evinin konumunu atmıştı oradan biliyorum. Senin emine gafin gibi
Ne sen sor ne ben söyleyeyim ortalık karıştırıyor buvalla aç kalınca gideceğini bilsem ağzımı bantlar kesinlikle yemem artık neyse cezam çekeceğim de hatun hala yollamadı ya la hatırlatayım kendimi bari
siz neler yapıyorsunuz bilmiyorum ama beni bir gülme aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?