- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #263.261
Poncigim su kaplica seminerini de atlatayim buyuk degisim olcek bende akapunktur a gidecegim hem migren hem kg verme hemi de zayiflama icin yani 3 u birarada yapacagim gecen gun bir arkadasi gordum diyet listesi gayet guzeldi akapunktur da metobolizmayi duzenlemis tiroid yuzunden hic kg veremeyen biriydi pek guzel kg vermis oyle abuk kati bir diyet degil gitmisken ilac kullanamadigim icin migren icin ve sigara icinde tedavi alayim diyorumOy oy şirin kaptanım benim
Bilgisayarım bozuk bayadır,ipad den de alıntı yapamıyorum nasıl olcak liste ,bir hal çaresi bulmam lazım
Listeleri yaparım yapmasınada kaptan maptan demem yolarım hepinizi söylemedi demeyinponçik moni kalmadı size oklavalıyı verelim
Sende bizim mahallenin adını google gir bizim muhtarda çıkar. Muhtarlığın adresi telefonu mail adresi. Bu zor birşey değil kihadi onlar hataydı muhtarı buldun ya bacım
ya bırak tam stalker oldun başımızaSende bizim mahallenin adını google gir bizim muhtarda çıkar. Muhtarlığın adresi telefonu mail adresi. Bu zor birşey değil kihem ayrıca ben sizin oralarda satılık arsa tarla bakıyordum
Ooooo yakışır kaptanına 2018e büyük değişimlerle gireceksinPoncigim su kaplica seminerini de atlatayim buyuk degisim olcek bende akapunktur a gidecegim hem migren hem kg verme hemi de zayiflama icin yani 3 u birarada yapacagim gecen gun bir arkadasi gordum diyet listesi gayet guzeldi akapunktur da metobolizmayi duzenlemis tiroid yuzunden hic kg veremeyen biriydi pek guzel kg vermis oyle abuk kati bir diyet degil gitmisken ilac kullanamadigim icin migren icin ve sigara icinde tedavi alayim diyorum
Bence de her şeyden dengeli yemek lazım. Kacamak da yapılırsa o da dengeli olmalı, diğer öğünde falan dengelenmeli. O zaman her şey halloluyor :)Kizlar toplanın. Bugün yaptığım bir hatayı ve sonucunun ne olduğunu öğrendim.
Şimdi ben ekmeği genel olarak seven biriyim. Gerçi vücudun da en kolay enerjiye çevirdiği şey şekerden sonra kh. Ben bu aralar sabahki 2 dilim ekmeğimi yememeye başladım. O da yetmez gibi akşam ki kh olan kinoa buğday bulgur corbayi vs de kaldırdım. Sürekli detoks gibi sebze protein bealendim. Ancak akşam özellikle o ekmekler dilim dilim gözümün önünde uçuştu. Ekmek olmadı abur cubur vs vs. Sürekli ıztırap içindeydim. Neyse kaçamak da oldu arada ama kalori hesabi yapınca sınırı aşmadım.
Şimdi gelelim sonuca. Benim kh ı kesmem beyne sinyal gönderiyor kh girişi yok diye. Bu sefer kh istiyor canım. Ve sürekli bir savaş başlıyor. Ben yenersem sorun yok o yenerse kötü. Sabah 2 dilim ekmek yenecek dedi. Yemedin mi? Ara ogundeki süt yada ayranın yanına 1 paket diyet bisküvi yenecek dedi. Bunları yetmezsen vücudun enerjisi akşama düştüğü için benden kh isteyecek. O zaman kaçsın ipin ucu.
Neyse bugünkü dersimiz kh ı ölçülü olarak tüketelim diye bir ama fikir verip, günü bitirelim.
Bu arada hafta da 1 gün pide ve lahmacun günüm var
Kolay gelsin kaptanım, buralara biz göz kulak oluruz :)Kizlar pzargun haymanaya gidiyorum 5 gunlugune bu hafta pek katilim yapamadim malum sunum yuzunden hic bilmedigim bir konuda sunum yapmak olunca beni kasti bayaa neyseki son halini bugun bitirdim ama gozlerim tum gun pc basinda olunca cok agriyo
Nasıl oldunuz?Herkeseee selaaammm.
Menüüü
Sabah
3 etimek
1 parça az yağlı peynir
Çay
Ara
3 mandalina
Öğle
1 tb ekmeği
Birazcık Az yağlı beyaz peynir
Akşam
1 tabak bulgur pilavı
Sarımsaklı yoğurt
Gece
Filtre kahve - sade
Su: 1,5 lt
Spor: şu sıra yok.
Çok geçmiş olsun canım. InşALLAH daha iyi olursunuz:)Başka bir mikroptan muzdarip ben yine hasta modundaydım. Ay valla kendimden bezdim yani o derece. Yeni haftaya ailecek sapasağlam başlayacağız inşallah.
Bizim gaz 1 hafta gidiyor kaptanKizlar 8.olmusuz 7. Tk gene birinci biz bi hafta birinci olduysak ertesi hafta fiss buna bir cozum bulmamiz lzm
Senin tansiyonun duzeldi tamamen dimi aman dikkat etBizim gaz 1 hafta gidiyor kaptan
Ama ben elimden geleni yapacağım. Bu arada dün akşam 5dk hulohop çevirdim. 250 de ip atladım. Hulohop çevirmek hem çok eğlenceli hemde bel bölgem yandı düpedüz.fancynancy bunları kaydediyorsun değil mi
Vayyy demek yenilen pehlivan oldum. Aşkolsun sana ben çok hastaydım ama... Bu yenilgiyi kabul etmiyorum bana ne bana ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?