Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Poncigim su kaplica seminerini de atlatayim buyuk degisim olcek bende akapunktur a gidecegim hem migren hem kg verme hemi de zayiflama icin yani 3 u birarada yapacagim gecen gun bir arkadasi gordum diyet listesi gayet guzeldi akapunktur da metobolizmayi duzenlemis tiroid yuzunden hic kg veremeyen biriydi pek guzel kg vermis oyle abuk kati bir diyet degil gitmisken ilac kullanamadigim icin migren icin ve sigara icinde tedavi alayim diyorum

Ooooo yakışır kaptanına 2018e büyük değişimlerle gireceksin
Akupunktur ile tüm organların çalışmasını da düzenliyorlar. Bağırsak sorununda çözülür belki

Selaaam ben geldimm
Bence de her şeyden dengeli yemek lazım. Kacamak da yapılırsa o da dengeli olmalı, diğer öğünde falan dengelenmeli. O zaman her şey halloluyor :)
Kizlar pzargun haymanaya gidiyorum 5 gunlugune bu hafta pek katilim yapamadim malum sunum yuzunden hic bilmedigim bir konuda sunum yapmak olunca beni kasti bayaa neyseki son halini bugun bitirdim ama gozlerim tum gun pc basinda olunca cok agriyo
Kolay gelsin kaptanım, buralara biz göz kulak oluruz :)

Kizlar 8.olmusuz 7. Tk gene birinci biz bi hafta birinci olduysak ertesi hafta fiss buna bir cozum bulmamiz lzm
Bizim gaz 1 hafta gidiyor kaptan
Ama ben elimden geleni yapacağım. Bu arada dün akşam 5dk hulohop çevirdim. 250 de ip atladım. Hulohop çevirmek hem çok eğlenceli hemde bel bölgem yandı düpedüz. fancynancy bunları kaydediyorsun değil mi

Senin tansiyonun duzeldi tamamen dimi aman dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…