Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar 8.olmusuz 7. Tk gene birinci biz bi hafta birinci olduysak ertesi hafta fiss buna bir cozum bulmamiz lzm

Ortak uygulamalar yapabiliriz. Mesela her gün herbirimizin gün içinde minimum 45 dak-60 dak yürüyüş yapması, en az 2,5 lt su içmesi gibi.
Her ne kadar kişiye özel diyet verse de diyetisyenler, mevcut diyet listelerimizin paylaşımı fikir vermesi açısından çok faydalı oluyor. Ben de sizlerle paylaşacağım bugün listemi.
Detoks önerileri veya yemek tarifleri paylaşabiliriz.
Ne dersiniz kaptanım toplight

Son düzenleyen: Moderatör:
Harikasın kaptanım desene dönüşün muhteşem olacak..sunum içinde kolaylıklar diliyorum

Guzel fikir gulden cim birbirimize destek olarak olacak bu is

Ordegim bizde evi sildik supurduk benimde arkadasin kinasi var yemek yapilacak bir yandan bebelere kosturmaca cok

Selam kızlar
Sabah kahvaltısı edip yarım saat ip atladım ve şimdi de bir kupa türk kahvesi içiyorum. Uzun zaman olmuş özlemişim canım çekti..Bugün dışarı çıkacaktık ama çok yağmur var. Yarına kalabilir. Menü paylaşayım evde kalırsam böyle beslenirim çıkarsam öğlen yemeği değişebilir yazarım ilerleyen saatlerde

Sabah; 2 dilim çok tahıllı undan kendi yaptığım ekmek ile 2 dilim kaşar ile tost, 5 zeytin

Ara ; bir kupa şekersiz türk kahvesi

Öğlen ; ton balıklı salata, 2 dilim etimek

Ara ; 1/2 hurma 10 fındık Yeşilçay

Akşam; yoğurtlu semizotu salatası

Ara ; dereotlu kefir

3 litre su 3 kupa Yeşilçay, detoks çayı
Spor yarım saat ip atlama fancynancy

fancynancy haftaya ailecek sağlıklı olursanız umarım, nilsub bu hafta senin için daha güzel bir hafta olacak moni hedefi verirse hele daha da iyi olacak. toplight kaptanım 2018 senin yılın olacak desene. lydznp ne varsa çocukluk oyunlarında var, hem eğlenceli hem de kilo düşmanı. morordek şimdiden iyi eğlenceler @bluedolphin bence önerin çok güzel grubu beraberce motive edecektir. Dirilisci hatun oğlun nasıl oldu canım?

Herkese neşe dolu, mutlu, sağlıklı haftasonları diliyorum.
Sevgilerimle.
Bugün sabah kahvaltıda 1 kibritkutusu taze peynir, 4 siyah zeytin, 1 haşlanmış yumurta ve 1 dilim esmer ekmek yedim. Şimdi de 1 bardak süt içiyorum otururken. Sonra 3 kuru kayısı ve 2 cevizimi de yiyeceğim.
İşlerim var biraz. Onları bitirdikten sonra da 1 fincan Türk kahvesi içmeyi planlıyorum.
1 saat yürüyüşümü yapacağım.
Sonra da bir arkadaşımla buluşacağız inşallah.
O da bizler gibi yediklerine dikkat ediyor, gün içerisinde egzersiz yapıyor, yürüyor ve beni kilo verme sürecimde çok olumlu motive ediyor. Sağolsun.
Vermem gereken 42,8kg'ın 14,5 kg'ını verdim çok şükür. Geriye vermem gereken 28,4 kg kaldı.
Azimle ve sizlerin desteğiyle kurtulacağım bu fazla kilolardan inşallah.

Çok şükür daha iyi canım

Çok geçmiş olsun canım. InşALLAH daha iyi olursunuz:)

Hımmm ediyorum
Yok valla hiçbirşey yapmadım ama geçen cumadan itibaren toparlıycam inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…