- 25 Temmuz 2017
- 630
- 2.413
- 28
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #263.281
Kizlar 8.olmusuz 7. Tk gene birinci biz bi hafta birinci olduysak ertesi hafta fiss buna bir cozum bulmamiz lzm
Harikasın kaptanım desene dönüşün muhteşem olacak..sunum içinde kolaylıklar diliyorumPoncigim su kaplica seminerini de atlatayim buyuk degisim olcek bende akapunktur a gidecegim hem migren hem kg verme hemi de zayiflama icin yani 3 u birarada yapacagim gecen gun bir arkadasi gordum diyet listesi gayet guzeldi akapunktur da metobolizmayi duzenlemis tiroid yuzunden hic kg veremeyen biriydi pek guzel kg vermis oyle abuk kati bir diyet degil gitmisken ilac kullanamadigim icin migren icin ve sigara icinde tedavi alayim diyorum
Guzel fikir gulden cim birbirimize destek olarak olacak bu is
Ortak uygulamalar yapabiliriz. Mesela her gün herbirimizin gün içinde minimum 45 dak-60 dak yürüyüş yapması, en az 2,5 lt su içmesi gibi.
Her ne kadar kişiye özel diyet verse de diyetisyenler, mevcut diyet listelerimizin paylaşımı fikir vermesi açısından çok faydalı oluyor. Ben de sizlerle paylaşacağım bugün listemi.
Detoks önerileri veya yemek tarifleri paylaşabiliriz.
Ne dersiniz kaptanımtoplight
Aynen monisim artik yeter demenin zamani geldi de gecti bileHarikasın kaptanım desene dönüşün muhteşem olacak..sunum içinde kolaylıklar diliyorum
Ordegim bizde evi sildik supurduk benimde arkadasin kinasi var yemek yapilacak bir yandan bebelere kosturmaca cokSelamlar, herkese iyi hafta sonları
Bugün benim için yine yoğun bir gün olacak, akşama arkadaşımızın düğünü var. Öğleden sonra da eski oda arkadaşımla görüşeceğim. Pek giremem muhtemelen.
Guzel fikir gulden cim birbirimize destek olarak olacak bu is
fancynancy haftaya ailecek sağlıklı olursanız umarım, nilsub bu hafta senin için daha güzel bir hafta olacak moni hedefi verirse hele daha da iyi olacak. toplight kaptanım 2018 senin yılın olacak desene. lydznp ne varsa çocukluk oyunlarında var, hem eğlenceli hem de kilo düşmanı. morordek şimdiden iyi eğlenceler @bluedolphin bence önerin çok güzel grubu beraberce motive edecektir. Dirilisci hatun oğlun nasıl oldu canım?
fancynancy haftaya ailecek sağlıklı olursanız umarım, nilsub bu hafta senin için daha güzel bir hafta olacak moni hedefi verirse hele daha da iyi olacak. toplight kaptanım 2018 senin yılın olacak desene. lydznp ne varsa çocukluk oyunlarında var, hem eğlenceli hem de kilo düşmanı. morordek şimdiden iyi eğlenceler @bluedolphin bence önerin çok güzel grubu beraberce motive edecektir. Dirilisci hatun oğlun nasıl oldu canım?
Çok geçmiş olsun canım. InşALLAH daha iyi olursunuz:)
Bizim gaz 1 hafta gidiyor kaptan
Ama ben elimden geleni yapacağım. Bu arada dün akşam 5dk hulohop çevirdim. 250 de ip atladım. Hulohop çevirmek hem çok eğlenceli hemde bel bölgem yandı düpedüz.fancynancy bunları kaydediyorsun değil mi
Hafta sonu olunca her şey yığılıyor kaptanım :)Ordegim bizde evi sildik supurduk benimde arkadasin kinasi var yemek yapilacak bir yandan bebelere kosturmaca cok
Çok geçmiş olsun. Dilerim en kısa zamanda eski sağlığına kavuşursun arkadaşım.Başka bir mikroptan muzdarip ben yine hasta modundaydım. Ay valla kendimden bezdim yani o derece. Yeni haftaya ailecek sapasağlam başlayacağız inşallah.
Çok şükür kaptanım. Dün akşam 250 ip atladım 5dk hulohop çevirdim. Ufaktan spora giriş yaptım.Senin tansiyonun duzeldi tamamen dimi aman dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?