Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hepberaber başaracağız canım. dennisgo Deniz bizim takımın idolu oldu bu konuda. Kız geldi takır takır kiloları verdi mezun oldu. 0.48 tsh haricinde ekstra tek numarası spor ve düzenli beslenmeydi. Yani bu numaraları bizde çevireceğiz ve takır takır kiloları vereceğiz inşALLAH.
Ben listenin altında morordek yada dennisgo gibi takılmak istiyorum

Diyete başladığımdan 1,9 olan değer şimdi 0,48. Acaba neden düştü. Ölçme teknikleri farklı desem kilo vermem de hızlandı o nedenle 0,48 doğru sanki. Türkiyeye gelince ilk işim baktırmak olacak :)

Selam kızlar
Biraz evle uğraşıyorum bugün temizlik yemek vs.dışarıya çıkmayıda düşünmüyorum.sonra belki havuza inerim ,haber bekliyorum ısıtılmış mı diye henüz ısıtmadılarsa giremem hasta olmayı göze alamıcam
Havuz sezonunu da açmış olurum bakalım.acaip ip atlayısım var tansiyondan korkuma atlayamıyorum

Bence kendini kasma. Havuzda en az ip atlamak kadar çok kalori harcatıyor. Belki başlangıç 1- 2 1-2 atlar denersin.

Iyi geceler
Kinadan geldim anam basim agridi ne ses gurultu yaw yaslanmisim ben cocuklarinkini zor cekiyorum
Neyse simdi valiz hazirlama zamani cocuklar esimle bahcede evde yalnizim bir garip geldi bu arada sunumda giymeyi dusundugum gomlegimi bulamadim sinir oldum kendime

Sakin ol kaptan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…