Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canın sağolsun arkadaşım.
Canın çok tatlı istemiş demek ki.
Arada sırada benim de oluyor, özellikle regl döneminde.
Nestle Lifita var ya, hani tam buğdaylı gevrek ama ballı, onu sütsüz kıtır kıtır yemiştim bir gece dayanamayıp.

Bence iş arkadaşların sana şişko dememiş. Zayıfsın zaten ne diyeti demişler gibi geldi bana
Yok canım onlar benim daha zayıf halimide biliyorlar kilo aldığımın farkındalar ama abarttığımıda düşünüyolar tabi..
ufaktan kilo aldığımı belli etmek için dalga geçiyorlar

Bugün öğlearasında yemekten sonra 50 dakika yürüyebildim.
Akşam Annemlerle birlikte olacağım, dışarıda yürüyüş yapamayacağım gibi.
5412 adımdayım şimdilik. 3,7 km mesafe yürümüş, 130 kalori yakmışım dediğine göre.
Bu arada Mi Band 2'yi tavsiye ederim arkadaşlar, çok memnunum. Verileri güvenilir gerçekten.

Çoook tatlılar çooook

Yok canım onlar benim daha zayıf halimide biliyorlar kilo aldığımın farkındalar ama abarttığımıda düşünüyolar tabi..
ufaktan kilo aldığımı belli etmek için dalga geçiyorlar
Benim iş arkadaşlarımın bir kısmı çok iyi verdin hadi devam diyor. Bir kısmı da hasta olacaksın dur diyor. Bazıları da benden şişkolar ama hep benden daha zayıflar. 46 beden gömlek giyip bunun etketini yanlış yazmışlar aslında bana 42de oluyor ama rahat olsun diye 1 beden büyük alıyorum diyen var
Bu arada 97den 80e düştüm biliyorsun daha vermem gereken en az 20 kilo var

Dünkü menü
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta 60gr süzme light peynir ve domates biber feslegen

Öğlen
Etli bezelye
Yoğurt salata

Ara
10 ad. minik kepekli grisini
350ml ayran

Akşam
Bol dereotlu maydanozlu domates salatası
Kıymalı kapuska. (Bu akşam bitecek inşALLAH)
3.7lt su 1ltsi limonlu suydu
1 sade Türk kahvesi
2 kupa yeşilçay

Spor listesini bırakan fancynancy dün 350 ip atladım. 2dk dinleneyim diye oturdum uyumuşum yoksa 500 üstüne çıkmayı planliyordum. Öğlende 20dk yürüyüş

ooo sen çok iyi vermişsin bence seni kıskanmış onlar tebrik ederim 17 kilo büyük gayret gostermissin ve sabir bizom 3-5 kiloya benzemez

Merhaba genclıkkk
Merhaba canim
Günaydın herkese
Gunaydin canim
menun cok iyi canim sporunda harika en azindan yapmissin hic yapmamaktan iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…