Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ikimiz toplayıp 2'ye bölelim

60 kilo bi insana nasıl şişman derler ya onu anlamadım bende, aklıma geldi şimdi :) boyun kaç senin ki?
Canım benim boyum 1.57 falan. aslında kilolu değilim ama biraz balık etliyim. ben sürekli bi diyet modunda olduğum için ve onlarla hiçbişey yemediğim için benim kızdırmak istiyolar iyi niyeliler ama ben kendimi şişman hisettiğim için ve diyette olduğum için şakada yapsalar dokunuyo. yani şiman değilsin diyolar dillerinin ucuyla ama daha fazlada alma diyolar. yani benim olmam gereken kilo en fala 55 sonrası sıkıntı...ayyy e çok uzattım

Çok geçmiş olsun. Dilerim yarın daha iyi hisseder kendini. Çabucacık toparlaması dileğiyle.

Tsk ederim canım inşallah

Günaydınlar

Çok geçmiş olsun, dilerim en kısa sürede toparlar kendini oğluşun

Tsk ederim canım insallah

canım bir an önce oğlun sağlığına kavuşsun da evinize geçin inşallah, dualarımız seninle.

İnşallah canım ya çok saolun Allah hepinizden razı olsun

ben biraz takıntılı bi insanım kilo konusunda o yüzden yıllardır hiç 64 ten yukarı çıkmadım hamilelik dışında hamilelikte 80 kiloyla doğuma gittim ama 1 sene içinde 62 ye geri düştüm hatta sonrasında 56 ya kadar düştüm. yani biraz aldımmı hemen diyete giriyorum o yüzden çok şükür yüksek rakamlar görmedim hiç ama evlendiğimden beri 55 te olmadım hiç

yok uzatmamışsın gayet iyi anladım ama ben, ne güzel ipleri elinden hiç bırakmamışsın, yeter ki iste, halledebileceğine eminim ben.

Mesajı görünce ben makarna yemem ki, hele ki ekmekle makarna hayatımda yemedim neden bana öyle yazdı acaba dedim. Kendi menümü yanlış yazmışım :)Dün kıymalı makarnayı kocam kıymalı patlıcanı ben yemiştim. Eşimin yediğini kendi haneme yazmışım. Ben makarna pilav yemeyeli en az 6 ay olmuştur :) makarna ile ekmeği ise 88 kilo olurken bile yemedim. Yemek lazım haklısın canım

Ekmekle makarna nasıl yenir ki, gerçi bizim burda da mantıyla ekmek yerler :)
Ekmekle makarna yemedim ki, onu en güzel benim kocam yapar.. ben hayatımda öyle bir şey yapmadım bilmiyorum. Ekmek arası patates kızartması yemişliğim var ama pilav makarna ile ekmek hiç yemedim. Dün kıymalı patlıcan yedim o kocamın yemeğiydi yanlış yazmışım :)

Afiyet olsun Denizime
Ekmek ile makarna aynı öğün oldumu peki kuzum hızla aramıza dönme en az 6 ay beklemen lazım
Kuzum ekmek makarna yemedim. 88 kilo olurken bile yemedim. Yanlış yazmışım. Bir de yorumları görünce ben makarna yemiyorum ki kaç aydır, ben ekmek makarna hayatımda yemedim ki diye şoka girdim. Ben kıymalı patlıcan yedim siz nereden çıkarıyorsunuz ekmek makarna hiç anlamıyorum :))) şu an vermiyorum ama almıyorum da 62 bende psikolojik sınır oldu sanırım. Altında kaçamak o seviyede fren şeklinde gidiyor. Sabah 60,2 idim. 55 olmayı hedeflediğim için kaçamak yapınca takılıyorum ama diyetisyene gidene kadar bu rakamlarda git gel yapsam o da iyi.. zaten hsg de bitti kaçamak mazeretim de kalmadı :))

Ya ağız tadıyla bi saydırtmadın denizim ya, noluyo dediydik bizde diyetisyeni beklicem diyosun da bi sıksan 2 haftada 55 olursun zaten, sıkmasan da 1 aya 55 olursun.

Ya ağız tadıyla bi saydırtmadın denizim ya, noluyo dediydik bizde diyetisyeni beklicem diyosun da bi sıksan 2 haftada 55 olursun zaten, sıkmasan da 1 aya 55 olursun.
Ben pilav makarna ekmek gibi şeylere çok düşkün değilim canım. Burada süper ekmekler var o ayrı.. ekmeklerde katkı maddesi olmadığı için genelde ekmek yiyorum. Pilav makarna eşim için yapılıyor bizde. Ona da haftada 1 den fazla yapmıyorum genelde.Sıkmak istemiyorum artık..tabiki bu kaçamak yapacağım anlamına da gelmiyor. Burada git gel yaşıyor olmayı takmak istemiyorum. Yoksa takınca biliyorsun ölümüne spor ile veriyorum.. ama şu an öncelik sıralamamda değişiklik zamanı bence kilo vermek ilk sırada olmamalı artık. Ocak sonu gibi geleceğim artık kaç kilo gelirsem.. 62 sınır ama benim için.

wendy ders çalışıyorum ayağına 250 gr çikolata gömdüm. Bir de aa hiç anlamadım nasıl bitti ben ders yapıyordum ama diye anlamamazlıktan geldim o zaman bana saymalıydın ama kaçırdın sen :) mazeret hazır hsg çekilecek çok stresliyim, ders çalışıyorum çok enerji lazım. Bir kaç gün ip atlayıp dikkat edince tsh ın da sayesinde o kiloya yerleşmeden geri geldim. Mezun olduktan sonra +/- 2 kilo arası gidip geldim ama bence bir süre sonra bu da olmayacak çünkü vücut alışacak bu kilolara.

Ooo çiklatlar yenmiş hakkaten kaçırmışım orayı ben :) neyse bugün 60,2 yim demişsn, sıkıntı yok zaten. naapıyosan aynen devam et canım. yanlız şunu söyleyim; bende ilk verdiğim dönemde hep 62 kiloydum ama 1 beden büyümüştüm, sanırım kası yağa çevirmiştim. ona dikkat et olur mu

yok uzatmamışsın gayet iyi anladım ama ben, ne güzel ipleri elinden hiç bırakmamışsın, yeter ki iste, halledebileceğine eminim ben.
İnşallah canım yine tuttum ipleri bırakmıyorum

tamam o zaman canım bizde yorumlarımızı geri aldık ozaman
makarna ekmeği görünce nasılda hemen gömüldük ama üzerine neyse tamamdır canım
Gunaydinlar kizlar bu hafta pek yazamadim sehir disinda oldugum icin su an birileri sunum yaparken gecmisi okuyayim dedim

günaydınlaaaaaaaaaaaaaaar

ben bu ip atma olayını çok tuttum. ne zaman ip atlasam ertesi gün kesin eksi çıkıyorum... aynen devam bide çocuklarla daha bi eğlenceli oluyor. ben oğlumla atlıyorum bu şeklide çok sevdim

bende aldım ip, yarına gelecek inşallah. denizdeki etkilerini görünce ip atlazsak olmaz

Seni çok iyi anlıyorum, bana da öyle olur. Kaçamak kaçamak kaçamak tartıda ayni görürüm ama kalınlaşmaya başlarım. Sonra bir sabah o kalınlık tartıya da yansır.o sabah da ortada şişko uyandım şişko uyandım diye dolanırım :) Sanırım ben daha bu kiloda sabitlenedim ya kaçamak yapınca alıyorum beslenmem düzelince veriyorum. Hepsi hızlı oluyor aynı aralıkta gidip geliyorum :) o genelde uzun kaldığım kilolarda oluyor bana.

ben bu ip atma olayını çok tuttum. ne zaman ip atlasam ertesi gün kesin eksi çıkıyorum... aynen devam bide çocuklarla daha bi eğlenceli oluyor. ben oğlumla atlıyorum bu şeklide çok sevdim
Kesinlikle ben de çok fayda gördüm/ görüyorum/ göreceğim.. çocukken neden zayıftım çok iyi anladım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…