- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #263.541
Miktarlar çok demek kiAa evet onu 2 gün içmeyince hemen regl oluyosun. neyse ki artık evinizdesiniz, allah sağlık versin.
böyle yazınca az gibi ama dün ben bayaa bayaa doydum bakma sen. hatta peynirli salatam falan kocaman ve bol peynirliydi çok mu yedim diye düşündüm.
sonra da siz kızmayın diye kocaman bi kase elmalı yoğurt yapıp yedim, yani az göründüğüne bakma.
Ama mümkünse bu saydıklarını tek tek ye. Kombin yapmaOhhh yarasin ama kilo olarak değil. Ben tatlı deyince çok ama çok abartirim neyseki bunlar hafifti. ..
Mesela ekmeğin arasına tahin helva koyup yerdim, yada kuru kayisinin içine ceviz koyup Bala bandirip yerdim. Yada kakaolu bol cevizli kekin üstüne kakaolu puding döküp yanına da sıcak çikolata icerdim yada yada aaa wafl en bol malzemelisinden kendim yapıyorum anaaaammm
Ama artık yemiyorum kiloyu verdim şükür birde vücudu duzelttim mi tamamdır sonra haftada bir gün kendime izin vericem istediğimi yiyeceğim. ..
Hoşgeldin Hatice. InşALLAH verirsin canım :)Selam kızlar ben yeni katıldım aranıza 2 senelik evliyim 5 aylık Fatma zehra adında bir kızım var 63 kilo ile hamile kaldım 75 ile doğum yaptım şuan 70 ve 68 arasında gidip geliyorum hedefim 59 a düşmek çok istiyorum önümde 10 kilo var inşallah verebilirim :)
Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yere geldin. HoşgeldinKizlar evime dondum yorgunum biraz dinlenip ortaligi toparlayip aksama yemek yapacam cok isim var cok bugun persembe gevmisi okuyamadim onemli bisey varsa haber verin gorusuruz
Miktarlar çok demek ki
Aynen tatlim gelduk iste eveTilkinin dönüp dolaşıp geleceği yere geldin. Hoşgeldin
Hoşgeldin canım, kaptanımız da demiş ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini belirtmen gerekiyor. Yarın sabah aç karnına tartıl, başlangıç kilon olarak kaydedelim :)Selam kızlar ben yeni katıldım aranıza 2 senelik evliyim 5 aylık Fatma zehra adında bir kızım var 63 kilo ile hamile kaldım 75 ile doğum yaptım şuan 70 ve 68 arasında gidip geliyorum hedefim 59 a düşmek çok istiyorum önümde 10 kilo var inşallah verebilirim :)
Selam kızlar ben yeni katıldım aranıza 2 senelik evliyim 5 aylık Fatma zehra adında bir kızım var 63 kilo ile hamile kaldım 75 ile doğum yaptım şuan 70 ve 68 arasında gidip geliyorum hedefim 59 a düşmek çok istiyorum önümde 10 kilo var inşallah verebilirim :)
Yok canım haftada 3 gün spor yapmaya çalışıyorum. Eğer okula giderken ya da gelirken yürürsem kalan gün sayısı kadar ip atlıyorum.Canim hergun atlamaya devam ediyormusun?
Canın kolay gelsin ve Allah zihin açıklığı versin bebeyim.Kızlar
4-5 hafta sonra okulun ilk dönemi bitecek.A1 sertifikası almak için 18/20 tarih aralığında sınavlarım olacak. Biraz daha fazla derse zaman ayırmam gerekiyor bu sürede.bu nedenle; daha az görünebilirim,spor aksayabilir, diyet için plan program yapamayıp günün getirdiklerini yaşayabilirim bir süre. Hadi bana kolay gelsin.
Yatıyor musun dünürümMutlu sabahlara uyanmak üzere
ALLAH kolaylık versin bebem. Sen okuluna odaklan. Burslar bizden sorulur.Kızlar
4-5 hafta sonra okulun ilk dönemi bitecek.A1 sertifikası almak için 18/20 tarih aralığında sınavlarım olacak. Biraz daha fazla derse zaman ayırmam gerekiyor bu sürede.bu nedenle; daha az görünebilirim,spor aksayabilir, diyet için plan program yapamayıp günün getirdiklerini yaşayabilirim bir süre. Hadi bana kolay gelsin.
Yatıyormusum ?Mutlu sabahlara uyanmak üzere
Ne sebze var ne de protein. Sen kh diyetine mi başladınSabah
Peynirli omlet
Çay
Ara
Mandalina
Öğle
1 tost
1 bardak ayran
Ara
3 hurma
Akşam
Yulaf kapası muzlu.
1 dilim kek
Kahve içerim birazdan.
Su: 1,5 lt
Spor: bilahare yazacağım. O kek eriyecek buhar olup havaya karışacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?