- 25 Temmuz 2017
- 630
- 2.413
- 28
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #263.481
Cnm en kisa surede saglikla evinize gecersiniz insallah
Bende bugün çikolatalı Gofret yedim bir dilimde kek yedim şimdilik pişman değilim uzun zamandır yemiyordum.wendy ders çalışıyorum ayağına 250 gr çikolata gömdüm. Bir de aa hiç anlamadım nasıl bitti ben ders yapıyordum ama diye anlamamazlıktan geldim o zaman bana saymalıydın ama kaçırdın sen :) mazeret hazır hsg çekilecek çok stresliyim, ders çalışıyorum çok enerji lazım. Bir kaç gün ip atlayıp dikkat edince tsh ın da sayesinde o kiloya yerleşmeden geri geldim. Mezun olduktan sonra +/- 2 kilo arası gidip geldim ama bence bir süre sonra bu da olmayacak çünkü vücut alışacak bu kilolara.
Selam kızlarNasılsıniz
Bugün sabah dışarıda isim vardı.tiroid ilacimi ictikten sonra 30 dk bişey yememem gerekiyor sadece oğluma yedirip evden çıktım dönüşte çok acıktım tatlı şeyler istedi canım 1 çikolatalı Gofret bir de kek yedim
Bende eliptik bisiklet istiyorum ama oturmasız olanlardan çok etkiliymiş evimde musait. iş yeri hekimimizin eşi diyetisyen en etkili spor aleti demiş eliptik içinBen koşu bandını çok az kullanıyorum artık. Yani daha önce ipe başlasam koşu bandı da almazdım muhtemelen şu an bana fazlalık gibi geliyor :)
zor bi durum Allah kolaylık versin canım inşallah tez zamanda iyileşirsinizİnşallah canım oda sıkıldı artık aksama kadar ağlıyor dışarıya çıkalım diye ayagimda sallıyorum sürekli tuvalete bile gondermiyor
ooooo o ne özgüven oBende bugün çikolatalı Gofret yedim bir dilimde kek yedim şimdilik pişman değilim uzun zamandır yemiyordum.
Canim hergun atlamaya devam ediyormusun?Ben koşu bandını çok az kullanıyorum artık. Yani daha önce ipe başlasam koşu bandı da almazdım muhtemelen şu an bana fazlalık gibi geliyor :)
Sizin mantılar daha ziyade sulu yemek gibi ama. Sosu da lezzetli olurEkmekle makarna nasıl yenir ki, gerçi bizim burda da mantıyla ekmek yerler :)
Bence iş arkadaşların sana şişko dememiş. Zayıfsın zaten ne diyeti demişler gibi geldi banaişte insanin icine o azim bi girdimi süper oluyor ama gelmedimide gelmiyor işte. Ben bu aralar çok azimsizdim ama dün isyerimdeki arkadaslar cok moralimi bozdu diyet yapiyorum diye dalga geciyorlar sen daha fazla kilo alma almissin zaten alicagin kadar falan diyorlar.. Biliyorum iyi niyetliler ama çok icime isledi daha bi gaza geldim gosterixem en kisa zamanda onlara kim şişman
selam canim menün guzel ama keske makarnayla ekmek yetmeseymişsin bide aksam yemeği
Gunaydinlaaaaarrrrr
gunaydin canim insallah oyle olur ama ben lesliye telefonuma indiremedim annemlerde kaliyorum bu hafta ordada internet yok malesef bu sabah baslayamadim cok üzgünüm aksama indirip uyumadan once yapma calisicam insallah firsat bulabilirim
benim esimde manti yaptigim zaman sodraya oturunca daha varmi diye sorar kalmadi dersem ekmekle goturur mantiyi hamur isini ekmekle hiç yiyemem
Günaydın güzeller
Dünkü menümü paylasayim hemen
Sabah
2 etimek birinin uzerine peynir sürdüm digerine kayisi receli 1 cay kaşığı
Öğle 12.30
2 dilim kepek ekmegi
Peynir zeytin 2 ince dilim salam
Ayran
Ara 5.00
Yarim simit
Soda
Ara 7.30
4 adet hurma
Aksam 8.30
Patlican yemegi
Yesil salata
Yoğurt
2.5 litre su ictim
2 fincan karisik bitki cayi
1 fincan yesil cay
150 ip atlama
Her gün biraz daha arttiricam
Veeee bu sabah haftalardir ozledigim 60 rakamini gördüm cok keyifliyim
Günaydınlar
Dün gün içerisinde yürüyüş yapıp, akşam da 1 saat yürüyüş yapınca haftalık hedefim olan 10000 adıma ulaşabildim çok şükür.
Eki Görüntüle 2067575
Ben öğlen 20dk yürüdüm. Leslie' yi maalesef sevmiyorum. Beni uyutuyor. Biz ip atlıyoruz kızımla karşılıklı, zumba yapıyoruz. Gün içinde 20dk ile size eşlik ederimGün içerisinde saatlerimiz serbest olabilir.
Gündüz gün içerisinde bir 45 dakika yürüyüş yapabilseniz bile kafi.
Veya Leslie'nin egzersizlerini evde yapabilirsin.
Ben de gece bir saatten sonra pek çıkamıyorum yürüyüşe.
Arkadaşım onu önerdi.
ALLAH acil şifasını versin inşALLAHAteşi yok canım ama çok öksürüyor balgamli olduğu için doktor bırakmadı halen yatiyoruz
Mesajı görünce ben makarna yemem ki, hele ki ekmekle makarna hayatımda yemedim neden bana öyle yazdı acaba dedim. Kendi menümü yanlış yazmışım :)Dün kıymalı makarnayı kocam kıymalı patlıcanı ben yemiştim. Eşimin yediğini kendi haneme yazmışım. Ben makarna pilav yemeyeli en az 6 ay olmuştur :) makarna ile ekmeği ise 88 kilo olurken bile yemedim. Yemek lazım haklısın canım
Bende çok şaşırdım. Senin gibi beslenmenin, sporun, diyetin kilidini elinde tutan biri bunu nasıl yer diyeKuzum ekmek makarna yemedim. 88 kilo olurken bile yemedim. Yanlış yazmışım. Bir de yorumları görünce ben makarna yemiyorum ki kaç aydır, ben ekmek makarna hayatımda yemedim ki diye şoka girdim. Ben kıymalı patlıcan yedim siz nereden çıkarıyorsunuz ekmek makarna hiç anlamıyorum :))) şu an vermiyorum ama almıyorum da 62 bende psikolojik sınır oldu sanırım. Altında kaçamak o seviyede fren şeklinde gidiyor. Sabah 60,2 idim. 55 olmayı hedeflediğim için kaçamak yapınca takılıyorum ama diyetisyene gidene kadar bu rakamlarda git gel yapsam o da iyi.. zaten hsg de bitti kaçamak mazeretim de kalmadı :))
Harikasın. Daha ne olsun. En iyisini yapıyorsun arkadaşım.Ben öğlen 20dk yürüdüm. Leslie' yi maalesef sevmiyorum. Beni uyutuyor. Biz ip atlıyoruz kızımla karşılıklı, zumba yapıyoruz. Gün içinde 20dk ile size eşlik ederim
Sevgiler. Sağlık her şeyin başı canım. Sağlıklı günler dilerim.Tsk ederim canım inşallah
Tsk ederim canım insallah
İnşallah canım ya çok saolun Allah hepinizden razı olsun
Teşekkür ederim canım. Sevgiler.Tebrik ederim canım süper
inşallah canım birbirimizi sürekli dürtelim
sağol canım teşekkür ederim 50 leri görmeye az kaldı
Kendisi henüz 2.5yasinda ama beni motive edip yerimden kaldıran şey kendisi. Beni görünce hemen "anne 1 2 yapalım yada anne şaakı istiyoom" diyor.Harikasın. Daha ne olsun. En iyisini yapıyorsun arkadaşım.
Bu arada kızına da çok iyi örnek oluyorsun bence, onun da hayatında spor, dans hep olsun inşallah.
Teşekkür ederim canım. Devamı da olur inşallah.canım bende bu hafta full oruç tutmaya niyetliyim, o yüzden sabah bişi yapamıyorum, normal düzene dönünce yapalım, hazırlanalım en azından.
ay bende hiç yiyemem.
tartı güldürmüş seni tebrik ederim ama menü hep kh sanki ya? hiç protein yok nerdeyse. sabahları kalsik kahvaltı yapmayı sevmiyo musun? ben hazırlayıp işte yiyodum genelde.
süper
inşallah canım, başlangıcı yaptık devamı gelsin.
Yani senin yaşam koçun ve spor hocan olmuş kızın Ayşeciğim.Kendisi henüz 2.5yasinda ama beni motive edip yerimden kaldıran şey kendisi. Beni görünce hemen "anne 1 2 yapalım yada anne şaakı istiyoom" diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?