Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende bugün çikolatalı Gofret yedim bir dilimde kek yedim şimdilik pişman değilim uzun zamandır yemiyordum.

afiyet olsun canım, sen onu telafi edersin eminim :)

Ben koşu bandını çok az kullanıyorum artık. Yani daha önce ipe başlasam koşu bandı da almazdım muhtemelen şu an bana fazlalık gibi geliyor :)
Bende eliptik bisiklet istiyorum ama oturmasız olanlardan çok etkiliymiş evimde musait. iş yeri hekimimizin eşi diyetisyen en etkili spor aleti demiş eliptik için

İnşallah canım oda sıkıldı artık aksama kadar ağlıyor dışarıya çıkalım diye ayagimda sallıyorum sürekli tuvalete bile gondermiyor
zor bi durum Allah kolaylık versin canım inşallah tez zamanda iyileşirsiniz

Bende bugün çikolatalı Gofret yedim bir dilimde kek yedim şimdilik pişman değilim uzun zamandır yemiyordum.
ooooo o ne özgüven o

Bence iş arkadaşların sana şişko dememiş. Zayıfsın zaten ne diyeti demişler gibi geldi bana

Günaydınlar
Dün gün içerisinde yürüyüş yapıp, akşam da 1 saat yürüyüş yapınca haftalık hedefim olan 10000 adıma ulaşabildim çok şükür.

Eki Görüntüle 2067575
Ben öğlen 20dk yürüdüm. Leslie' yi maalesef sevmiyorum. Beni uyutuyor. Biz ip atlıyoruz kızımla karşılıklı, zumba yapıyoruz. Gün içinde 20dk ile size eşlik ederim

Bende çok şaşırdım. Senin gibi beslenmenin, sporun, diyetin kilidini elinde tutan biri bunu nasıl yer diye

Ben öğlen 20dk yürüdüm. Leslie' yi maalesef sevmiyorum. Beni uyutuyor. Biz ip atlıyoruz kızımla karşılıklı, zumba yapıyoruz. Gün içinde 20dk ile size eşlik ederim
Harikasın. Daha ne olsun. En iyisini yapıyorsun arkadaşım.
Bu arada kızına da çok iyi örnek oluyorsun bence, onun da hayatında spor, dans hep olsun inşallah.

Harikasın. Daha ne olsun. En iyisini yapıyorsun arkadaşım.
Bu arada kızına da çok iyi örnek oluyorsun bence, onun da hayatında spor, dans hep olsun inşallah.
Kendisi henüz 2.5yasinda ama beni motive edip yerimden kaldıran şey kendisi. Beni görünce hemen "anne 1 2 yapalım yada anne şaakı istiyoom" diyor.

Teşekkür ederim canım. Devamı da olur inşallah.
Başarılar diliyorum hepinize. Kısıtlı zamanlarınızda, boş zamanlarınızdan fedakarlık ederek kilo vermek için azmediyorsunuz. Allah kuvvet versin.
Uzunca bir süredir gün içerisinde 6000 adımı geçmiyordum. Hareketsiz kaldığım dönemde diyetisyenimin tartısında 15 günlük sürede verdiğim kilo -300 gr, -400 gr gibi oluyordu. Gün içerisinde diyetime çok dikkat etsem de, az ve sağlıklı yesem de, işyerimde devamlı oturarak çalışmamdan ve diğer zamanlarda da hareketsiz olmamdan dolayı sonuç iyi olamıyordu. Bu duruma çok canım sıkılmaya başlamıştı. Hafta başında hareketimi arttırmaya karar verdim. Akşamları yürüyemesem de 1 saatlik öğlearamızda yemekten sonra yürüyeceğim inşallah. Sevgiler.

Kendisi henüz 2.5yasinda ama beni motive edip yerimden kaldıran şey kendisi. Beni görünce hemen "anne 1 2 yapalım yada anne şaakı istiyoom" diyor.
Yani senin yaşam koçun ve spor hocan olmuş kızın Ayşeciğim.
Benim de yeğenim dans etmeyi çok seviyordu o yaşlardayken. Onlara ziyarete gidince beni de aynanın karşısına alıp dans figürleri gösteriyordu. Çok tatlı oluyorlar o yaşlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…