- 4 Ağustos 2017
- 1.377
- 7.419
- 73
- 39
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #263.621
Bana hashimato dediler ancak tsh degerimde skinti yok bende anti tpo cok yuksek onun icin ilac vermediler ama cok carpintim var sac dokulmem var surekli gogus kafesime okuz oturuyo hissi var.Tekrar doktora gidicem bunun icin.benim diyetimde senin diyetine benzer sekilde.Artik bu kilolar oldurecek beni gibi geliyo acilen onlem almazsam tip 1 olmam kacinilmaz olacak.Haşimoto başlangıcı var denilmişti. TSH'ım 81'e fırlamıştı o zaman.
Hipotiroid için Levotiron 100'lük kullanıyorum. Ömür boyu kullanacakmışım. Tiroid bezi işlevini yerine getiremiyor.
Haşimoto için ayrıca bir ilaç vermediler. Sen ne kullanıyorsun?
Geçmişte insülin direncim daha çok iken bir şeker ilacı vermişti doktor, ama bende ishal yapınca kesti sonra.
Nodüller var, ultrason yapılıyor. Geçen sene tiroid biyopsisi yapıldı, sonuç iyi çıktı çok şükür.
Senin diyetin nasıl?
Diyetini paylaşabilir misin? Sevinirim.Bana hashimato dediler ancak tsh degerimde skinti yok bende anti tpo cok yuksek onun icin ilac vermediler ama cok carpintim var sac dokulmem var surekli gogus kafesime okuz oturuyo hissi var.Tekrar doktora gidicem bunun icin.benim diyetimde senin diyetine benzer sekilde.Artik bu kilolar oldurecek beni gibi geliyo acilen onlem almazsam tip 1 olmam kacinilmaz olacak.
sabah 1 yumurta peynir zeytin yeşillik domates salatalık yada 2 dilim glutensiz ekmek arası sandwiçDiyetini paylaşabilir misin? Sevinirim.
Günaydın Arkadaşlar,
Dün akşamdan beri hastayım. Boğazım çok acıyor. Bir de dişim apse yaptı. Antibiyotik verdiler. Soğuk algınlığı ilacı, gargara filan verdiler. İşe gidemedim, evde istirahat ediyor,sıcak tutmaya çalışıyorum vücudumu. Dün işyerinde sırtım ürpermeye başladı, boğaz ağrısı vs eyvah dedim.Bu durum dün akşam ve bugün için yürüyüşlerime sekte vurdu.
Merhabalar @morordek
Sabah tartıldım kilom aynı, 95 kg olarak not edebilirsin. Birkaç güne regl olacağım için davul gibi şiş karnım.
Maalesef bu hafta kilo verme yarışında iyi bir sonuç ile aranızda olamayacağım bu hafta. İki gündür hasta olduğum için yürüyüş de yapamayacağım.
geldim :) sanırım bi diyet listesi yapmakla başlamalıyım.F fundacicegimm buradayız, gel hadi :)
merhabalar ben az önce katıldım bugün cuma ama sabah tartılmadım net kilomu bilemiyorum 87 küsürlerdeyim diye biliyorum o kadar iş çıkışı eve gidince tartılıp yazsam olur de mi
geldim :) sanırım bi diyet listesi yapmakla başlamalıyım.örnek olabilecek bi liste olsa...
Ay benide yiyip bitirdiniz. Bu kadar karamsar olma canim yaaa.... Sen gece saat 1de spor yapan insansın. Hastalık vs yordu tamam ama yeniden toparlayacaksın.Kesinlikle haklısın canım. Bende listeye girmek istiyorum ama gözünde uzak gibi duruyoraz da olsa en azından artık vereyim almayayım diyorum. Bu hafta 200 gr almışım. Haftaya 700 gr verirsem daha mutlu olurum. Sadece haftada 500 gr yaa. Ya da iki haftada çok zor değil Yani. Hep bahanelerim var ama ben bile sıkılıyorum kendimden işte. Çek kulaklarımı Ayşeeeeee
Handecigim beslenme programın güzel. Öğün atlama. Bu kartal hepimiz için geçerli. Öğün atladığınızda 1 sonraki öğün irademizi kaybediyoruz. Burada motive olursun merak etmeDiyetisyenlere gittim ama bitkisel takviyeler verdiler güvenmedim geri bıraktım.Endokrinede gittim şeker için ilaç kullanıyorum.Bu arada ismin hande
aslında beslenme progmamım belli.
sabah 1 yumurta peynir zeytin yeşillik domates salatalık yada 2 dilim glutensiz ekmek arası sandwiç
ara badem 3 kayısı
öğlen sebze salata yada et yemeği salata
ara 1 bardak ayran 2 adet kepekli bisküvi
aksam öğlen sebze yediysem et et yediysem sebze ve salata
ara 1 meyve
bunun gibi bir menüm var
diyeti yapıyorum ancak motive olma sıkıntım var
bide şekerim düşerse ki öğün atladığımda düşüyor o benim modumu düşürüyor.
daha önce 7.takımdaydım mezun oldum sağlam kilo verdim
şimdi sizinleyim
Bence dedeğil ama istersen küçük hedefle başlayıp hedefi aşağıya çek?
***5. Takım 544. Etap***
servey (67,4/ / /%) sabit
moni (81,2/ / /%) sabit
inatettimolacak (59,6/59,4/0,2/%0,17) Geçen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzdesi 2'ye bölündü.
Dirilisci hatun (77,6/ / /%) sabit
lydznp (80,2/79,9/0,3/%0,37)
bluedolphin (95/ / /%) sabit
prensesss016 (56,7/60,5/-3,8/%-0,04) 392. etapta 2. kez bildirimde bulunmadan izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 154'e bölündü.
5. Takım Ortalaması: % 0,071
Shut Up (90/ / /%) 396. Etapta Mezun olan üye geri döndü. Başl. Tar: 16.11.2017 Başl. Kilo: 90 Hedef: 55
minikfm (87/ / /%) Yeni üye, Başl. Tar: 17.11.2017 Başl. Kilo: 87 Hedef: 70
toplight (73,0/ / /%) 514. etapta 70,4 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
morordek (63,6/ / /%) Mezun olan üye.
wendigo (68,5/68,3/0,2/%0,30) 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
nilsub (83,4/81,5/1,9/%2,28)480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
0zlem (74,2/ / /%) 525. etapta 73,2 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
fancynancy (74,5/76,5/-2/%-2,69) 534. etapta 71,4 kg ile izne ayrıldı.
Bence çok guzel oldu. Her hedef seni daha da motive edecektiro zaman başlangıç 90
ilk hedef 80
ikinci hedef:70
son hedef:55
ha ha ha ne saçma oldu buda ya kaç hedefim var
bak gözüme büyüdü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?