Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dünkü menümü paylaşmamışım;

İftar; kıymalı menemen, 3/4 tam buğday lavaş, peynir, 2 zeytin, yarım kase tavuk çorbası

Ara; filtre kahve, minik çikolata

Ara; 1 lt kadar yeşil çay

Su; 1,5 lt

(Unuttuğum yoktur umarım)

Ay benide yiyip bitirdiniz. Bu kadar karamsar olma canim yaaa.... Sen gece saat 1de spor yapan insansın. Hastalık vs yordu tamam ama yeniden toparlayacaksın.
Ay çok güldüm yaaa. Tamam tamam, karamsarlığı alıp atcam çöpe. Ya bak dşnde eliptik yapacaktım Mert 1,5 saat emdi ya tüketti bitirdi beni uyuyakalmışım. Artık memeyi ayrılınmayacak bir parça gibi görüyor galiba. Azimliyim bugün çıkcam o eliptiğe

7. Takımdan bir arkadaş 59,9 dan 55,9 a düşmüş gözlerime inanamıyorum, o azimle tüm kiloyu 2-3 haftada veririm ki ben, yapabilir miyim sizce?
Istersen yaparsın. Geçen gunku mesele. Kalp istiyor ama beyin hazır değil. Herşey beynin istemesi ile başlıyor. Konuştum mu sen beyinle

İyi akşamlar kızlar
Alışmışım pc ye rahat rahat yazmaya,bozulduğundan beri paylaşımım azaldı bir an önce el atmak lazım böyle olmucak .listeleri de yapıcam pc olmadan yapamıyorum

Bu arada pazartesi tartılarına başlıyoruz ona göre hafta sonu dikkat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…