Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçmiş olsun canım

ALLAH korusun

F fundacicegimm deneme listesine girdin bile, 2 hafta düzenli katılım sonrası listedesin inşallah.
inşallah :) bu arada ben memurum 8-5 çalışıyorum. 15 aylık bi kızım var bir de bel fıtığım önce 80 kiloya sonra 75 sonra 70 e düşmek hedefim inşallah örnek listeyi aldım :) inşallah önümüzdeki cuma müjdeli haberlerle gelirim :)

İnşallah canım.

Bu arada kaptanımız toplight ve yardımcıları morordek ve inatettimolacak

bende vesile, 32 yaşındayım, evliyim, 3 yaşında kızım var, bende devlet memuruyum 8-16 çalışıyorum.

bel fıtığın için geçmiş olsun, kilo vermenle düzelecektir biraz diye düşünüyorum.

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Bende de Hipotiroidi var hep yorgunum halsizim bu uyusuklugu kırmak için hergün oglumla dışarı çıkıyorum evde ip atıyorum.
Saç dökülmesi çok oluyor beyazlar çıktı böyle giderse 2 seneye pamuk nine olurum beyaz saclarimla. .
Bende euthyrox 150 mg ilaç kullanıyorum. 1 sene önce çıktı tiroid bende 1 yıldır kullanıyorum.

Yalnız değilsin arkadaşım. El ele verir yeneriz bu zorlukları.
Benim de beyazlarım çok arttı dökülme ile birlikte. Yorgun hissedince ben de dışarı atıyorum kendimi, yürüyünce daha iyi hissediyorum. Sonra eve dönüp işlerimi bitirmek daha kolay oluyor.
İnsanın enerji konusunda günü gününe uymuyor hipotiroidide, en çok o zorluyor beni.

Kız sen max. kaç kiloya kadar çıktın? ben bunları yapsam kesin 150 kilo olurdum
Ben hep 50 52 li kilolardaydim doğum sonrasında kilo veremedim geçen sene de 6 hafta süren regl donemim oldu oylelikle öğrendim hipotirodim olduğunu ilk 131 di değer ..
Önceden hersey yerdim kilo olmazdı tiroid çıkınca oldu hersey 72 kiloydum sonra 65 te sabitlendi sonra 53 e gelebilmek için tam 6 ay direndim
3 hafta dir ekmeği sadece kahvaltıda 1 dilim yiyiyprum sanırım yemeklerin tadını almayi öğrendim uzunca diyet yapınca. .
Amaaannn öyle işte. ..

Menu yazayim
Sabah 2 etimek peynir zeytin cay
Ara 1 avuc beyaz leblebi
Oglen salata ve tavuk sote
Ara 1 bardak ayran yarim paket etiform
Aksam 1 kase yogurt zeytinyagli fasulye 2 kasik bulgur pilavi
Aradada 1 meyve yerim
Sadece 2 bardak su ictim yaaa

Menu yazayim
Sabah 2 etimek peynir zeytin cay
Ara 1 avuc beyaz leblebi
Oglen salata ve tavuk sote
Ara 1 bardak ayran yarim paket etiform
Aksam 1 kase yogurt zeytinyagli fasulye 2 kasik bulgur pilavi
Aradada 1 meyve yerim
Sadece 2 bardak su ictim yaaa
Aaaaa.... bak bu 2 bardak su olmadı. Her yerin ödemden şiş şiş olur sakın birdaha yapma böyle. Diyetisyenim bana 3-4lt iç dedi. Ama normali kilo x 30ml olmalı. Onun altına inersen ALLAH korusun vücut ihtiyacı olan suyu kemiklerden çekiyor. Birdaha duymayayım

Evet suda skintim var ama icerim merak etmeyin
Geceye sakliyorum kendimi
Gece icime seytan kaciyo
1.5 litre su icermi insan ondan sonrada sabaha kadar lavabo
Bu arada takim derecesi ne oldu kusura bakma cok uzun oldu buraya girmeyeli paylasim ne zaman yapiliyor.

Hipotiroid insanın metabolizmasını öyle yavaşlatıyor ki, su içsem yarıyor derler ya, aynen öyle. Yürüyüş yapmak çok iyi geliyor. Ben hareketsiz olduğum dönemlerde daha hızlı kilo aldım.
Seni çok iyi anlıyorum canım. Aynı sorundan muzdaribiz seninle.
Sağlıklı kilom olan 67 kg'ı göreceğim günü iple çekiyorum, tüm kalbimle diliyorum başarmayı. Hepimiz başaralım inşallah.

Bugün yaptık paylaşım alanında. Maalesef nota aldık. Ama bu demek oluyorki haftaya derece gelecek. Yani sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…