- 23 Ağustos 2012
- 14.725
- 38.945
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #263.601
o zaman başlangıç 90
ilk hedef 80
ikinci hedef:70
son hedef:55
ha ha ha ne saçma oldu buda ya kaç hedefim var
bak gözüme büyüdü.
o zaman hedef 55 yazılımmısen karar ver, nasıl istiyosan öyle yazalım.
Hoş geldin olurmu gözümde buyudu şuan 80'e odaklan bak ne kadar az şuan vermen gereken ilk hedef 10 kiloo zaman başlangıç 90
ilk hedef 80
ikinci hedef:70
son hedef:55
ha ha ha ne saçma oldu buda ya kaç hedefim var
bak gözüme büyüdü.
takıma ne zaman giriyoruz pekiHoş geldin olurmu gözümde buyudu şuan 80'e odaklan bak ne kadar az şuan vermen gereken ilk hedef 10 kilo
Merhabalar canım,Günaydın güzel hanımlar
önce kendimi tanıtayım
31 yaşındayım 1.53 boyundayım 90 kiloyum
daha önce 7.takımda yarıştım ve mezun oldum.Azimliyimdir sağlam dereceler de yaptım hani:))
orada aeben abla ve aynura iyi tanırlar beni
haşhimato hastasıyım ayrıca tip 2 diyabet adayıyım,
yüksek oranlı insilün direncine sahibim yani uzun zaman aranızda olacağım
aranızda benim gibi olan varsa birlikte diyet programı hazırlayabilirmiyiz.Çünkü o kadar kilolar vermeme rağmen şu anda nasıl kilo vereceğimi bilemiyorum.Şeker sıkıntım olduğu için 3 saatten fazla aç kalamıyorum çünkü şekerim düşüyor titremeye başlıyorum.Hadi güzel hanımlar bide bana el atın lütfen.
3 hafta sonra canımtakıma ne zaman giriyoruz peki
yaaaaaMerhabalar canım,
Hoşgeldin.
Benim de insülin direnci geçmişim var. Hipotiroidim için düzenli ilaç kullanıyorum.
Haşimoto başlangıcı var demişti Endokrin uzmanı doktorum.
Düzenli kontrole gidiyorum.
İnsülin direncim şu an sınırda imiş, kilo verdikçe değerler iyiye gidiyor.
Seni çok iyi anlıyorum. Ben de yavaş kilo veriyorum normal metabolizması olan bir kişiye nazaran.
Kilom 67 idi, insülin direncinden ve hipotiroidden sonra 110 kg'a kadar çıktım seneler içinde. Boyum 1,69. Yaşım 42.
Mayıs 2017'den beri diyetisyen kontrolünde 15 kg verdim çok şükür, 95 kg'a düştüm. Hedefim 67 kg.
Diyabetik diyet yapıyorum. Ve diyetle beraber yürürsem, egzersiz yaparsam iyi kilo verebiliyorum.
Meyve haklarımı kuşluk ve ikindi ara öğünlerinde verdi. Akşam yemekten sonraki meyve hakkını yemesen daha iyi diyor.
Pirinç pilavı, beyaz ekmek, tereyağı, reçel hiç yemiyorum. Kuruyemiş olarak sadece badem ve ceviz.
Günde 1 saat yürüyüş yapmaya çalışıyorum.
Birlikte kilo verelim, hedefimize ulaşalım inşallah.
yani 1 aralıktamı3 hafta sonra canım
o zaman hedef 55 yazılımmı
motivasyon yüksek olsun
takıma ne zaman giriyoruz peki
okudum kabul ettim:))yazdım gitti bile.
2 hafta deneme süresi var, 3. cuma girersin inşallah.
ama önce ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini beyan eder misin?
Bende de saç dökülmesi ve yorgunluk oluyor. Kansızlık için de demir ilacı kullanıyorum.yaaaaa
hastalığa sevinilmez affına sığınıyorum ama kendim gibi birini görmek mutlu etti beni
sadece ben böyleyim sanıyordum.İnsilün diremcim çok yüksek referans aralığı en yüksek 24.9 iken bende 83.
dahiliyecim bu zamana kadar gördüğüm en yüksek direnci gördüm dedi.
haşhimato için bir ilac vermediler ama tekrar doktora gidicem.Anti TPO 900 lerde ve ilaç vermemesini çok anormal karşılıyorlar
saç dökülmesi çarpıntı hat safhada
diyet listen nasıl senin
Bende de saç dökülmesi ve yorgunluk oluyor. Kansızlık için de düzenli demir ilacı kullanıyorum.yaaaaa
hastalığa sevinilmez affına sığınıyorum ama kendim gibi birini görmek mutlu etti beni
sadece ben böyleyim sanıyordum.İnsilün diremcim çok yüksek referans aralığı en yüksek 24.9 iken bende 83.
dahiliyecim bu zamana kadar gördüğüm en yüksek direnci gördüm dedi.
haşhimato için bir ilac vermediler ama tekrar doktora gidicem.Anti TPO 900 lerde ve ilaç vermemesini çok anormal karşılıyorlar
saç dökülmesi çarpıntı hat safhada
diyet listen nasıl senin
Bendekine benziyor mantik ayni yaniBende de saç dökülmesi ve yorgunluk oluyor. Kansızlık için de demir ilacı kullanıyorum.
Diyet listemi paylaştım. Sevgiler.
Eki Görüntüle 2068455
İlac kullaniyormusun peki hashimato icinBende de saç dökülmesi ve yorgunluk oluyor. Kansızlık için de düzenli demir ilacı kullanıyorum.
Diyet listemi paylaştım. Sevgiler.
Günaydın Arkadaşlar,
Dün akşamdan beri hastayım. Boğazım çok acıyor. Bir de dişim apse yaptı. Antibiyotik verdiler. Soğuk algınlığı ilacı, gargara filan verdiler. İşe gidemedim, evde istirahat ediyor,sıcak tutmaya çalışıyorum vücudumu. Dün işyerinde sırtım ürpermeye başladı, boğaz ağrısı vs eyvah dedim.Bu durum dün akşam ve bugün için yürüyüşlerime sekte vurdu.
Merhabalarmorordek
Sabah tartıldım kilom aynı. Birkaç güne regl olacağım için davul gibi şiş karnım.
Maalesef bu hafta kilo verme yarışında iyi bir sonuç ile aranızda olamayacağım bu hafta. İki gündür hasta olduğum için yürüyüş de yapamayacağım.
Haşimoto başlangıcı var denilmişti. TSH'ım 81'e fırlamıştı o zaman.İlac kullaniyormusun peki hashimato icin
Çok teşekkür ederim canım. Sağolasın. Sevgiler.Geçmiş olsun canım, dikkat et toparlan. haftaya güzel bi eksiyle gelirsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?