- 18 Ağustos 2008
- 1.519
- 4.559
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #271.181
Aaaa ben diyet yapmak kotu birsey diye aklimda kodlamisim bu liste diyetlere hic bakmiyordum o yuzden. Su an kendi yaptigim diyet degil zaten canim "dikkat etmek"sen karatay yap ondada herşey serbest oo ceviz fıstık badem etli yemekler
Evet canim just dance ve dance central.. Cok eglencelii dimiAhahah orticim bizde de var Just dance mı? Nevoşta çok seviyor da mert rahat vermiyor bize, yapamıyoruz.
Kolestrol ilaci icmeye baslayacagim gunler cok uzak degilDanaya kadar yolu var gibi görünüyor
aslında normali bu sağlıklı beslenmek belli saatten sonra yememek anormal olan habire yememiz ve işlenmiş gıda tüketmemiz şekerin kansere davetiye çıkardığını bile bile hergün abur cubur yemek anormal olanAaaa ben diyet yapmak kotu birsey diye aklimda kodlamisim bu liste diyetlere hic bakmiyordum o yuzden. Su an kendi yaptigim diyet degil zaten canim "dikkat etmek"
Balkonda besleyebiliyor muyum? Nasil bakiliyor? Kac gunde kac yumurta veriyorlar?yollayayım sanada bir tane çilli kızların gözü benim çillilerimde
Sen baslayinca nn birde porsiyon yazmak gerekecek galibaEki Görüntüle 2100770
Sayin Mösyö Dukan,
Hayatimin diyetini yazmis oldugunuz icin tesekkur ederim.
Yedigim her kebap caniniza degsin insaallah.
Sevgiler
Yine bahsedicem ama that sugar belgeseli bunu gosteriyor aslinda. Yani islenmis gida yemesek hicbir yedigimiz kilo yapmicak nerdeyse.aslında normali bu sağlıklı beslenmek belli saatten sonra yememek anormal olan habire yememiz ve işlenmiş gıda tüketmemiz şekerin kansere davetiye çıkardığını bile bile hergün abur cubur yemek anormal olan
Sende haklısınDukanda kasik hesabi yokmus 3 adana 1 tabak doldurmuyo cicimm
Usine gelmedi demiyor daya bırak geçmişe bakmayalım önümüze bakalım
benim tavuklarım var her gün taze yumurta yiyiyorum
Lahmacun yiyebilirmiyiz canim?Sen baslayinca nn birde porsiyon yazmak gerekecek galiba
Hangi konsolda bu? Bende aliyim eve bir oyun seysi diyordum esim gelince sevinir, futbol araba yarisi vs onlar da yukleniyor sanirim diig mi?Evet canim just dance ve dance central.. Cok eglencelii dimiUzun suredir kullanmamistim. Yeni guncel oyunlari yuklemek lazim just dance 2015 bizimki.
Mert'i de oynatin o da yapabildigi kadar dans etsin.
benim 40 tane falan şimdi soğuk diye günde 10-12 tane alıyorum ama havalar ısınınca 18-20 buluyor ama bakkal yumurtası ile kıyaslanamaz bileBalkonda besleyebiliyor muyum? Nasil bakiliyor? Kac gunde kac yumurta veriyorlar?
evet karatayda onu diyor ekmeği ve şekeri çıkartın hayatınızdan yediğiniz hiçbirşey kilo yapmaz diyor kadın işlenmiş her türlü gıda da tabiYine bahsedicem ama that sugar belgeseli bunu gosteriyor aslinda. Yani islenmis gida yemesek hicbir yedigimiz kilo yapmicak nerdeyse.
pehh ben listedeyken toz attırıyordum tozzzSende haklısın
Usine gelmedi demiyor da
Kaptanım şu kurallara izinden dönüp listeye girmek isteyen arkadaşlar için, özellikle 1yildan fazla izinde olan arkadaşlar için menü paylaşım zorunluluğu mu koysak1 hafta deneme suresi de olabilir
Menunu yazda gorelim ne var ona gore yprumlayalim dimi
gben benden de fena çıktıSen baslayinca nn birde porsiyon yazmak gerekecek galiba
Cuma giriyor musun listeye.. Listelerin tozunu attırmaya..pehh ben listedeyken toz attırıyordum tozzz
Tamam ya 3 cok gercekten, en fazla 2.5 olsun tamam mi tamamSen baslayinca nn birde porsiyon yazmak gerekecek galiba
Neden beni karistiriyorsun canim ozlemim yaLahmacun yiyebilirmiyiz canim?gben 'in gonderdigi fotografi gorunce aklima geldi?
Yaw cevap yetiştirmeye uğraşıyorum şurda size. Taaa 226 mesaj geriden geldim ayol.dimi ama ben bile menü yazdım
bizde de var ps 4 ondada oluyormu kaldırdık oyle duruyorEvet canim just dance ve dance central.. Cok eglencelii dimiUzun suredir kullanmamistim. Yeni guncel oyunlari yuklemek lazim just dance 2015 bizimki.
Mert'i de oynatin o da yapabildigi kadar dans etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?