Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ahahah orticim bizde de var Just dance mı? Nevoşta çok seviyor da mert rahat vermiyor bize, yapamıyoruz.
Evet canim just dance ve dance central.. Cok eglencelii dimi Uzun suredir kullanmamistim. Yeni guncel oyunlari yuklemek lazim just dance 2015 bizimki.
Mert'i de oynatin o da yapabildigi kadar dans etsin.

Aaaa ben diyet yapmak kotu birsey diye aklimda kodlamisim bu liste diyetlere hic bakmiyordum o yuzden. Su an kendi yaptigim diyet degil zaten canim "dikkat etmek"
aslında normali bu sağlıklı beslenmek belli saatten sonra yememek anormal olan habire yememiz ve işlenmiş gıda tüketmemiz şekerin kansere davetiye çıkardığını bile bile hergün abur cubur yemek anormal olan

Yine bahsedicem ama that sugar belgeseli bunu gosteriyor aslinda. Yani islenmis gida yemesek hicbir yedigimiz kilo yapmicak nerdeyse.

Dukanda kasik hesabi yokmus 3 adana 1 tabak doldurmuyo cicimm
Sende haklısın
ya bırak geçmişe bakmayalım önümüze bakalım
Usine gelmedi demiyor da
Kaptanım şu kurallara izinden dönüp listeye girmek isteyen arkadaşlar için, özellikle 1yildan fazla izinde olan arkadaşlar için menü paylaşım zorunluluğu mu koysak 1 hafta deneme suresi de olabilir

benim tavuklarım var her gün taze yumurta yiyiyorum

Evet canim just dance ve dance central.. Cok eglencelii dimi Uzun suredir kullanmamistim. Yeni guncel oyunlari yuklemek lazim just dance 2015 bizimki.
Mert'i de oynatin o da yapabildigi kadar dans etsin.
Hangi konsolda bu? Bende aliyim eve bir oyun seysi diyordum esim gelince sevinir, futbol araba yarisi vs onlar da yukleniyor sanirim diig mi?

Kızlar nasılsınız
Bugün pek yazamadım. Çok yoğun geçti. Bir yandan işlerimi hallediyorum bir yandan arkadaşlarımı görüyorum az önce oturdum desem yeridir :)
Herkes iyidir ve keyifler yerindedir umarım. İyi geceler canlarım. Yarın da biraz yoğunum sonra sakinlerim gibi..

pehh ben listedeyken toz attırıyordum tozzz

Menunu yazda gorelim ne var ona gore yprumlayalim dimi

Kahvaltı
2 ad Kızarmış tambuğday ekmeği
2 kızarmış yumurta çok az yağla
Labne
Kuşburnu

Ara
Türk kahvesi
2 ısırık kek (vallahi bugün yemediklerim yediklerimden çoktur. Annem ekler yapıp getirmiş yaaaa, inanamıyorum. Yap desem yapmaz neyse çocuklara yedirip parmaklarımı yaladım sayılmaz di mi hocam )

Öğlen
Yok dışarıda milyon tane işim varken fırsat kalmadı ama işin enteresan yanı da acıkmadım. Ama market alışverişi yaparken Polonez in hindi fümesini aldım aç bitir 60.gr onu yedim eve dönerken öğle yemeği niyetine.

Ara
Türk kahvesi
1,5 yk yoğurt
1 yk chia
1 Amasya elması

Akşam (geç oldu yine, 20:30 da bitti yemek işi)
Et döner (pratik olsun diye aldım)
Yumurta ile az yağda kızartılmış karnıbahar, üzeri yoğurt ve pul biberli.
1 bardak ayran

Su: 2 lt + 800-900 ml kadar dukan bira
Spor: şimdi eliptik yapıyorum. 40 dk yeter herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…