Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

InşALLAH gezmez. Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun
Bebislerinize bulastirmadan atlatırsınız inşALLAH
Kızlar 30 dakika daha dans ettim. Oyun konsolunda dans oyunlari var. Hareketleri dogru yaparsan ona gore puan veriyor.
Yani 1 saat yapmis oldum. Bunu da spordan sayarsiniz dimi?
Birazdan eliptikte yapmayi dusunuyorum.
Bence sayılır

Bende yeni aldigigim icin dukanin ilk gunu olcu almadim. Zaten kilo vermemistim ki.. 8. Gun birlikte aliriz.
Okeeeee ortimmm

Aynıııı benim fizik. Bende de kol, göbek, sırt büyük geliyor gözüme

Ben ona değilse öğlen ve akşam ton balığı yetmişsin ona takıldım. İşlenmiş ürün genel olarak sağlıksız olduğu için ona bisey diyemeyeceğim. Sokmayın evinize salam sosis
Yaaa di mi 80,8 de azdı o zaman Nalçak tartı bence az değil çok tartıyo, 71,4 tüm ben 78 diyooo yaa.
O da olabilir

Bende listeye ilaveten 5cilek yedim. Çok tokum yaaa

İcinde katkisi yoksa sadece et ve baharatsa olabilirdi ozaman o pideyi niye yedin derdim
Hay Allah
2 senedir burda 48 olmadan etme

Hindi fumeyle hindi salamin ne farki var ayni gorunuyorlar gozume

Ben sanki bunu bi yerlerde demistim cok sey diyorum gozden kacmis diye bir sey soylemedim neyse daha yeniyiz olur boyle hatalar

Yaaa begendin miii oleyy
Peki diyelim ki mesela yani 2 degil 3 porsiyon adana yemis ve yazmaya utanmis olsaydim onu da begenir miydin
Sınırlarımızı bilmeniz lazım medusa38 Aysecigim. 3 tane adana yiyebiliyormuyuz? Hatta adanayı yemişken hatay urfa haritada ne kadar kebap diyarı varsa yiyelim mi?

Sınırlarımızı bilmeniz lazım medusa38 Aysecigim. 3 tane adana yiyebiliyormuyuz? Hatta adanayı yemişken hatay urfa haritada ne kadar kebap diyarı varsa yiyelim mi?
Evet bence bir normal ama gben kapasitesiyle herseyi yiyebilirmis gibi geldi bana
İsin sakasi cnm o bi duakana baslasin bakalim kac porsiyon yiyebilecek sukanda dilediginiz kadar diyo simdi @gben i tutmazsak ortaya bi kuzu cevirir

Evet bence bir normal ama gben kapasitesiyle herseyi yiyebilirmis gibi geldi bana
İsin sakasi cnm o bi duakana baslasin bakalim kac porsiyon yiyebilecek sukanda dilediginiz kadar diyo simdi @gben i tutmazsak ortaya bi kuzu cevirir
Uffff simdi bile olsa ne yerdimm
Yalniz sahiden mi istediginiz kadar diyor? Kocam batcak ayol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…