Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Vitamin desteği bebeyimmm. Elden başka birşey gelmiyor emzirirken maalesef

Geçmiş olsun canım

Ben sanki bunu bi yerlerde demistim cok sey diyorum gozden kacmis diye bir sey soylemedim neyse daha yeniyiz olur boyle hatalar

Bunu hiç farketmemişim bile... Aslında ben de normal beslenme düzenimdeyken evime hiç sokmazdım da dukan yaparken bunları hep yiyorum mecburen çünkü düşük yağ oranı olan şeylere alternatif bulmak zor. Birde çok kısıtlı besleniyorum zaten. Kahvaltıda hindi füne olmasa tek yiyebildim yumurta. Bıktım valla yumurtadan da... onun haricinde ton balıklı salatayı da çok seviyorum iyi geliyor bana, arada bir yapıyorum ne yapayım... keşke olmasa ama maalesfff.

Kızlar 30 dakika daha dans ettim. Oyun konsolunda dans oyunlari var. Hareketleri dogru yaparsan ona gore puan veriyor.
Yani 1 saat yapmis oldum. Bunu da spordan sayarsiniz dimi?
Birazdan eliptikte yapmayi dusunuyorum.
Ahahah orticim bizde de var Just dance mı? Nevoşta çok seviyor da mert rahat vermiyor bize, yapamıyoruz.

benim tavuklarım var her gün taze yumurta yiyiyorum

İnşallah geçmez canım Kuzular hasta olunca kaç yaşında olursa olsun Anneler aman ben olayım o olmasın diyor ister istemez
Aynen yaa onlarla uğraşmak daha zor
Vitamin desteği bebeyimmm. Elden başka birşey gelmiyor emzirirken maalesef
Portakal mandalina ıhlamura abandım birazcık şimdi de erkenden yatacağım sabah ola hayrola
morordek ördeğim sana geçmiş olsun demeyi unuttum canım
Sağol tatlım benim

Evet bence bir normal ama gben kapasitesiyle herseyi yiyebilirmis gibi geldi bana
İsin sakasi cnm o bi duakana baslasin bakalim kac porsiyon yiyebilecek sukanda dilediginiz kadar diyo simdi @gben i tutmazsak ortaya bi kuzu cevirir
Danaya kadar yolu var gibi görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…