Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:KK5:Arkadaşlar öğle yemeğimizde ıspanak çorbası, ızgara köfte ve börülce salatası var. Sizce dukan ekspres diyetinin 1. gününe uygun mu? Börülce salatasını da çok severim. :KK200:
Menüde keşkül de var; ama almıycam tabii ki :KK66::KK5:
canım sende dukan ekspres yapıyomusun ? eğer öyleyse sabahki ekmekte olmamış. araştırmalarıma ve kızların paylaşımlarına göre bugün sadece protein yiyoruz yani ekmek sebze meyve zeytin falan yok. yumurta yoğurt ayran süt peynir tavuk et balık gibi. yinede yapanlar daha iyi bilir

Ben be nilsub nilsub var en sık eliptik kullanan canım. Kendis müthiş bir icattır :KK76:
ah bi ben alamadım o icattan :işsiz:

Yalnız değilsin.sana bi tablo yollayacağım sıkıntın kalmayacak :KK66:
yaa aslında burdan paylaşsan bizde yararlansak. bende ordan burdan topluyorum :-)

canım sende dukan ekspres yapıyomusun ? eğer öyleyse sabahki ekmekte olmamış. araştırmalarıma ve kızların paylaşımlarına göre bugün sadece protein yiyoruz yani ekmek sebze meyve zeytin falan yok. yumurta yoğurt ayran süt peynir tavuk et balık gibi. yinede yapanlar daha iyi bilir

ah bi ben alamadım o icattan :işsiz:

yaa aslında burdan paylaşsan bizde yararlansak. bende ordan burdan topluyorum :-)
çok iyi bir alet benimkinin adı mahmut:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: kız fancynancy fancynancy seninkine de bir isim bulalım :KK70:

Hellöö herkes hizli bir giris yapmis diyete mikemmel :KK200:
Hizlica okudum cevap yazamiyorim affedin. Dr un dedigine gore sinuslerim kulaga baski yapmis kulaklarimda birsey yok, sinuzitmis sikintim.
İlac yazdi augmentin, parol, burun spreyi. Ve serum verdi:KK43:
Odem yapar mi ilaclar diye sordum sasirdi dr, yaparmis:KK34: Belki bende yapmaz :işsiz:

Sabah 1 haşlanmış yumurta, 1 kibrit kutusu beyaz peynir, 5 zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeği yedim. 1 fincan mistik çay içtim.
Şimdi ara öğünde doğadan'ın beşi bir yerde çayını içeceğim.
Tatlım ben sabah kahvaltını görünce normal diyetine devam ediyorsun sandım. Dukan ekspresse uymuyor.
Hizlica okudum cevap yazamiyorim affedin. Dr un dedigine gore sinuslerim kulaga baski yapmis kulaklarimda birsey yok, sinuzitmis sikintim.
Odem yapar mi ilaclar diye sordum sasirdi dr, yaparmis:KK34: Belki bende yapmaz :işsiz:
Gecmis olsun canım. Bol su iç. Maydanoz kaynat ödem atıcı iç. Etkisini en aza indirsin inşALLAH. O ilaç ödemini ben yaşadım. 3-4kilo birşey kalandı Sadece düşün nasıl bi ödemdi. Birde emzikli kadinsin o çayların hangisini içebiliyorsun onuda bilemiyorum. Dereotu mesela hem ödem atar hem süt yapar belki o olabilir. :(

Geçmiş olsun düzgün beslenirsen olmaz bişey ben bile her reglimde +2 +3 olurken kaç gündür düzenli beslenmek sadece +300 olarak yansını;)

:KK5:Arkadaşlar öğle yemeğimizde ıspanak çorbası, ızgara köfte ve börülce salatası var. Sizce dukan ekspres diyetinin 1. gününe uygun mu? Börülce salatasını da çok severim. :KK200:
Menüde keşkül de var; ama almıycam tabii ki :KK66::KK5:
Canim uygun degil tam sp yapmak iatiyosan sadece protein bugun ispanak ve borulce olmaz malesef ama sen bilirein

çok iyi bir alet benimkinin adı mahmut:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: kız fancynancy fancynancy seninkine de bir isim bulalım :KK70:
:KK48::KK48: iyiymiş

geçmiş olsun canım dikkat et kendine :KK66:

http://www.dukanamca.com/7-gunluk-dukan-diyeti-dukan-express/
Bu sitede güzel açıklamış tablo yapmış dükan amca kızlar
sağol canım bakıyorum hemen:KK19:

kızlar sabaha öğle arası yeşil çay içtim.
öğle yemeği olarakta pul biberl yoğurt ve 60gr hindi füme yedim tadınıda beğendim bu arada.
pul biber sorun olmaz umarım.
bu arada sabahta 500 adet ip atladım işe gelmeden önce.
Baharatlar serbest cnm

Back
X