Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabah 1 haşlanmış yumurta, 1 kibrit kutusu beyaz peynir, 5 zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeği yedim. 1 fincan mistik çay içtim.
Şimdi ara öğünde doğadan'ın beşi bir yerde çayını içeceğim.
Tatlım ben sabah kahvaltını görünce normal diyetine devam ediyorsun sandım. Dukan ekspresse uymuyor.
canım burda yulaf kepeği yiyin diyor ben yemedim ama ilaki yemek gerekiyormu? eğer öyleyse alayı hemen hiç tüktmedim tadınıda bilmiyorum :KK43:
öyle diyor ama benim evde yulaf ezmem vardı onu kullanıyorum.

Merhaba kızlar Nasılsıniz
Cumartesi bebisi gördük 8 haftalikmis
Kalp atislarinida dinledik.
Pazartesi kilom 60.6 cumadan bu yana +100
Artık düzelttim yeme işini 1 aydır bildiginiz öküz gibi yiyordum haftada 2 kilo aldım neyse dur dedim artık. Bundan sonra biraz sabit kalmam lazım.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Dün baya kötüydüm ( kabızlık sayesinde 9 aylık hatun gibi dolanıyordum :KK53: ) birde regl aynı anda olunca akşama kadar yerimden kalkacak halim yoktu o_O
Şükür bu sabah daha iyiyim ve hemen şekersiz Türk kahvemi yapıp kendimi buraya attım :KK66:

Çocuklarda izinli olunca Laptobu kapmak baya sıkıntılı oluyor :KK48: eşim ve çocuklardan bana sıra gelmiyor :KK53:
Neyse kaldı 1 hafta nasılsa ondan sonra yine rahatlıyacağım :21:
Haftasonu herkes evde olunca birde koşturmaca olunca biraz saçma oldu beslenmem ama bu sabah itibaren toparlıyorum nasılsa :KK66:

Bugün için henüz bir planımız yok ama belki öğleden sonra bir kızkardeşime kadar gidebiliriz :KK66: hem yürüyüş olur bana hemde bir sürü hikaye kitabı var diyip duruyordu ( ikizler olunca hep ikişer ikişer aldırmış öğretmenleri ne akla hizmetse neymiş aynı anda okuyamazlarmış tek olursa ) oda ne yapsam fazla olanları diyordu :KK53: dedim ver bize benim kuzu okur nasılsa :KK66: bakalım bugün gibip onları bir ayıklayalım kuzunun hoşuna gideceklerden alırız diye düşündüm :KK66:

Canım şarjında temassızlık vardır belki :KK66: umarım önemli bir şey değildir telefon bu zamanda olmazsa olmaz :KK66:
Bu arada sanada Günaydın canım :KK66:
Cnm sarjda degilmis sorun tamire goturdum yazilim yuklediler kendini kilitlemis
Hellöö herkes hizli bir giris yapmis diyete mikemmel :KK200:
Hizlica okudum cevap yazamiyorim affedin. Dr un dedigine gore sinuslerim kulaga baski yapmis kulaklarimda birsey yok, sinuzitmis sikintim.
İlac yazdi augmentin, parol, burun spreyi. Ve serum verdi:KK43:
Odem yapar mi ilaclar diye sordum sasirdi dr, yaparmis:KK34: Belki bende yapmaz :işsiz:
Gecmis olsun bol sivi al

günaydın kızlar
akşam yatarken çalışan telefonum sabah açılmıyor
kafayı yiyeceğim
Kaptanim benimki de durduk yere acilip kapaniyor bazen. Onlarin da bir hayatlari var anlayisli olalim, belki seninki gece aleme gidip sabah uyanamamistir ne de olsa pazardi:KK48:
Tatlım ben sabah kahvaltını görünce normal diyetine devam ediyorsun sandım. Dukan ekspresse uymuyor.

Gecmis olsun canım. Bol su iç. Maydanoz kaynat ödem atıcı iç. Etkisini en aza indirsin inşALLAH. O ilaç ödemini ben yaşadım. 3-4kilo birşey kalandı Sadece düşün nasıl bi ödemdi. Birde emzikli kadinsin o çayların hangisini içebiliyorsun onuda bilemiyorum. Dereotu mesela hem ödem atar hem süt yapar belki o olabilir. :KK43:
Baktim bende maydonoz olmuyormus dereotu baktiriyim evdekilere insaallah bulurlar ben cikamiycam yuruyuslerim de yalan oldu yarina duzelsem bari.:super:
Geçmiş olsun düzgün beslenirsen olmaz bişey ben bile her reglimde +2 +3 olurken kaç gündür düzenli beslenmek sadece +300 olarak yansını:KK66:
Allah korusun artidan insaallah almam ya cok dikkat edicem yediklerime bu hafta da gumlemesin. Annem kendince tespit edip hep diyetten bagisikligin dustu diyo kizdi birazcik:olamaz:
Bugun biraz gec gelebildim evde ialerimde vardi pazartesi bildirimi yapmayan dukan ekspresscilermi var
Yapanlar
İydznp
Prenses
Fancynancy
Ozlem
Nilsub
Balpamuk
Yapmayanlar
Wendigo
Gben
Bluedolphin
Bildirimleri alalim :-)
Benim dunkunu alabiliriz 68dim sabah tartilmak aklimdan cikmis maalesef.
Gelelim DUKAN Ekspress 1.tur sonuclarina
İsim. Baslangic. :nazar::nazar: Sonuc

İydnzp. 79.4. 76.6. 2.8 kg
Nisasta odem yaptigi icin 300 gr fazla
Fancnancy. 80.8. 77.9. 2.9 kg

Ozlem. 79.2. 77. 2.2kg

Balpamuk. 67.8. 66. 1.8 kg
Hepsine masallah :nazar::KK200::KK50:
super rakamlar bu hhafta nasil olcak acaba:KK76:
Merhaba kızlar Nasılsıniz
Cumartesi bebisi gördük 8 haftalikmis
Kalp atislarinida dinledik.
Pazartesi kilom 60.6 cumadan bu yana +100
Artık düzelttim yeme işini 1 aydır bildiginiz öküz gibi yiyordum haftada 2 kilo aldım neyse dur dedim artık. Bundan sonra biraz sabit kalmam lazım.
Canim Allah saglikla kucagina versin:KK200:
Ben hamilelikte cok dikkat ettim dogumdan sonra aldiklarimi verdim ama noldu, emziriyorum diye ye ye, geri aldim verdiklerimi:olamaz:
Sen deneyimlisin sadece hamilelik degil emzirme kismi da sikinti olabiliyor aklinda olsun:KK19:

Gömün yaa beni :olamaz:nerelere gideyim Allahım:KK1:
ya bırakın ortim beni düşünmüş daha fazla gitmeyim ustune demiş karismayin ortime :KK45:

tamam canim sen bosver serveyi yüklen yuklenebildigin kadar bana görmüyorum zaten imzanı :KK45: telefonu yan cevirdim yinede görmüyorum:süslü:

Allah izin elinize dusurmesin kimseyi beni bu hafta :KK34:
İmzayi kimse begenmedi sildim toptan, yirttiniz. :KK22:
Bu cuma cici kiz olup @toplight ve @morordek ne derse onu yazcam. Gruptaki dinamikleri cozememisim daha onu anladim, onlar en iyisini bilir:KK19:

Kaptanim benimki de durduk yere acilip kapaniyor bazen. Onlarin da bir hayatlari var anlayisli olalim, belki seninki gece aleme gidip sabah uyanamamistir ne de olsa pazardi:KK48:

Baktim bende maydonoz olmuyormus dereotu baktiriyim evdekilere insaallah bulurlar ben cikamiycam yuruyuslerim de yalan oldu yarina duzelsem bari.:super:

Allah korusun artidan insaallah almam ya cok dikkat edicem yediklerime bu hafta da gumlemesin. Annem kendince tespit edip hep diyetten bagisikligin dustu diyo kizdi birazcik:olamaz:

Benim dunkunu alabiliriz 68dim sabah tartilmak aklimdan cikmis maalesef.

super rakamlar bu hhafta nasil olcak acaba:KK76:

Canim Allah saglikla kucagina versin:KK200:
Ben hamilelikte cok dikkat ettim dogumdan sonra aldiklarimi verdim ama noldu, emziriyorum diye ye ye, geri aldim verdiklerimi:olamaz:
Sen deneyimlisin sadece hamilelik degil emzirme kismi da sikinti olabiliyor aklinda olsun:KK19:
Ilk hamileligimde çok kilo almamistim hep sağlıklı beslendim ama dediğin gibi en çok emzirirken alınıyor sütün artsın diye her şeyi deniyorsun haklısın canım.
Ama bu sefer tutamadım hiç kendimi haftasonu pazara gittim bol bol yeşil sebzeler aldım birde yeşil eksi elmalar aldım :KK8:tam pazardan çıkarken turşucu vardı nasıl koktu nasıl koktu az pancarla az lahana aldım :confused:

Back
X