- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #272.081
Tatlım ben sabah kahvaltını görünce normal diyetine devam ediyorsun sandım. Dukan ekspresse uymuyor.Sabah 1 haşlanmış yumurta, 1 kibrit kutusu beyaz peynir, 5 zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeği yedim. 1 fincan mistik çay içtim.
Şimdi ara öğünde doğadan'ın beşi bir yerde çayını içeceğim.
öyle diyor ama benim evde yulaf ezmem vardı onu kullanıyorum.canım burda yulaf kepeği yiyin diyor ben yemedim ama ilaki yemek gerekiyormu? eğer öyleyse alayı hemen hiç tüktmedim tadınıda bilmiyorum
Canım kahvaltı olmamış bile olsa kalan yerden eksprese devam et benceÇok teşekkür ederim canım.
Sağolasın.
TeşekkürlerGelelim DUKAN Ekspress 1.tur sonuclarina
İsim. Baslangic.Sonuc
İydnzp. 79.4. 76.6. 2.8 kg
Nisasta odem yaptigi icin 300 gr fazla
Fancnancy. 80.8. 77.9. 2.9 kg
Ozlem. 79.2. 77. 2.2kg
Balpamuk. 67.8. 66. 1.8 kg
Hepsine masallah
Yulaf yemediyse ekmegi bugunluk onun yerien sayar aksam ve ohlen bol protein olursa kurtarabilirCanım kahvaltı olmamış bile olsa kalan yerden eksprese devam et bence
TebriklerGelelim DUKAN Ekspress 1.tur sonuclarina
İsim. Baslangic.Sonuc
Ozlem. 79.2. 77. 2.2kg
Hepsine masallah
bende sabah 2 yumurta 1.5 yulaf ezmesi ile krep 2 kk light peynir öğlen 60 gr findi füme 1 kase yoğurt olmuş mu@bluedolphin senin bugunki kilon tartilmadinmi
Gayet guzel cnm iyi gidiyosunbende sabah 2 yumurta 1.5 yulaf ezmesi ile krep 2 kk light peynir öğlen 60 gr findi füme 1 kase yoğurt olmuş mu
Gelelim DUKAN Ekspress 1.tur sonuclarina
İsim. Baslangic.Sonuc
Ozlem. 79.2. 77. 2.2kg
Hepsine masallah
zaten bugunu atlatırsam gerisi kolayGayet guzel cnm iyi gidiyosun
Cnm sarjda degilmis sorun tamire goturdum yazilim yuklediler kendini kilitlemisSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün baya kötüydüm ( kabızlık sayesinde 9 aylık hatun gibi dolanıyordum) birde regl aynı anda olunca akşama kadar yerimden kalkacak halim yoktu
Şükür bu sabah daha iyiyim ve hemen şekersiz Türk kahvemi yapıp kendimi buraya attım
Çocuklarda izinli olunca Laptobu kapmak baya sıkıntılı oluyoreşim ve çocuklardan bana sıra gelmiyor
Neyse kaldı 1 hafta nasılsa ondan sonra yine rahatlıyacağım
Haftasonu herkes evde olunca birde koşturmaca olunca biraz saçma oldu beslenmem ama bu sabah itibaren toparlıyorum nasılsa
Bugün için henüz bir planımız yok ama belki öğleden sonra bir kızkardeşime kadar gidebilirizhem yürüyüş olur bana hemde bir sürü hikaye kitabı var diyip duruyordu ( ikizler olunca hep ikişer ikişer aldırmış öğretmenleri ne akla hizmetse neymiş aynı anda okuyamazlarmış tek olursa ) oda ne yapsam fazla olanları diyordu dedim ver bize benim kuzu okur nasılsa bakalım bugün gibip onları bir ayıklayalım kuzunun hoşuna gideceklerden alırız diye düşündüm
Canım şarjında temassızlık vardır belkiumarım önemli bir şey değildir telefon bu zamanda olmazsa olmaz
Bu arada sanada Günaydın canım
Gecmis olsun bol sivi alHellöö herkes hizli bir giris yapmis diyete mikemmel
Hizlica okudum cevap yazamiyorim affedin. Dr un dedigine gore sinuslerim kulaga baski yapmis kulaklarimda birsey yok, sinuzitmis sikintim.
İlac yazdi augmentin, parol, burun spreyi. Ve serum verdi
Odem yapar mi ilaclar diye sordum sasirdi dr, yaparmisBelki bende yapmaz
Kaptanim benimki de durduk yere acilip kapaniyor bazen. Onlarin da bir hayatlari var anlayisli olalim, belki seninki gece aleme gidip sabah uyanamamistir ne de olsa pazardigünaydın kızlar
akşam yatarken çalışan telefonum sabah açılmıyor
kafayı yiyeceğim
Baktim bende maydonoz olmuyormus dereotu baktiriyim evdekilere insaallah bulurlar ben cikamiycam yuruyuslerim de yalan oldu yarina duzelsem bari.Tatlım ben sabah kahvaltını görünce normal diyetine devam ediyorsun sandım. Dukan ekspresse uymuyor.
Gecmis olsun canım. Bol su iç. Maydanoz kaynat ödem atıcı iç. Etkisini en aza indirsin inşALLAH. O ilaç ödemini ben yaşadım. 3-4kilo birşey kalandı Sadece düşün nasıl bi ödemdi. Birde emzikli kadinsin o çayların hangisini içebiliyorsun onuda bilemiyorum. Dereotu mesela hem ödem atar hem süt yapar belki o olabilir.
Allah korusun artidan insaallah almam ya cok dikkat edicem yediklerime bu hafta da gumlemesin. Annem kendince tespit edip hep diyetten bagisikligin dustu diyo kizdi birazcikGeçmiş olsun düzgün beslenirsen olmaz bişey ben bile her reglimde +2 +3 olurken kaç gündür düzenli beslenmek sadece +300 olarak yansını
Benim dunkunu alabiliriz 68dim sabah tartilmak aklimdan cikmis maalesef.Bugun biraz gec gelebildim evde ialerimde vardi pazartesi bildirimi yapmayan dukan ekspresscilermi var
Yapanlar
İydznp
Prenses
Fancynancy
Ozlem
Nilsub
Balpamuk
Yapmayanlar
Wendigo
Gben
Bluedolphin
Bildirimleri alalim
super rakamlar bu hhafta nasil olcak acabaGelelim DUKAN Ekspress 1.tur sonuclarina
İsim. Baslangic.Sonuc
Ozlem. 79.2. 77. 2.2kg
Hepsine masallah
Canim Allah saglikla kucagina versinMerhaba kızlar Nasılsıniz
Cumartesi bebisi gördük 8 haftalikmis
Kalp atislarinida dinledik.
Pazartesi kilom 60.6 cumadan bu yana +100
Artık düzelttim yeme işini 1 aydır bildiginiz öküz gibi yiyordum haftada 2 kilo aldım neyse dur dedim artık. Bundan sonra biraz sabit kalmam lazım.
İmzayi kimse begenmedi sildim toptan, yirttiniz.Gömün yaa beninerelere gideyim Allahım
ya bırakın ortim beni düşünmüş daha fazla gitmeyim ustune demiş karismayin ortime
tamam canim sen bosver serveyi yüklen yuklenebildigin kadar bana görmüyorum zaten imzanıtelefonu yan cevirdim yinede görmüyorum
Allah izin elinize dusurmesin kimseyi beni bu hafta
Ilk hamileligimde çok kilo almamistim hep sağlıklı beslendim ama dediğin gibi en çok emzirirken alınıyor sütün artsın diye her şeyi deniyorsun haklısın canım.Kaptanim benimki de durduk yere acilip kapaniyor bazen. Onlarin da bir hayatlari var anlayisli olalim, belki seninki gece aleme gidip sabah uyanamamistir ne de olsa pazardi
Baktim bende maydonoz olmuyormus dereotu baktiriyim evdekilere insaallah bulurlar ben cikamiycam yuruyuslerim de yalan oldu yarina duzelsem bari.
Allah korusun artidan insaallah almam ya cok dikkat edicem yediklerime bu hafta da gumlemesin. Annem kendince tespit edip hep diyetten bagisikligin dustu diyo kizdi birazcik
Benim dunkunu alabiliriz 68dim sabah tartilmak aklimdan cikmis maalesef.
super rakamlar bu hhafta nasil olcak acaba
Canim Allah saglikla kucagina versin
Ben hamilelikte cok dikkat ettim dogumdan sonra aldiklarimi verdim ama noldu, emziriyorum diye ye ye, geri aldim verdiklerimi
Sen deneyimlisin sadece hamilelik degil emzirme kismi da sikinti olabiliyor aklinda olsun
Hadi başlayalım o zaman :)) güzel sonuçlar alacağız ikimiz de.. haftaya daha iyi bir yerde olacağız bence :)Hadi bakalım ortim, yeni yarışma başlasın o zaman
Kendine uygun bir diyet bulman süper olmuş. Korksun senden artık fazla kilolarsorma hiç zorlanmadım kaç gündür protein+sebze günü yapıyorum bu sabah krep ile peynirde çok doyurucu hala acıkadım sp günüde çok zor değilmiş tam bilgileri alırsam devam edebilirim dukana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?