- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #272.221
Dukanci guzeller sabah tartisini unutmayin bugun en yuksek kilo vereceginiz gundu
Hepiniz icin guzel sonuclar bol eksiler diliyorum
İyi geceler
evet ayniydi menumuz tabi benim yulaf kepegi hariçBenim menume benzemiş afiyet olsun yarın sebze olacağı için kolay olur gibi
kolay gelsin bilirim o telaseyi kisa zamanda yerlesirsin insallahArkadaşlar sabahtan beri yazamadım. Bir yandan taşınma işi, bir yandan evdeki mobilyaları satmakla uğraşıyorum (arayan-soran-gelip görmek isteyen), bir yandan da afacan çocuğum! Mesajlarınızı geriye dönüp okuyamadığım için üzgünüm ama emin olun kısa süre sonra yine çok aktif olacağım. Şu taşınma işlerimi bir halledeyim de...
Bu sabah kilom 66.00 çıktı. Dün tartım 65.9’du. Ancak bugün saf protein günümüz olduğundan yarın yine 65’leri görmeyi bekliyorum. Çünkü saf protein günlerinde ödemi daha kolay atıyoruz.
inan hic zorlanmadim canim hatta cok iyi geldi. Gobegimde gozle gorulur bi iniklik var. Zaten benim tüm problemim dogum göbeğim keske daha fazla spor yapabilsem. Zayiflamak i yana herhalde gobegimden kurtulabilmek icin uzun sure seker ve karbonhidrattan uzak durucam.Guzel bence yarinda zorlanmazain sebzede var hem
ah canim keske yaaa resmen psikolojim bozuldu bu hafta suan cumadan baska bisey düşünmüyorumahhaha nilsub un bu kadar hevesli olmasının sebebii demek 7. günün hayali
Marketten eve dönerken de agladim, "markette kola için ağladığıma inanamıyorummdiye
Çok değişikti
ahaa koç olmaz dedi
Evet nilsub u dinleyin hepimizin içsesi o aslında
Artık kimse artı gelmez herhalde.
Belki ben hariç
Heveslendiriyorsunuz bu gidişle ben de alacağım bir bisiklet
Çok sevindim yalnız değilmişiimm
Bende istiyorum yağlama hiç yemedim.
Sen hala pilav yiyor musunn
wendigo m imza gitti diye mi uzuldunnortim sen iste tum takimi yaziyim bulurum yazcak bir seyler kimse begenmese de
Bak yaa artık organize calisiyor, eee ne de olsa agaaa
Canım üzülme yulafın yerine saydılar ya
Ben hiç yemedim yağlama yazıp durma canım istedi bilmedğim şeyi
prensesss sinyali geçen hafta alsaydı beynin keşkeşu an rahat rahat takılıyor olurdun oh mis
Doğumdan sonra buz gibi bir şey içmene izin mi verdilerr???Süt üşür demediler mi
Canımm ya keşke karşılıklı kahve içebilsek boyle seyler konusabilsek
Kimse ortimi uzmesin
super anim kutlarim seniAn itibari ile her 5x100 ip atlamanın arasında 50 mekik, 25 yarım şınav, 25 ters mekik, 50 yan mekik, 50 bisiklet mekik bitti
bende oyleyimdir ama bsk gecen hafta kilo aldim diye bu hafta deli gibi diyet yapiyorum sıfır kacamaksiz sorun yok yaniKatılırım ama hırslıyımdır bak :))
gunaydin canimgünaydın kızlar
Bozulmamıştır canım. Merak etme.Bide benim tartimin ayaklarinin altindaki lastiklerden biri çıkmış bende hepsi esit olsun diye hepsini cikardim. Sizce tartiyi bozmus olabilirmiyim
Teşekkürlerevet ayniydi menumuz tabi benim yulaf kepegi hariç
kolay gelsin bilirim o telaseyi kisa zamanda yerlesirsin insallah
inan hic zorlanmadim canim hatta cok iyi geldi. Gobegimde gozle gorulur bi iniklik var. Zaten benim tüm problemim dogum göbeğim keske daha fazla spor yapabilsem. Zayiflamak i yana herhalde gobegimden kurtulabilmek icin uzun sure seker ve karbonhidrattan uzak durucam.
ah canim keske yaaa resmen psikolojim bozuldu bu hafta suan cumadan baska bisey düşünmüyorum
super anim kutlarim seni
bende oyleyimdir ama bsk gecen hafta kilo aldim diye bu hafta deli gibi diyet yapiyorum sıfır kacamaksiz sorun yok yani
gunaydin canim
-300gr küçümsenecek bişet değil. Ve cumaya 57 gelecekIlk bildirim benden gelsin o zaman
58.5
Ama ben hic begenmedim 57 yi gormeyi umuyordum. Pazar sabah t
58.8 gelmistim ama dun sabah tartilamamistim. Ama pek degisiklik olacagini fusunmedigim icin 58.8 dedim cunku hic kacamak yapmamistim.ilk gun 300 gr gittiyse yarini dusunemiyorum. En cok kilo vermemiz gereken gun bugundu cunku. Acaba yulaf kepegi yemedim ondanmi?
bencede yaaa sonucta bozulsa cok ucuk bi rakam gösterirdiBozulmamıştır canım. Merak etme.
o zaman küçümsemiyoruz.Teşekkürler
-300gr küçümsenecek bişet değil. Ve cumaya 57 gelecek
Bugün sebze var. Kabaklı bişey yiyebilirsin. yada form çayları kayısılı sakınca yoktur sanırımbencede yaaa sonucta bozulsa cok ucuk bi rakam gösterirdi
o zaman küçümsemiyoruz.insallah canim. Bu arada ben cumadan beri wc ye cikamiyorum. Suan yasak oldugu icin kayisida yiyemiyorum. Varmi bi tavsiyeniz bana
Kabak iyimi geliyomus hic duymamistim aksama yapayim o zaman yoğurtlu. Evet bugun sebzede var cok korkuyorum bisey olucakta dukandan sasicam diye. Dukan sayesinde ekmeksiz doymaya alistim kahvaltilarda. Resmen ekmeksiz kahvalti edemezdim. Sabah peynir domates salatalik maydanoz yedimBugün sebze var. Kabaklı bişey yiyebilirsin. yada form çayları kayısılı sakınca yoktur sanırım
Afiyet olsunKabak iyimi geliyomus hic duymamistim aksama yapayim o zaman yoğurtlu. Evet bugun sebzede var cok korkuyorum bisey olucakta dukandan sasicam diye. Dukan sayesinde ekmeksiz doymaya alistim kahvaltilarda. Resmen ekmeksiz kahvalti edemezdim. Sabah peynir domates salatalik maydanoz yedim
seninki sp günü olmamış boş protein günü olmuşneyse bugunlukte böyle olsun dikkat et kendine
ah canim yaaa cok az olmus ama olur bazen boyle durumlar. Senin canin sıkkindi bugün o yuzdende yiyemedin sanirim
Wendy cim evde yumurtada mi yoktu yaa canim cok az olmus kizlarin dedigi gibi bi yumurta yeseydin keske
wendigo m imza gitti diye mi uzuldunnortim sen iste tum takimi yaziyim bulurum yazcak bir seyler kimse begenmese de
Canımm ya keşke karşılıklı kahve içebilsek boyle seyler konusabilsek
Kimse ortimi uzmesin
Herkes yeterince kızmış zaten bana bi sey kalmamış :)
Yok canım yaa... ben her sabah HIIT kardio yapıyordum bu sabah yapamadım. Birde turşu kurmuştum dün salata yapmaya üşenince turşu çıkardım. Tadına bakayım diye minicik 1 lokma yedim. Dukanda saf proteinde turşuda var diye ona güvendim tabi ama ...Sen bildirim yapmadin canim sen kac geldin bu sabah iyi geldinde sonami sakliyorsun supriz olsun diye
Sana da Günaydın canımgünaydın arkadaşlar :)
Yok canım yaa... ben her sabah HIIT kardio yapıyordum bu sabah yapamadım. Birde turşu kurmuştum dün salata yapmaya üşenince turşu çıkardım. Tadına bakayım diye minicik 1 lokma yedim. Dukanda saf proteinde turşuda var diye ona güvendim tabi ama ...
77 çıktım sabah
Saf protein en çok verilen gün ama...kuzum günlük dalgalanmaları çok kafamıza takıyoruz, yapmamaya çalışalım, öyle 1 lokmayla falan bişi olmaz ya. altı üstü 400 gr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?