Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benim menume benzemiş afiyet olsun yarın sebze olacağı için kolay olur gibi :KK66:
evet ayniydi menumuz tabi benim yulaf kepegi hariç :KK15:

Arkadaşlar sabahtan beri yazamadım. Bir yandan taşınma işi, bir yandan evdeki mobilyaları satmakla uğraşıyorum (arayan-soran-gelip görmek isteyen), bir yandan da afacan çocuğum! Mesajlarınızı geriye dönüp okuyamadığım için üzgünüm ama emin olun kısa süre sonra yine çok aktif olacağım. Şu taşınma işlerimi bir halledeyim de...

Bu sabah kilom 66.00 çıktı. Dün tartım 65.9’du. Ancak bugün saf protein günümüz olduğundan yarın yine 65’leri görmeyi bekliyorum. Çünkü saf protein günlerinde ödemi daha kolay atıyoruz.
kolay gelsin bilirim o telaseyi kisa zamanda yerlesirsin insallah

Guzel bence yarinda zorlanmazain sebzede var hem
inan hic zorlanmadim canim hatta cok iyi geldi. Gobegimde gozle gorulur bi iniklik var. Zaten benim tüm problemim dogum göbeğim keske daha fazla spor yapabilsem. Zayiflamak i yana herhalde gobegimden kurtulabilmek icin uzun sure seker ve karbonhidrattan uzak durucam.:KK43:

ahhaha nilsub un bu kadar hevesli olmasının sebebii demek 7. günün hayali:KK53::KK48:

Marketten eve dönerken de agladim, "markette kola için ağladığıma inanamıyorumm:KK42::KK42: diye:KK53:
Çok değişikti:olamaz:

ahaa koç olmaz dedi:KK48:

Evet nilsub u dinleyin hepimizin içsesi o aslında:skandal:

Artık kimse artı gelmez herhalde.
Belki ben hariç:hasta:

Heveslendiriyorsunuz bu gidişle ben de alacağım bir bisiklet:sinirli:

:KK70::KK70::KK70::KK70:
Çok sevindim yalnız değilmişiimm:KK53:

Bende istiyorum yağlama hiç yemedim.

Sen hala pilav yiyor musunn:skandal:

wendigo m imza gitti diye mi uzuldunn:KK36: ortim sen iste tum takimi yaziyim bulurum yazcak bir seyler kimse begenmese de:KK59:

Bak yaa artık organize calisiyor, eee ne de olsa agaaa:cool:

Canım üzülme yulafın yerine saydılar ya:KK75:

Ben hiç yemedim yağlama yazıp durma canım istedi bilmedğim şeyi:KK66::KK70:

prensesss sinyali geçen hafta alsaydı beynin keşke:KK70:şu an rahat rahat takılıyor olurdun oh mis:süslü:

Doğumdan sonra buz gibi bir şey içmene izin mi verdilerr??? :skandal: Süt üşür demediler mi:deli:

Canımm ya keşke karşılıklı kahve içebilsek boyle seyler konusabilsek :KK200:
Kimse ortimi uzmesin :KK55:
ah canim keske yaaa resmen psikolojim bozuldu bu hafta suan cumadan baska bisey düşünmüyorum :KK53:

An itibari ile her 5x100 ip atlamanın arasında 50 mekik, 25 yarım şınav, 25 ters mekik, 50 yan mekik, 50 bisiklet mekik bitti :KK52:
super anim kutlarim seni

Katılırım ama hırslıyımdır bak :))
bende oyleyimdir ama bsk gecen hafta kilo aldim diye bu hafta deli gibi diyet yapiyorum sıfır kacamaksiz sorun yok yani

günaydın kızlar :KK68:
gunaydin canim:KK68:

Ilk bildirim benden gelsin o zaman
58.5 :KK64:
Ama ben hic begenmedim 57 yi gormeyi umuyordum. Pazar sabah t
58.8 gelmistim ama dun sabah tartilamamistim. Ama pek degisiklik olacagini fusunmedigim icin 58.8 dedim cunku hic kacamak yapmamistim.ilk gun 300 gr gittiyse yarini dusunemiyorum. En cok kilo vermemiz gereken gun bugundu cunku. Acaba yulaf kepegi yemedim ondanmi?

evet ayniydi menumuz tabi benim yulaf kepegi hariç :KK15:

kolay gelsin bilirim o telaseyi kisa zamanda yerlesirsin insallah

inan hic zorlanmadim canim hatta cok iyi geldi. Gobegimde gozle gorulur bi iniklik var. Zaten benim tüm problemim dogum göbeğim keske daha fazla spor yapabilsem. Zayiflamak i yana herhalde gobegimden kurtulabilmek icin uzun sure seker ve karbonhidrattan uzak durucam.:KK43:

ah canim keske yaaa resmen psikolojim bozuldu bu hafta suan cumadan baska bisey düşünmüyorum :KK53:

super anim kutlarim seni

bende oyleyimdir ama bsk gecen hafta kilo aldim diye bu hafta deli gibi diyet yapiyorum sıfır kacamaksiz sorun yok yani

gunaydin canim:KK68:
Teşekkürler ;)
Ilk bildirim benden gelsin o zaman
58.5 :KK64:
Ama ben hic begenmedim 57 yi gormeyi umuyordum. Pazar sabah t
58.8 gelmistim ama dun sabah tartilamamistim. Ama pek degisiklik olacagini fusunmedigim icin 58.8 dedim cunku hic kacamak yapmamistim.ilk gun 300 gr gittiyse yarini dusunemiyorum. En cok kilo vermemiz gereken gun bugundu cunku. Acaba yulaf kepegi yemedim ondanmi?
-300gr küçümsenecek bişet değil. Ve cumaya 57 gelecek ;)

Bozulmamıştır canım. Merak etme. :KK66:
bencede yaaa sonucta bozulsa cok ucuk bi rakam gösterirdi :super:

Teşekkürler :KK66:

-300gr küçümsenecek bişet değil. Ve cumaya 57 gelecek :KK66:
o zaman küçümsemiyoruz. :KK54:insallah canim. Bu arada ben cumadan beri wc ye cikamiyorum. Suan yasak oldugu icin kayisida yiyemiyorum. Varmi bi tavsiyeniz banao_O

bencede yaaa sonucta bozulsa cok ucuk bi rakam gösterirdi :super:

o zaman küçümsemiyoruz. :KK54:insallah canim. Bu arada ben cumadan beri wc ye cikamiyorum. Suan yasak oldugu icin kayisida yiyemiyorum. Varmi bi tavsiyeniz banao_O
Bugün sebze var. Kabaklı bişey yiyebilirsin. yada form çayları kayısılı sakınca yoktur sanırım :110:

Bugün sebze var. Kabaklı bişey yiyebilirsin. yada form çayları kayısılı sakınca yoktur sanırım :110:
Kabak iyimi geliyomus hic duymamistim aksama yapayim o zaman yoğurtlu. Evet bugun sebzede var cok korkuyorum bisey olucakta dukandan sasicam diye. Dukan sayesinde ekmeksiz doymaya alistim kahvaltilarda. Resmen ekmeksiz kahvalti edemezdim. Sabah peynir domates salatalik maydanoz yedim

Kabak iyimi geliyomus hic duymamistim aksama yapayim o zaman yoğurtlu. Evet bugun sebzede var cok korkuyorum bisey olucakta dukandan sasicam diye. Dukan sayesinde ekmeksiz doymaya alistim kahvaltilarda. Resmen ekmeksiz kahvalti edemezdim. Sabah peynir domates salatalik maydanoz yedim
Afiyet olsun :KK50:

seninki sp günü olmamış boş protein günü olmuş:KK48: neyse bugunlukte böyle olsun :KK15:dikkat et kendine

he ya, sayılmaz bence de. bugün saf proteinden devam ediyorum ben, dur bakalım.

ah canim yaaa cok az olmus ama olur bazen boyle durumlar. Senin canin sıkkindi bugün o yuzdende yiyemedin sanirim

aynen kuzum, canım istemedi hiç bişicik.

Wendy cim evde yumurtada mi yoktu yaa canim cok az olmus kizlarin dedigi gibi bi yumurta yeseydin keske

kaptanım vardı ama geç geldik eve, yumurta bile yiyesim gelmedi öyle diyim. neyse telafi edeceğim merak etme.
wendigo m imza gitti diye mi uzuldunn:KK36: ortim sen iste tum takimi yaziyim bulurum yazcak bir seyler kimse begenmese de:KK59:

canım ya, yazma tamam geldim kendime :KK48:

Canımm ya keşke karşılıklı kahve içebilsek boyle seyler konusabilsek :KK200:
Kimse ortimi uzmesin :KK55:

inan çok isterdim, belki bir gün..

Herkes yeterince kızmış zaten bana bi sey kalmamış :)

sende kızma ördeğim :KK15:

Sen bildirim yapmadin canim sen kac geldin bu sabah iyi geldinde sonami sakliyorsun supriz olsun diye :KK8::KK39:
Yok canım yaa... ben her sabah HIIT kardio yapıyordum bu sabah yapamadım. Birde turşu kurmuştum dün salata yapmaya üşenince turşu çıkardım. Tadına bakayım diye minicik 1 lokma yedim. Dukanda saf proteinde turşuda var diye ona güvendim tabi ama ...
77 çıktım sabah :(

Yok canım yaa... ben her sabah HIIT kardio yapıyordum bu sabah yapamadım. Birde turşu kurmuştum dün salata yapmaya üşenince turşu çıkardım. Tadına bakayım diye minicik 1 lokma yedim. Dukanda saf proteinde turşuda var diye ona güvendim tabi ama ...
77 çıktım sabah :KK43:

kuzum günlük dalgalanmaları çok kafamıza takıyoruz, yapmamaya çalışalım, öyle 1 lokmayla falan bişi olmaz ya. altı üstü 400 gr.

Back
X