Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Saf protein en çok verilen gün ama...

normalde öyle ama sen zaten halihazırda diyet yapıyosun kuzucum, ayrıca sporlar falan ne ödemi kaldı ki sende. ilk kez diyet yapan biri saf proteinle -1,5/-2 gelir ama sen kafana takma. ayrıca ilerleyen günlerde de kızlar gayet güzel verdiler.

Hımmm.. iyi o zaman bende boşuna üzüldüm yani

sağol canım
amaaann boşver yaaa wendigonunda dediği gibi sen zaten diyettesin ve maşşallah çok iyi veriyosun verememeni takma yani sende ödem yoktu. belki bende o yuzden az vermişimdir. sonuçta cumadan pazara 2 günde 900 gr verdim. ödem falan kalmadı yani. hem zaten sıra bizde bu hafta grubu bizim kurtarmamız özellikle benim kurtarmam gerek.

Super hissediyordum dun ama serumdanmis sanirim uyuyakalmisim, su an aksamdan kalma gibi hissediyorum agrilarin hepsi geri gelmis

wendigom ortim

prensesss016 lydznp merak etmeyin en az -1 geleceksiniz cuma ben biliyorummm
Teşekkür ederim canım. desteğin için
Sana da geçmiş olsun tekrardan iyice dinlen. bebekle nasıl olacaksa

Super hissediyordum dun ama serumdanmis sanirim uyuyakalmisim, su an aksamdan kalma gibi hissediyorum agrilarin hepsi geri gelmis

wendigom ortim

prensesss016 lydznp merak etmeyin en az -1 geleceksiniz cuma ben biliyorummm
evt yaaa bende çok çok çok inanıyorum. inanmak başarmanın yarıdır değilmi ama bu cuma benim haftam olucak

İnşALLAH

kızlar herkes %1 hedeflesin bundan sonra.

şöyle ki; 5'li kilolardakiler 600 gr verince
6'lı kilodakiler 700 gr verince
7'li kilodakiler 800 gr verince
8'li kilodakiler 900 gr verince
9'lu kilodakilerse 1000 gr verince %1'in üstü oluyor. hedefiniz illa ki kilonuzun rakamında gram vermek olsun.

mesela ben 70,9'dum cuma sabah, bu durumda en az 709 gr verirsem %1 üstü olucam. ee tartılar da 100 gr ile çalıştığından yukarı yuvarlayıp 800 gr vermem lazım.

hadi bakalım, kulağınızda küpe olsun bu da.

günaydın arkadaşlar :)
günaydın
evet açıklıyorum bombayı az sonra

Cok dogru yazmissin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…