- 23 Ağustos 2012
- 14.720
- 38.930
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #272.241
Saf protein en çok verilen gün ama...
Super hissediyordum dun ama serumdanmis sanirimSen nasil oldun toparladin mi biraz
wendigom ortimhepinize kocaman teşekkür hanımlar, sayenizde toparlandım, burası sevilmez mi şimdi?
Hımmm.. iyi o zaman bende boşuna üzüldüm yaninormalde öyle ama sen zaten halihazırda diyet yapıyosun kuzucum, ayrıca sporlar falan ne ödemi kaldı ki sende. ilk kez diyet yapan biri saf proteinle -1,5/-2 gelir ama sen kafana takma. ayrıca ilerleyen günlerde de kızlar gayet güzel verdiler.
Afiyet olsun
amaaann boşver yaaa wendigonunda dediği gibi sen zaten diyettesin ve maşşallah çok iyi veriyosun verememeni takma yani sende ödem yoktu. belki bende o yuzden az vermişimdir. sonuçta cumadan pazara 2 günde 900 gr verdim. ödem falan kalmadı yani. hem zaten sıra bizde bu hafta grubu bizim kurtarmamız özellikle benim kurtarmam gerek.Yok canım yaa... ben her sabah HIIT kardio yapıyordum bu sabah yapamadım. Birde turşu kurmuştum dün salata yapmaya üşenince turşu çıkardım. Tadına bakayım diye minicik 1 lokma yedim. Dukanda saf proteinde turşuda var diye ona güvendim tabi ama ...
77 çıktım sabah
Teşekkür ederim canım. desteğin içinSuper hissediyordum dun ama serumdanmis sanirimuyuyakalmisim, su an aksamdan kalma gibi hissediyorum agrilarin hepsi geri gelmis
wendigom ortim
prensesss016 lydznp merak etmeyin en az -1 geleceksiniz cuma ben biliyorummm
evt yaaa bende çok çok çok inanıyorum. inanmak başarmanın yarıdır değilmi amaSuper hissediyordum dun ama serumdanmis sanirimuyuyakalmisim, su an aksamdan kalma gibi hissediyorum agrilarin hepsi geri gelmis
wendigom ortim
prensesss016 lydznp merak etmeyin en az -1 geleceksiniz cuma ben biliyorummm
İnşALLAHsağol canım
amaaann boşver yaaa wendigonunda dediği gibi sen zaten diyettesin ve maşşallah çok iyi veriyosun verememeni takma yani sende ödem yoktu. belki bende o yuzden az vermişimdir. sonuçta cumadan pazara 2 günde 900 gr verdim. ödem falan kalmadı yani. hem zaten sıra bizde bu hafta grubu bizim kurtarmamız özellikle benim kurtarmam gerek.
günaydıngünaydın kızlar
taze fasulye yemeği olurmu susuz 2-3 kaşık falanBugün sebze var. Kabaklı bişey yiyebilirsin. yada form çayları kayısılı sakınca yoktur sanırım
günaydıngünaydın arkadaşlar :)
evet açıklıyorum bombayı az sonranormalde öyle ama sen zaten halihazırda diyet yapıyosun kuzucum, ayrıca sporlar falan ne ödemi kaldı ki sende. ilk kez diyet yapan biri saf proteinle -1,5/-2 gelir ama sen kafana takma. ayrıca ilerleyen günlerde de kızlar gayet güzel verdiler.
günaydınGunaydin kızlarrrr..
günaydın
evet açıklıyorum bombayı az sonra
Cok dogru yazmissin cnmkızlar herkes %1 hedeflesin bundan sonra.
şöyle ki; 5'li kilolardakiler 600 gr verince
6'lı kilodakiler 700 gr verince
7'li kilodakiler 800 gr verince
8'li kilodakiler 900 gr verince
9'lu kilodakilerse 1000 gr verince %1'in üstü oluyor. hedefiniz illa ki kilonuzun rakamında gram vermek olsun.
mesela ben 70,9'dum cuma sabah, bu durumda en az 709 gr verirsem %1 üstü olucam. ee tartılar da 100 gr ile çalıştığından yukarı yuvarlayıp 800 gr vermem lazım.
hadi bakalım, kulağınızda küpe olsun bu da.
Muhtesem tatlim cok guzelevet herkese toptan günaydın hayırlı sabahlar
biraz önce tartıldımdün sabah 83.5 bu sabah 82.4
Cok dogru yazmissin cnm
evet herkese toptan günaydın hayırlı sabahlar
biraz önce tartıldımdün sabah 83.5 bu sabah 82.4
böyle giderse cumaya baya iyi olacak yüzdemiz inşALLAHee almadın kaptanım ilk sayfayı?
çok iyi kuzucum, maşallah süphanallah. devamı da emin ol güzel gelecek. ayy nilgüşüm senle birlikte listedeyiz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?