- 6 Nisan 2010
- 4.509
- 16.060
- 733
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #272.301
Yulaf kepeği ve ezmesi farklı şeyler. biz evde var diye kullandık. Seninde evde varsa ziyan olmasın 2yk kullan. Ben bugün mopaş'dan aldım. Bizim mopaş'ta yoktu ama... Migroslarda var diyor kızlar. Aktarda da varmış. ben yolumun üstünde carrefoura baktım ama orada yoktu. Tabi olanları da var. Bakman gereken üzerinde yulaf kepeği yazıyor olması. Yulaf kepeği karışımı olanlardan alma. Bulamaz da alırsan 1,5yk yerine 2yk kullanman gerekiyormuşArkadaşlar dün markette çok aradım; ama yulaf kepeği bulamadım.
Hangi marketlerde bulunuyor?
Merhabanilsub
Acaba dediğin gibi yulaf ezmesini rondodan mı geçirsem? Evde yulaf ezmem de var.
Sevgiler hepinize.
Aynen canım ortimTatlım böyle durumlarda şunu düşünseniz? Ben burada kendimi yiyorum onun keyfi yerinde. Belkide sadece beni üzdüğü için keyif alıyor diyerek tam tersi davranmak. Birden çok kolay gibi göründü ama insan fıtratı bir anda negatiften pozitife dönmüyor.Canım sadece takılmayın böyle şeylere. Next de geç ortim
Canım çok teşekkür ederim.Yulaf kepeği ve ezmesi farklı şeyler. biz evde var diye kullandık. Seninde evde varsa ziyan olmasın 2yk kullan. Ben bugün mopaş'dan aldım. Bizim mopaş'ta yoktu ama... Migroslarda var diyor kızlar. Aktarda da varmış. ben yolumun üstünde carrefoura baktım ama orada yoktu. Tabi olanları da var. Bakman gereken üzerinde yulaf kepeği yazıyor olması. Yulaf kepeği karışımı olanlardan alma. Bulamaz da alırsan 1,5yk yerine 2yk kullanman gerekiyormuş
Sevgiler bizden canım
kızlar pek giremedim bugün biraz yoğunum
akşama eşimle iş çıkışı sinemaya gidicez ve yemek yemeye vaktimiz yok. şuan iş yerimdeyim ve yanımda hiç birşey yok. o şimdi mısır falan alıcak biliyorum ama ben yemicem açlıktanda ölürüm. bana dukana uygun marketten alabileceğim hafif atıştırmalık bişeyler yazarmısınız ne yiyeyim akşama yada açı bitireyim
sabah peynir domates salatalık mat-ydanoz yedim
ara yeşil çay
öğle tavuklu salata yedim
ara bitki çayı +ayran
ve şmdi yeşil çay içicem.
fikirlerinize ihtiyacım var.
al hindi füme 60gr, 100gr olarak satılıyor. 180gr 1 porsiyon yapıyor. dukanda sınırsız. şimdi kampanyalı olanları var 200+200gr satılıyor. kafana göre yiyebildiğini ye yiyemediğini at çantaya iş yerinde yersinkızlar pek giremedim bugün biraz yoğunum
akşama eşimle iş çıkışı sinemaya gidicez ve yemek yemeye vaktimiz yok. şuan iş yerimdeyim ve yanımda hiç birşey yok. o şimdi mısır falan alıcak biliyorum ama ben yemicem açlıktanda ölürüm. bana dukana uygun marketten alabileceğim hafif atıştırmalık bişeyler yazarmısınız ne yiyeyim akşama yada açı bitireyim
sabah peynir domates salatalık mat-ydanoz yedim
ara yeşil çay
öğle tavuklu salata yedim
ara bitki çayı +ayran
ve şmdi yeşil çay içicem.
fikirlerinize ihtiyacım var.
1de ayran ohh mis mis miissssal hindi füme 60gr, 100gr olarak satılıyor. 180gr 1 porsiyon yapıyor. dukanda sınırsız. şimdi kampanyalı olanları var 200+200gr satılıyor. kafana göre yiyebildiğini ye yiyemediğini at çantaya iş yerinde yersin
Canim Ankarada oldugun icin soyleyim migros bulamazsan yunus marketlwrde varArkadaşlar dün markette çok aradım; ama yulaf kepeği bulamadım.
Hangi marketlerde bulunuyor?
Merhabanilsub
Acaba dediğin gibi yulaf ezmesini rondodan mı geçirsem? Evde yulaf ezmem de var.
Sevgiler hepinize.
Aklın yolu 1 canımDışarda bişi yeme ihtimaliniz yok mu? Tavuk şiş Harika bi seçim olurdu :)
Olmadı marketten kocaman bi ayran olabilir, hindi füme olabilir gibi geldi, sinema avm deyse al at çantana :)
MerhabalarArkadaşlar sabah ki tartım; 65.800-65.900 aynı anda 2 defa tartışdım 100 gr oynadı. Demek ki bu 100 grları ciddiye almamam lazım artık. Fazla bir ilerleme-gerileme olmadıkça artık 100 grları saymayacağım...
Sabah kıymalı menemen yedim ara öğünümde ise duble kahve ve 2 bardak dukan bira içtim. Henüz öğle yemeğimi yemedim.
Enginar haşlamayı ve yanında balık yemeyi planlıyorum şu anda.
Tekrar yazarım.
Çok teşekkürler canım. Migros'ta bulamaz isem oraya da bakarım.Canim Ankarada oldugun icin soyleyim migros bulamazsan yunus marketlwrde var
canım hiç vaktimiz olmucak seansa yetişmemiz gerek çıkıncada geç olucak.Dışarda bişi yeme ihtimaliniz yok mu? Tavuk şiş Harika bi seçim olurdu :)
Olmadı marketten kocaman bi ayran olabilir, hindi füme olabilir gibi geldi, sinema avm deyse al at çantana :)
al hindi füme 60gr, 100gr olarak satılıyor. 180gr 1 porsiyon yapıyor. dukanda sınırsız. şimdi kampanyalı olanları var 200+200gr satılıyor. kafana göre yiyebildiğini ye yiyemediğini at çantaya iş yerinde yersin
ben aslında sinemada hindi füme tuhaf olur diye atıştırmalık alırım diye düşünmüştüm ama öyle masum bişeyler yok diyosunuz yani. o zaman hindi füme alıcam. bide actıvıa yoğurtun sadesinden yesem olurmu1de ayran ohh mis mis miissss
canım hiç vaktimiz olmucak seansa yetişmemiz gerek çıkıncada geç olucak.
ben aslında sinemada hindi füme tuhaf olur diye atıştırmalık alırım diye düşünmüştüm ama öyle masum bişeyler yok diyosunuz yani. o zaman hindi füme alıcam. bide actıvıa yoğurtun sadesinden yesem olurmu
Olur ama kaşık?canım hiç vaktimiz olmucak seansa yetişmemiz gerek çıkıncada geç olucak.
ben aslında sinemada hindi füme tuhaf olur diye atıştırmalık alırım diye düşünmüştüm ama öyle masum bişeyler yok diyosunuz yani. o zaman hindi füme alıcam. bide actıvıa yoğurtun sadesinden yesem olurmu
sağol canım hindi füme ve actıvıa sade sipariş verdim eşime alıcak ben gitmedenBence süper, ya ayran bile olur.
sağol canım hindi füme ve actıvıa sade sipariş verdim eşime alıcak ben gitmedenyırttım bu akşamdaa
valla ödüm patlıyo bukadar çabalarken bişey olucakta bozucam diye.
kaşık işyerinin mutfağından alıcam yanıma canımOlur ama kaşık?
amin canımCanım ya maşallah, allah emeklerini zayi etmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?