- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #272.281
birde 2 yumurtaya 1 yk yulaf unu diyorum artık robottan çekince un gibi olduTakip edeyim de bende alayım.
birde 2 yumurtaya 1 yk yulaf unu diyorum artık robottan çekince un gibi oldutam ölçü geliyor dün sp günü diye 3 yumurta 1.5 yemek kaşığı yulaf koydum kalın oldu pek hoşuma gitmedi yarısını yedim ince olunca güzel oluyor aklında olsun
Güdenciğim Sen dukan eksprese devam etmeyecek miydin?29 Ocak, Pazartesi menüm şöyleydi:
Sabah:
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği (*)
Ara Öğün:
1 fincan mistik çay
1 fincan doğadan beşi bir yerde bitki çayı
Öğle:
Ispanak çorbası
3 köfte
Pirinç pilavı (4 y.k.) (*)
Keşkül (*)
Ara Öğün:
1 fincan papatya çayı
1 fincan mistik çay
Akşam:
3 ızgara köfte
Domates, biber söğüş
Maden suyu sodası
Ara Öğün:
1 fincan Türk kahvesi
(*) işaretlediklerim yediğim için bana kızacağınız yemekler. Bugün öğlene doğru bir olaya çok canım sıkıldı, o can sıkıntısının acısı öğlen yemekte çıktı. Yememem gereken pirinç pilavını ve keşkülü de yedim.Bu can sıkıcı durum keşkül ve pilavı yemiş olmam için bir gerekçe olmamalı, ne deseniz haklısınız. wendy dün senin de canın sıkkındı. Ben de senin gibi bazen bazı insanlar mı tuhaf, ben mi alınganım? diye düşünüyorum. Kimi insanlar çok vurdumduymaz ve duygusuz oldu maalesef.
Akşam yemekten sonra öğlen yaşadığım bu durumu telaffi etmek için çok yürüdüm. İyi geldi her açıdan.
29 Ocak, Pazartesi menüm şöyleydi:
Sabah:
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Ara Öğün:
1 fincan mistik çay
Öğle:
Ispanak çorbası
3 köfte
Keşkül (*)
Ara Öğün:
1 fincan papatya çayı
1 fincan mistik çay
Akşam:
3 ızgara köfte
Domates, biber söğüş
Maden suyu sodası
Ara Öğün:
1 fincan Türk kahvesi
(*) işaretlediklerim yediğim için bana kızacağınız yemekler. Bugün öğlene doğru bir olaya çok canım sıkıldı, o can sıkıntısının acısı öğlen yemekte çıktı. Yememem gereken pirinç pilavını ve keşkülü de yedim.Bu can sıkıcı durum keşkül ve pilavı yemiş olmam için bir gerekçe olmamalı, ne deseniz haklısınız. wendy dün senin de canın sıkkındı. Ben de senin gibi bazen bazı insanlar mı tuhaf, ben mi alınganım? diye düşünüyorum. Kimi insanlar çok vurdumduymaz ve duygusuz oldu maalesef.
Akşam yemekten sonra öğlen yaşadığım bu durumu telaffi etmek için çok yürüdüm. İyi geldi her açıdan.
ay kimse yok ben şimdi kalkıp işlere girişsem hepiniz gelirsiniz bir sürü msj birikir
Harikasınevet herkese toptan günaydın hayırlı sabahlar
biraz önce tartıldımdün sabah 83.5 bu sabah 82.4
Beni en az 89,3 kg olmam lazım.CUMA GÜNÜ BİLDİRİMLERİMİZ, HATIRLATMAKTA FAYDA VAR, HADİ BAKALIM GELSİN EN AZ %1'LER
***5. Takım 554. Etap***
@lydznp (78/76,3/1,7/%2,18)
@bluedolphin (92,1/90,3/1,8/%1,95)
@prensesss016 (58,1/59,7/-1,6/-%2,75)
@besbb9 (77/76/1/%1,30)
@gben (68,8/68,2/0,6/%0,87)
@esd_04 (88,5/88,1/0,4/%0,45)
@moni (84,7/81/3,7/%1,46)
nilsub (74,1/83,2/-9,1/-%0,17)
@0zlem (73,2/77,7/-4,5/-%0,20)
wendy (60,5/70,9/-10,4/-%0,30)
balpamuk (67,7/66,2/1,5/%2,22)
5. Takım Ortalaması: % 0,637
***Deneme sürecindeki üyeler***
@sergerdan (77/) Yeni üye Baş. Kilosu: 77,8 Baş. Tar: 11.01.2018 Hedef kg: 60
***Liste dışı üyeler***
@toplight (71.7/71,3/0,4/%0,56)
@morordek (62,6/62,2/0,4/%0,64)
@servey (67,6/69/-1,4/-%2,07)
@fancynancy (79,3/78,2/1,1/%1.39)
@kaanin annesi (60,0/60,7/-0,7/-%1,17)
@zoey1616 (bildirimini bekliyoruz)
Sağolasın canım.kuzum dün bende kendimi açlığa vermiştim, olmuş artık olan hiç takılma, biraz bol su iç bugün. hatta ben bazen böyle yapmanın iyi bile olduğunu düşünüyorum. vücudu şaşırtmalı hareketler.
Sağolasın canım.
Bugün sen de daha iyisindir inşallah.
Dün resmen yedim hırsımdan. Neyse bugün daha iyi hissediyorum.
İnsan böyle yapınca, kendini yemeğe verince veya hiçbirşey yemeyince kendine ediyor aslında, o kızdığımız kişi pek de farkında olmuyor durumunun.
Sağolasın canım.
Bugün sen de daha iyisindir inşallah.
Dün resmen yedim hırsımdan. Neyse bugün daha iyi hissediyorum.
İnsan böyle yapınca, kendini yemeğe verince veya hiçbirşey yemeyince kendine ediyor aslında, o kızdığımız kişi pek de farkında olmuyor durumunun.
bende öyle düşünüyorum mehmet öz bile dukan yapın ama bir gün en azından bir öğün pasta bile yiyin dedi daha neekuzum dün bende kendimi açlığa vermiştim, olmuş artık olan hiç takılma, biraz bol su iç bugün. hatta ben bazen böyle yapmanın iyi bile olduğunu düşünüyorum. vücudu şaşırtmalı hareketler.
arkadaşlarda demiş olan olmuş artık dikkat et cumaya kadar eksi gelirsin29 Ocak, Pazartesi menüm şöyleydi:
Sabah:
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Ara Öğün:
1 fincan mistik çay
Öğle:
Ispanak çorbası
3 köfte
Keşkül (*)
Ara Öğün:
1 fincan papatya çayı
1 fincan mistik çay
Akşam:
3 ızgara köfte
Domates, biber söğüş
Maden suyu sodası
Ara Öğün:
1 fincan Türk kahvesi
bencede takma aramızda 100 gr lafımı olurArkadaşlar sabah ki tartım; 65.800-65.900 aynı anda 2 defa tartışdım 100 gr oynadı. Demek ki bu 100 grları ciddiye almamam lazım artık. Fazla bir ilerleme-gerileme olmadıkça artık 100 grları saymayacağım...
Sabah kıymalı menemen yedim ara öğünümde ise duble kahve ve 2 bardak dukan bira içtim. Henüz öğle yemeğimi yemedim.
Enginar haşlamayı ve yanında balık yemeyi planlıyorum şu anda.
Tekrar yazarım.
Ah canım, sorma. Dün çok moralim bozuktu. Hırsımı yemekten aldım gibi oldu.Güdenciğim Sen dukan eksprese devam etmeyecek miydin?
İnşallah canım. Bugün moralman iyiyim çok şükür. Yürüyüşümüzü de yaptık öğlen. O da iyi geldi.arkadaşlarda demiş olan olmuş artık dikkat et cumaya kadar eksi gelirsin
Canım sağolasın, çok teşekkür ederim. Dediklerini yapacağım.Üzüldüm @bluedolphin. Özellikle keşkülü yemeseydin keşke... Çünkü beynin o şekerli tadı hatırladığı anda kendini tutması daha zor oluyor artık. 21 gün hiç yemezsen şekerden tamamen uzaklaşacaksın. Tatlıyı kendinden ve zihninden uzak tut önce.
2 kaşık pilav normal bir ölçü ama diyetisyen bana pilav yerine 1 dilim ekmek vermeyi tercih ediyordu her zaman. Çünkü pilavın içine yağ da giriyor hem nişasta, şekere dönüşmesi çok kolay olan bir besin. Onun yerine 2 dilim tahıllı ekmeklerden yesen daha iyi olurdu diye düşünüyorum.
Yine de kafanı takma çünkü takıp üzüntü yaparsa stresten daha çok yemeğe saldırabiliyor insan. :)) Sakin ol ve kaldığın yerden devam et. Behnine olumlu mesajlar ilet, rahatla. Herşey güzel olacak de. :)
Tatlım böyle durumlarda şunu düşünseniz? Ben burada kendimi yiyorum onun keyfi yerinde. Belkide sadece beni üzdüğü için keyif alıyor diyerek tam tersi davranmak. Birden çok kolay gibi göründü ama insan fıtratı bir anda negatiften pozitife dönmüyor.Ah canım, sorma. Dün çok moralim bozuktu. Hırsımı yemekten aldım gibi oldu.
Benim başlangıcım hiç Dukan Ekspres gibi olmadı.
Benimkisi resmen diyetimin bozulduğu 1. gün oldu.
Bugün moralman çok daha iyiyim.
Öğlearasında arkadaşlarla yaptığımız uzun mesafe yürüyüş çok iyi geldi.
Sevgilerimle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?