- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #272.341
Ben baton kek kalıbına yağlı kağıt serdim. Yağlı kağıdı uslar tim güzelce o zaman kumaş gibi yumuşacık oluyor güzel şekil alıyor. Ben bir kek kalıbımı heba ettim börek yapıştı ve temizlenmedi
Ya sorma cidden neler olmuş, oku oku bitmediSaol kuzum, neler oldu neler, şimdi de başöğretmen geldi kızıyor bize
Ya sorma cidden neler olmuş, oku oku bitmedi
Fırçayı yiyoruz doğal olarak, yönetim ayakta
Yuvarlak ve şekilli kalıbı temizlemektense yenisi almak daha kolay o kadar diyeyim. Ama o yufkalı bi bıraktı. Pırasa böreği Oyl e olmayabilir. Ben 1 kalıp daha riske atmak istemedimIslatınca falanda mı çıkmadı?
Başıma bi iş gelecek dayanamıyom, çok korkarım mapustan
Biz sadece okuduk ama
Başıma bi iş gelecek dayanamıyom, çok korkarım mapustan
Evet bebeyimBizim dönemimiz tekrar başlayacak bak gör ama şimdilik kısa bir ara:) herşeyin başı sağlık sonuçta.
Öyle olacak galibaaaaaŞimdi gayet adaletli bir kapışma izleyeceğiz
Sağol bebeyim.Geçmiş olsun canım, insallah tez zamanda sahalara geri dönersin
Ooo süper menü
Kantaron yağım yok kaptanımGecmis olsun tatlim aman dikkat zorlama kantaron yagin varsa onunla masaj yap sicak uygulama yap iyi gelir umarim
isa bana kızdı artık kapat bilgisayarı dedim diye telefonumun şarjını çıkartıp saklamış ben babaanneme gidiyorum diye gitti telefon açılmıyor çok fena bu nesil
Surekli yapinca midem bulaniyor canim. Salatasiz, sebzesiz bir hayat dusunemiyorum.Anladım canım, zorlanmam dersen benimle devam et saf proteine? Seversin bak alışmışken
Surekli yapinca midem bulaniyor canim. Salatasiz, sebzesiz bir hayat dusunemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?