- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #272.361
Ben baton kek kalıbına yağlı kağıt serdim. Yağlı kağıdı uslar tim güzelce o zaman kumaş gibi yumuşacık oluyor güzel şekil alıyor. Ben bir kek kalıbımı heba ettim börek yapıştı ve temizlenmedi
Canim Cuma gunu Bim'e krep tavasi gelmis.Takip edeyim de bende alayım.
Canim Cuma gunu Bim'e krep tavasi gelmis.
Allah kurtarmış canım sağlıkla büyüsün şans getirsin evinize :))Selam hanımlar
Bugün şehir dışından bir misafirim vardı o yüzden hiç bakamadım maalesef. Ara ara okurken anca yazmaya fırsat buldum.
Evet canım bendim :)
8.5 aylık oldu ogluș :) doğum çok kolay oldu diyemem ama olan oldu zaten artık üzerinden çok sular aktı
Güzel menü canım
Selam kizlar bugun disari ciktim pazar yaptim bolbol yesillikler aldim 2. Gunde bitti sayilir
Bugun aksam
Kiymali pirasa yesil salata ve yogurt
vardi
Yarin artik 3. Gunumuz
Sebze protein meyve olacak bugunku menulere ek 2 meyve
Gunduz saatlerinde yiyin cok tatli meyveler olmamasina dikkat edin
Elma armut kivi ayva nar gibi
Sabah 10 gibi yiyince acikmadimÖrnek menülerimiz olacak seninkiler tam yaz bizemedusa38
Kizlqr selam misafirlerimde gitti nihayet gelebildim
balpamuk tatlim bugun sigarayi biraktim cnm gittim gidene kadar ictim sigara sonra sahipleriyle konustuk senin kulaklarini cinlattik egzama en basarili olduklari alanmis biorezonansta
Sonra son sigarami icirip sondurmeden bir cam ince siseye koydular sonra rahat bir koltuga oturtup islemi uyguladilar yakladik 1.5 saat surdu tum elektronik aletlerden uzak beyni rsetlediler
Benim icin bitti haa arada canim istiyor ama hemen baska biseyle ilgileniyorum bu aksam yemege geleb komsumuzla hep kahve sigara yapardik isyerinde buyuk sorun yasamis kiz konusmak istiyor sigara icerken bana yasak 1 ay sigarali ortama girme dediler boule garip bir aksamdi gittiler de size yazabildim bakalim bir sure sonra nasil olacak sigara isyeginiz olursa bizi arayin dediler haa istahiniz falan artarsa mutlaka arayin uygulama yapacaz dediler
Biraz ayrintili anlattim ama balpamuk cum sen merak ettigin icin
Haa sigara istegi cabuk geciyor da bosluga dusmus gibiyim onun yerine bisey koymam lazim
Kizlqr selam misafirlerimde gitti nihayet gelebildim
balpamuk tatlim bugun sigarayi biraktim cnm gittim gidene kadar ictim sigara sonra sahipleriyle konustuk senin kulaklarini cinlattik egzama en basarili olduklari alanmis biorezonansta
Sonra son sigarami icirip sondurmeden bir cam ince siseye koydular sonra rahat bir koltuga oturtup islemi uyguladilar yakladik 1.5 saat surdu tum elektronik aletlerden uzak beyni rsetlediler
Benim icin bitti haa arada canim istiyor ama hemen baska biseyle ilgileniyorum bu aksam yemege geleb komsumuzla hep kahve sigara yapardik isyerinde buyuk sorun yasamis kiz konusmak istiyor sigara icerken bana yasak 1 ay sigarali ortama girme dediler boule garip bir aksamdi gittiler de size yazabildim bakalim bir sure sonra nasil olacak sigara isyeginiz olursa bizi arayin dediler haa istahiniz falan artarsa mutlaka arayin uygulama yapacaz dediler
Haa sigara istegi cabuk geciyor da bosluga dusmus gibiyim onun yerine bisey koymam lazim
Hadi hayırlı olsun kaptanım, çok sevindim senin adınaKizlqr selam misafirlerimde gitti nihayet gelebildim
Canim sigara oyle bir bagimlilik ki seanstan ciktim eve geldim kk ya whats up a bakacagim normalde bu durumda balkona cikar bir sigara yakar ve telefona bakardim bugun balkona cikarken yaa dedim balkonda ne isim var sigara icmeyecem kiYaaa.... inanılmaz sevindim!Tek seansta bitmesi de harika birşey ve en önemli kısım ise önündeki o 1 ay. Zihninde o duygunun yeniden canlanmaması için uzak durman gerekiyor kesinlikle. Ben de tatlılardan aynı şekilde 21 gün uzak duracağım ancak ben şu an görünce dahi etkilenmiyorum. O boşluk hissi bugün ilk defa bende de oldu. Sanki birşey yemem lazım stresli ve yorgun bir anımdı (ki bu zamanlarda genellikle abur cubura sarardım:)) ) oturdum düşündüm, birşey eksik dedim sanki bir boşluk var ama ne istediğimi bir türlü çözemedim. Düşündüm; nutella yesem beni mutlu eder mi veya bir çikolata? Hayır dedim yaa inanabiliyor musun..... :))))) Çünkü o nutella lezzeti zihnimde canlanamıyor artık. O tatları algılayamıyorum beynimde çok ilginç.... :))
İşte senin de bu durumunu nasıl ifade edeceğini bu yüzden çok merak ediyorum. Bıraktın sen bugün sigarayı! Ama nasıl? O duyguyu yani istememe şeklini merak ediyorum şimdi. Ne hissedipte istemediğini anlatacağın zamanı bekliyorum şimdi de. :)) Çok çok sevindimtoplight
Tebrik ederim gerçekten. Bitti bu iş.
Kaptanım cok sevindim, kahve bugün yasakmış ama bundan sonra çaya kahveye ver kendini o boşluğu doldurmak için, insallah o istek asla geri gelmezKizlqr selam misafirlerimde gitti nihayet gelebildim
Kuzum ya ne tatlı sormuşsun :)Kızlar çok geride kaldım yaaaa, 173 mesaj diyor. Bu defalık okumadan es geçsem olur mu? Kaçırdığım bişiy yoktur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?