- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #272.741
yarın cuma ya canım 5. gün yağlı peynir yarın cumartesi nişasta dimiCanim sorma bugun hic giremedim
Projemiz icin toplandik kizlarla bayag bi kafa patlattik mevzuati inceledik bize gore olan yerleri not ettik
Eve geldim yemekti vocuklardi derken saaat 9:30 da ancak oturabildim
Cok yorulmusum bugun
Evet ekspressciler nisasta gunu yarin degil tabii ki yarin 40 gr yagli peynir ekleniyor menuyu nisastayi artik cuma yiyeceksiniz
Nisasta bu beslenmenin ardindan arti yapiyo aman dikkat
NisAsta 6. Gun canim yarin peynir olacakyarın cuma ya canım 5. gün yağlı peynir yarın cumartesi nişasta dimi
Dalginlikla cuma yazmisimyarın cuma ya canım 5. gün yağlı peynir yarın cumartesi nişasta dimi
olacak o kadar yorulmuşsun bugunDalginlikla cuma yazmisim
canım ben bu expresi başa alıp alıp yapmak istiyorum bir süre bakalım neler olacaknilsub dukani somusun cnm
Dukan ekspresste dukanin butun asamalari var Meyve ile baslayan 3. Gun dahil guclendirme hepsi kademe kademe ekleniyor meyve ekmek peynir nisasta gibi
Bunlari eklediginde aslinda ideal kiloya ulasmis oluyosun dukanda
O yuzden yuksek kilolarla ekspress yaparken nisasta ve odul gunlerini eklemekten yana degilim ben cunku verilen kilonun birazi geri geliyor
Ama isteyen tabiiki tam yedi gunu yapip bastan tekraralayabilir
Dukani birakmak tekrar hizli kilo alimina neden olabiliyor ama ekspressi surdurme zorunlulugu yok
Dukanin baslangici Atak saf proteinden olusur 3-10 gun arasi yapilir
Sonra 1+1 5+2 5+5 seklinde uygulama olabilir
İdeal kiloya ulasinca guclendirme ve koruma sirasiyla uygulanir
Dene bakalim nasil olacak tikandigi yerde birakabilirsin nasilsacanım ben bu expresi başa alıp alıp yapmak istiyorum bir süre bakalım neler olacak
Oh afiyet olsun bende bayıldım o dürümeKahvaltı
Dükan krep, peynir, füme, yeşillik, domatesle dürüm. Ben bunu çok sevdim limonla harika oluyor.
Öğlen kaban yemeği
Ara dometes smoothi
Akşam yoğurt, salatalık, yeşillik yedim
2lt kadar su
3 kupa ananasli yeşil çay
Spor bugün yok. Yarın sabah inşALLAH
Aman tıkanmasın patır patır gitsin inşallah :)Dene bakalim nasil olacak tikandigi yerde birakabilirsin nasilsa
İnsallahAman tıkanmasın patır patır gitsin inşallah :)
Yulaf ezmesi var evde kepeğim yok, kepek kullanırken bu kadar ağır bi kabızlık yaşamamıştım gerçi ama yine de baş belası işte bu dert.
ahhahahahahha aynisini dusunmustum yaaa seri katil ayarinda minnossun Gulden ve bu bi iltifat evethep böyle minnoşlardan çıkıyor seri katiller
kesin mi etapların birleşmesibenimde mıtıvım düştü bende sen seviyorum
Kaptanim sen daha sık gir artik birlikte daha cok gulerizAyy ne yapayim tatlim ya 10 sene once biraktigimda 10 kg almistim ustune de hamile kalinca kglar kaldi uzerimde dikkat etmek lazim
Ay gben bugun cok guldurdun beni yaa
Su listeye girme muhabbetine her seferinde kopuyorum yaya kızlar bak listedekiler düzenli menü lütfennnnyorum yapalım azcık bak gözüme takılanlar var ifşa ederim onlar kendini biliyor
Canim orandaki odtu ormanindaydim cok camurdu hatta sonra trt nin oraya kadar yurudum ama biraz abartmisim heralde tempoyu falan yemekten sonra sizmisim simdi uyandim bacaklarim agriyo uzun suredir bu kadar tempolu yurumemistimYarınki bildirimler hesaba katılmayıp haftaya 2 haftalık bildirim yapma durumu oluyor etap birleşmesi. Ama kesin değil. Yarın sabah bildirim yapın mutlaka
Seni şaşırtmayı seviyorum bebeyim
Aaa kaptanım insan haber verir dicem ama ben okulda değildim gerci :) dikkat et ormanda köpekler oluyor, biz artık eskisi gibi rahat yürüyemiyoruz, baya bi kişiye saldırdı köpekler
Et et çekinme
Gulden soyledigine soylecegine pisman oldu bence ama hakkaten yuzyuze gormesem de naif bir insan bence gulden ona testere lafi bir garip geliyorahhahahahahha aynisini dusunmustum yaaa seri katil ayarinda minnossun Gulden ve bu bi iltifat evet
Kaptanim sen daha sık gir artik birlikte daha cok gulerizAman neye guldugumuze dikkat edelim artik bak aramizda testere varmis haberimiz yok
Su listeye girme muhabbetine her seferinde kopuyorum ya
Elbet sikilir gider listeye girmese demisler herhalde aralarinda, sevmiyorlarsa demekAma sen israrla gitmemissin Digerlerinin liste muhabbeti olunca "hay Allah fark etti yaaa " deyip mecbur kaldilarr. Bunu bi dusun bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?