Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yarın cuma ya canım 5. gün yağlı peynir yarın cumartesi nişasta dimi

***5. Takım 555. Etap***

lydznp (76,3/)
bluedolphin (90,3/)

prensesss016 (59,7/)
besbb9 (76/)
gben (68,2/)
esd_04 (88,1/)
moni (81/)

nilsub (83,2/)
0zlem (77,7/)

wendigo (70,9/)
balpamuk (66,2/)

5. Takım Ortalaması: %

***Liste dışı üyeler***

toplight (71,3/)

morordek (62,2/)
servey (69/)

fancynancy (78,2/)
kaaninannesi (60,7/)

nilsub dukani somusun cnm
Dukan ekspresste dukanin butun asamalari var Meyve ile baslayan 3. Gun dahil guclendirme hepsi kademe kademe ekleniyor meyve ekmek peynir nisasta gibi
Bunlari eklediginde aslinda ideal kiloya ulasmis oluyosun dukanda
O yuzden yuksek kilolarla ekspress yaparken nisasta ve odul gunlerini eklemekten yana degilim ben cunku verilen kilonun birazi geri geliyor
Ama isteyen tabiiki tam yedi gunu yapip bastan tekraralayabilir
Dukani birakmak tekrar hizli kilo alimina neden olabiliyor ama ekspressi surdurme zorunlulugu yok
Dukanin baslangici Atak saf proteinden olusur 3-10 gun arasi yapilir
Sonra 1+1 5+2 5+5 seklinde uygulama olabilir
İdeal kiloya ulasinca guclendirme ve koruma sirasiyla uygulanir

canım ben bu expresi başa alıp alıp yapmak istiyorum bir süre bakalım neler olacak

Kahvaltı
Dükan krep, peynir, füme, yeşillik, domatesle dürüm. Ben bunu çok sevdim limonla harika oluyor.
Öğlen kaban yemeği
Ara dometes smoothi
Akşam yoğurt, salatalık, yeşillik yedim
2lt kadar su
3 kupa ananasli yeşil çay
Spor bugün yok. Yarın sabah inşALLAH

Oh afiyet olsun bende bayıldım o dürüme

Sabah;
-2 adet haşlanmış limonlu zeyinyağlı enginar

Öğle;
-Tavuk ciğeri

Ara;
-türk kahvesi (duble)

Akşam;
-Dukan bira
-Salatalık

Resmen aç yatıyorum bu gece çünkü mğle yemeği dediğimi 16.00’da yiyebildim. Çok geçe kaldığım için akşam 20.00 gibi sadcw salatalık yedim.

Umarım yarın hepimiz bol eksilerde görüşürüz kızlar.
Herkese iyi geceler. Bu gece eriyip sabaha bol ekai kalkma heyecanıyla uyuyorum.

Herkese tatlı uykular ve hızlı erimeler.

hep böyle minnoşlardan çıkıyor seri katiller

kesin mi etapların birleşmesi benimde mıtıvım düştü bende sen seviyorum
ahhahahahahha aynisini dusunmustum yaaa seri katil ayarinda minnossun Gulden ve bu bi iltifat evet
Ayy ne yapayim tatlim ya 10 sene once biraktigimda 10 kg almistim ustune de hamile kalinca kglar kaldi uzerimde dikkat etmek lazim

Ay gben bugun cok guldurdun beni yaa
Kaptanim sen daha sık gir artik birlikte daha cok gulerizAman neye guldugumuze dikkat edelim artik bak aramizda testere varmis haberimiz yok
ya kızlar bak listedekiler düzenli menü lütfennnnyorum yapalım azcık bak gözüme takılanlar var ifşa ederim onlar kendini biliyor
Su listeye girme muhabbetine her seferinde kopuyorum ya
Elbet sikilir gider listeye girmese demisler herhalde aralarinda, sevmiyorlarsa demek Ama sen israrla gitmemissin Digerlerinin liste muhabbeti olunca "hay Allah fark etti yaaa" deyip mecbur kaldilarr. Bunu bi dusun bence

Bugunku menum:
Sabah: 2 haslanmis yumurta
Oglen: peynirli yesillikli krep sarma
Aksam: 1 porsiyon karniyarik, 3 yk bulgur pilavi, 1 tbe, salata, yogurt
Aralar: 2 yesil elma

Canim orandaki odtu ormanindaydim cok camurdu hatta sonra trt nin oraya kadar yurudum ama biraz abartmisim heralde tempoyu falan yemekten sonra sizmisim simdi uyandim bacaklarim agriyo uzun suredir bu kadar tempolu yurumemistim

Gulden soyledigine soylecegine pisman oldu bence ama hakkaten yuzyuze gormesem de naif bir insan bence gulden ona testere lafi bir garip geliyor
Ise baslayinca daha sik aranizda olcam cepten cok kolay olmuyo herseye laf yetistirmek cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…