- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #27.241
selamlar... iki üç günlüğüne evime geldim yarın denizliye düğüne gidiyoruz kısmet olursa, ama kızları istanbuldan getirmedim o kadar yola değmez diye ufaklıkta kaldı ablasıyla... size bakamıyorum ama aklım sizde neler yapıyorsunuz diye inşallah herkes iyidir.. o kadar yoruldum ki tüm vücudum ödem topladı sıcaktan ve hiç oturmamaktan, yürürken aşırı sancı çekiyorum nasıl geçer bilmiyorum da...
mersa filan çikolata hiç uğramıyor sanırım uğradıysada ben baktığım mesajlarda göremedim....
normal canım merak etme bazen çok gider arada duraklamalar olabilirselamlar hanımlar hepiniz iyisiniz inşallah yürüyüşümü yaptım herzamanki gibi
sizlere yazdığım listemi uyguluyorum
ama sanki çok farketmiyor gibi kızlar 3 hafta oldu 2 kilo gitti sadece normal herhalde
hoşgeldin ad1, çoook sıcak çoook:sinifsinif:slm kardeş takımcım,inşallah herkesler iyidir. birkaç gündür uğrayamadım,malum iş yoğunluğu. bu sıcaklardada hiç çalışası gelmiyor insanın.
hepinizi öpüyorum,takyon canım geçmiş olsun kayınvalidene.
canım ebru bi programında tatil arası vereceğini söylemişti ama tekrar bölümleri yayınlanacakmış tv8'in sitesinden bakarsan vardır bence program akışıbi de unutmadan sorayım şuan yaz tatili ama sabahları ebru şallının pilates programı yada spor yaptıran bir program var mı?
çok geçmiş olsun takyon Allah şifasını versin.arkadaşlar kayınvalidem guatr ameliyatı oldu dün bugün eve geliyorlar akşama oraya gidecem gece belki orda kalabilirim ordada net yok o yüzden kilomu şimdiden söyleyeyim
kilom 73
Günaydın takımım
Bugünlerde iyice saldım tam tatil moduna girdim dün akşama kadar otel araştırdım pek buraya giremedimlmaz: P.tesiden itibaren izne çıkıyoruz 20 gün yokuz hazırlıklara başladım evde de yoğunum
kilo bildirimimi de yapayım 64.3 kg'yum
sporumu ihmal ediyorum boğazım da durmuyor e nolcak bak 300 gr oynadı
günaydınlar..
ferihancım sana not bırakmaya geldim.. geçen hafta mesajlar silinmiş biliyorsun ki bu yüzden geçen haftanın sonuç listeleri yok paylaşım alanına püsküüt dün ekledi buradan alabilirsin...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...a-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-86.html
bir de artık paylaşım alanına not düşmelisin 5. takım kaptanı şu kişidir ve yardımcısı şu kişidir diye :)) 2 hafta içinde bildirilecek demiştim ben ..
arkadaşlar kayınvalidem guatr ameliyatı oldu dün bugün eve geliyorlar akşama oraya gidecem gece belki orda kalabilirim ordada net yok o yüzden kilomu şimdiden söyleyeyim
kilom 73
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?