Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selamlar... iki üç günlüğüne evime geldim yarın denizliye düğüne gidiyoruz kısmet olursa, ama kızları istanbuldan getirmedim o kadar yola değmez diye ufaklıkta kaldı ablasıyla... size bakamıyorum ama aklım sizde neler yapıyorsunuz diye inşallah herkes iyidir.. o kadar yoruldum ki tüm vücudum ödem topladı sıcaktan ve hiç oturmamaktan, yürürken aşırı sancı çekiyorum nasıl geçer bilmiyorum da...

mersa filan çikolata hiç uğramıyor sanırım uğradıysada ben baktığım mesajlarda göremedim....

hoşgeldin ablacım geçmiş olsun dikkat et kendine bol su iç ödemi ancak su ile atabilirsin güle güle gidin inşallah düğüne dönünce istanbula geliceksin yine sanırım ablacım otelin yoğun olmasına sevindim ama baya yormuş seni tatlı yorgunluk olsun diyelim mersa ve çikolata hiç gelmedi zaten forumda bir kaç problem oldu bizlerinde yazdıkları silindi vs bir iki gündür iyi problem yok sen iyi olda dönünce okursun neler oldu diye bizimde aklımız sende arada gel yaz ablacım kendine iyi bak çok öpüyorum opuyorumnanaktan

günaydın takımcığım ben bu sabah bir salatalık ve peynirden oluşan kahvaltımı yaptım dayanamayıp meyve yiyorum akşamları ama dün akşam peynirli yumurtanın ardından sadece 2 erik yedim ve geçiştirdim böle kalsa yinede ideal olur diye düşünüyorum bu akşamda bakalım ne varsa yemek azcık ondan yerim yada yine yumurta belki günüde tonbalığı ve domatesle geçiricem inşallah yemek yemeye fırsat bulabilirsem çok yoğumun şöyle sakin olmayı özledim hepinizi öpüyorum canlarım yazarım yine inşaallah görüşürüz :))

selamlar hanımlar hepiniz iyisiniz inşallah yürüyüşümü yaptım herzamanki gibi
sizlere yazdığım listemi uyguluyorum
ama sanki çok farketmiyor gibi kızlar 3 hafta oldu 2 kilo gitti sadece normal herhalde

arkadaşlar kayınvalidem guatr ameliyatı oldu dün bugün eve geliyorlar akşama oraya gidecem gece belki orda kalabilirim ordada net yok o yüzden kilomu şimdiden söyleyeyim

kilom 73

slm kardeş takımcım,inşallah herkesler iyidir. birkaç gündür uğrayamadım,malum iş yoğunluğu. bu sıcaklardada hiç çalışası gelmiyor insanın.

hepinizi öpüyorum,takyon canım geçmiş olsun kayınvalidene.

merhaba takımcım
ben annemlerdeyim bi fırsat buldum da girdim nete sabah tartıldım kilom aynı 66 ama annemlerin baskülü ile benimki farklı emin değilim yani 66 dan annem sürekli pasta getiriyor önüme ucundan yiyorum abartmadan oğlanın hastalığı tamamen geçerse hafta sonu denize gireceğim oğluşumla :)
yarın için tartı da herkese bol şans

yarın cuma büyük gün bu hafta benim için kabus gibi geçti.ne spor yapabildim ne diyet.yarın kilo verememiş olmaktan çok korkuyorum...

bi de unutmadan sorayım şuan yaz tatili ama sabahları ebru şallının pilates programı yada spor yaptıran bir program var mı?

merhaba arkadaşlar ben daha yemek yemedim açım resmen yumurta yiyecektim ama mis gibi bamya ve taze fasulye pişiyor azcık onlardan yicem inşallah yarın tartıda kötü etkilemez bunlar neyse arescim tvde spor programı varmı bilmiyorum canım ama internetten spor videoları indirebilirsin yada bu güzel yaz gününde evde niye oturucaksın al eline bir küçük şişe su tak kulağına kulaklığını aç müziğini seviyorsan tabi çık dışarı yürüyüşe bak ne keyfili olursun kilo vermediysen bile yarın hiç üzülme bir sonraki hafta iki katı gidecektir muhakkakk sen yeterki bozma yeme düzenini öpüyorum canım şimdi bana müsade yemeklerim pişmek üzere pişsede yesem çok açımmmmmm :))

slm kızlar nasılsınız
ben iyiyim bugün misafirim vardı
bsabah 8 den itibaren aayaktayım ancak
oturabildim acaip yoruldum
ferihancım yarın nakavt olup geç kalkarım die kilomu bildireyim 84.5
malasef yarım kilo almışım
ödem de olabilir
ama dürüst davranmak lazım değilmi
erkan kalkarda tartılırsam yazarım gene
yarın dyt randevum var bakalım o ne diyecek inş. yağdan değildir

a e olun..

günaydınlar..

ferihancım sana not bırakmaya geldim.. geçen hafta mesajlar silinmiş biliyorsun ki bu yüzden geçen haftanın sonuç listeleri yok paylaşım alanına püsküüt dün ekledi buradan alabilirsin...

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...a-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-86.html

bir de artık paylaşım alanına not düşmelisin 5. takım kaptanı şu kişidir ve yardımcısı şu kişidir diye :)) 2 hafta içinde bildirilecek demiştim ben ..

selamlar hanımlar hepiniz iyisiniz inşallah yürüyüşümü yaptım herzamanki gibi
sizlere yazdığım listemi uyguluyorum
ama sanki çok farketmiyor gibi kızlar 3 hafta oldu 2 kilo gitti sadece normal herhalde
normal canım merak etme bazen çok gider arada duraklamalar olabilir

hoşgeldin ad1, çoook sıcak çoook:sinifsinif:

bi de unutmadan sorayım şuan yaz tatili ama sabahları ebru şallının pilates programı yada spor yaptıran bir program var mı?
canım ebru bi programında tatil arası vereceğini söylemişti ama tekrar bölümleri yayınlanacakmış tv8'in sitesinden bakarsan vardır bence program akışı

arkadaşlar kayınvalidem guatr ameliyatı oldu dün bugün eve geliyorlar akşama oraya gidecem gece belki orda kalabilirim ordada net yok o yüzden kilomu şimdiden söyleyeyim
kilom 73
çok geçmiş olsun takyon Allah şifasını versin.

Günaydın takımım
Bugünlerde iyice saldım tam tatil moduna girdim dün akşama kadar otel araştırdım pek buraya giremedimlmaz: P.tesiden itibaren izne çıkıyoruz 20 gün yokuz hazırlıklara başladım evde de yoğunum
kilo bildirimimi de yapayım 64.3 kg'yum
sporumu ihmal ediyorum boğazım da durmuyor e nolcak bak 300 gr oynadı

günaydın canlarım kilo bildirimimi yapayım 90

bu arada 3 haftadır kaçamaklarımı abarttığım halde kilo almadığıma sevinsemmi üzülsemmi bilemiyorum ama artık bir dur deme varki geldi sıkı durum 80 ler ben geliyorum haftaya inşallah bir iki kilo gitmiş olsun yeter artık değilmi 3 hafta kaçamak yapmasaydım şimdiye en az 5 kilo gitmişti kızmam lazım kendime neyse çok şükür en azından kilo almadım öpüyorum hepinizi canlarım listemizi ekleyelim bakalım ...

günaydın benbencim demek tatile çıkıyorsun çok sevindim paylaşım alanına kendimi kaptan senide yardımcı olarak ekliyorum canım yalnız 20 gün yoksun sanırım cumaları uğrayabilecekmisin uğrayamazsın büyük ihtimalle ben seni pazartesi itibariyle izinli yazarım bugün için listemizi ekliyorum kilo bildirimlerini yaparız hesaplamayıda yapmaya çalışırım eğer yoğunluğum olmazsa yoğun olursam sende bir el atarsın canım en son 3 e kadar paylaşım alanına ekleyebilirsem eklerim ama burda yoksam kardeş takımdan yardım istermisin senin iş yoğunluğun nasıl bugün sormadan yazdım canım ama kusura bakma eğer yoğunsan kardeş takımada rica edelim takip etsinler onlarda bizi inşallah yoğun olmamda sorunsuz listemizi hazırlayıp paylaşırız öpüyorum canım opuyorumnanaktan

5.TAKIM 166.ETAP

ferihann( 90.0 )
honeybaby ( 66.0 ) geri dönmek üzere ayrıldı
takyon ( 73,0 / )
benben ( 64,0 / )
aresozgur ( 61,0 /)
HIFZIYS ( 77,8 / )
bluebottle ( 59,4 / )

5. TAKIM TOPLAM KİLO ( )

arkadaşlar listemiz burda kilo bildirimlerimizi 12 ye kadar yapalım inşallah bol kilo vermişizdir ve bu hafta iyi bir dereceye sahip oluruz öpüyorum herkezi :))

Son düzenleme:

ablacım günaydın ne güzel seni görmek paylaşım listesine baktım paylaşım alanına kendimi kaptan ve benbeni kaptan yardımcısı olarak yazıcam bugün şu liste işini halledelim kaptan olmak için eksiklerim çok fazla bunu biliyorum inşallah seninde yardımınla eksikleri tamamlarım tek sıkıntım cuma günleri yoğunluğun olması ve listeleri yetiştirmekte ve paylaşım alanına bildirmekte sıkıntı yaşıyor olmam inşallah yardımlaşarak çözeriz bu durumuda geçen haftada sıkıntı yaşadım baya ama sağolsun kardeş takım paylaştı listemi sorunsuz hallettik bu arada ablacım sana bişey sorayım banucan geçen hafta bildirimde bulunmadı o yüzden listeye yazmadım bu hafta bugün gelemeyeceği için akşamdan bildirimde bulunmuş listeye eklemem gerekiyormu diskalifiiye gibi bir durum söz konusuydu ama diyetisyen eşliğinde kilo veriyormuş ve takıma ihtiyacı varmış şuda bir gerçekki katılımı çok fazla yok ama hevesli görünüyorda ne yapmamı önerirsin listeye bugün ekleyeyimmi opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…