Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın takımım
Bugün kahvaltıda bi poğaça yedim evden kahvaltı yapamadan çıktım
Bu aralar kaçamaklarım sıklaştı biri beni durdursuuuunnnohaoldumsmile

günaydın takımcığım bu siteye bir şeyler oluyor kaç gündür yapılan paylaşımlar hep silinmiş neyse düzelir inşallah dün akşam yumurta yiyecektim yiyemedim gerçi çok sağlıksız yemedim salata yedim ama kh değeri yükseldi tabiki neyse hiç sorun etmeden bugün kh değerimi daha çok hesaplayarak devam edicem bu sabah yediklerimi yazayım bir salatalık 2 dilim domates peynir toplamda 6 kh yapıyor çok az erik kompostusunun tadına baktım birde ne kadar kh olmuştur bilmiyorum ama çok azdı akşam pişirdim bir hastamız var ameliyat oldu ona gidecek kompostu nasıl olmuş diye tadına bakmak amaçlıydı öğlen için bir domates ve light ton balığım var akşamıda yumurta ile kapatıcam inşallah bu sefer dediğimi yapıcam artık kaçırmak istemiyorum kilo almaya başladığımı düşünüyorum Allah korusun neyse hepinizi öpüyorum canlarım sabahta her zamanki gibi 30 dk yürüyüş yaptım istanbul yine yağmurlu bir yağıyor bir güneş açıyor bu havaları anlamadım ben bu sene yine yazarım görüşürüz :))

Günaydın takımım
Bugün kahvaltıda bi poğaça yedim evden kahvaltı yapamadan çıktım
Bu aralar kaçamaklarım sıklaştı biri beni durdursuuuunnnohaoldumsmile

lmaz: bir poğaçada 7 dilim ekmek kalorisi olduğunu hatırlatayım canım belki pişmanlık duyarsın ve evden çıkmadan kahvaltı yapmayı ihmal etmezsin bundan sonra bir poğaçadan bişey olmaz diyoruz ve bende yolda gelirken börekçilerin poğaçacıların yanından geçerken mis gibi kokusu cezbediyor ama hemen aklıma içinde bulunan yağ ve kalori miktarı gelince vazgeçiyorum inanki evde yapılan poğaçalar en azından ne kadar ne koyduğumuz belli olduğu için daha sağlıklı geliyor bana arada kaçamak yapacaksak bile evde yaptığımızı haftada bir gün az miktarda yiyebiliriz diye düşünüyorum kaçamaklarına dikkat et canım sonra yine üzülen biz oluyoruz değilmi opuyorumnanaktan

bilmiyorumkismileevet uzun zamandır hiç yemiyordum aslında zorda kaldım işe geç kaldım eşimle alıverdik üstelik rahatsız da ediyor beni ağır geliyor mideme

bilmiyorumkismileevet uzun zamandır hiç yemiyordum aslında zorda kaldım işe geç kaldım eşimle alıverdik üstelik rahatsız da ediyor beni ağır geliyor mideme

evet ne yağı kullanıyorlarsa çok ağır geliyor bende üniversitede mahvettim midemi hep poğaca ile yaprdım kahvaltımı sonra reflü oldum şimdi çok yağlı yada poğaça börek türü şeyler yediğimde aynı rahatsızlığı yaşıyorum gerçi şuda varki dışarıda satılan o poğaçaların tadıda bir başka oluyor mis gibi kokuyorlar sabahları cezbedilmek istiyor insan ama yememek lazım sonrada pıt pıt yağ lop lop et oluyor her yanımız kaydirigubbakcemile3

günaydın takımcığım
çok stresli ve sinirli günler geçiriyorum.moralim çok bozuk galiba diyeti bırakıcam yediklerime dikkat edemiyorum.tavsiyeye ihtiyacım var...

günaydın takımcığım
çok stresli ve sinirli günler geçiriyorum.moralim çok bozuk galiba diyeti bırakıcam yediklerime dikkat edemiyorum.tavsiyeye ihtiyacım var...

canım moralini bozma düşünki diyeti bırakırsan kilo almaya başlarsın hemde diyet yaptığın için bırakınca iki katı fazla kilo alırsın buda moralinin bozulması ve psikolojin için hiç iyi olmaz daha çok strese girersin ne gerek var bunları yaşatacaksın kendine hem seni kim sinirlendiriyorsa hiç umursamamaya çalış bilmiyorum nedir problem ama hiç bişey senden değerli değil ona göre davran canım canın tatlı isterse bitter çikolata ye bitter mutluluk verir tabi bir paket değil bir iki parça yemen seni sakinleştirmek için yeterli gelir sakın bozma moralini diyetle sağlıkla ve mutlulukla kal opuyorumnanaktan

günaydın takımcığım

ferihann kaptana katılıyorum, ayrıca melisa çayı da içebilirsin rahatlatır, iyi gelir.
bence pilates vs de yapabilirsin o da rahatlatır. hareket ve spor mutluluk hormonu salgılamayı artırır, mutlu oldukça kendin için güzel bi şey yaptığını düşünür ve daha da iradeli olursun. ayrıca, bu kafana taktığın şeyleri takma oranını da düşürür böyle abidik bi cümle oldu ama bence sonuç olarak durmak yok yola devam kaydirigubbakcemile3 :enbuyukkk:

vereliniortak canım çok güzel yazmışsın boşuna dememişler nerde hareket orada bereket diye ne kadar çok spor yaparsak o kadar mutlu oluyoruz birde arescim kendini dinleme hep bişeylerle uğraş canım uğraşlarının başında spor olursa kilo vermendede faydalı olur arkadaşlarınla görüş sohbet et hobin varsa onu geliştir vs vs kendini sakın ha dinleme daha çok moralin bozulur yoksa olumunekankayizsmile

iyi günler arkadaşlar bugün sabah yürüyüşümü yaptım diyet listemde bi değişikli yok aynı seviyede devam ediyorum e tabi arada biraz esnetiyorum listeyi sıkılmamak için

arescim diyet yapıyorum diye düşünme ben böyle düşününce normalden daha fazla yiyorum :) yaşam standartının bu olduğunu düşün bu kadar yiyebildiğini düşün gelip geçici birşey olarak değilde yaşam tarzın olsun bunlar (yemek ten bahsediyorum :) )

harikasın canım yürüyüşlerine hayranım maşallah nazar değmesin yürüyüşten hiç kısmıyorsun birazcıkta olsun diyet listeni esnetmen sorun yaratmasa gerek yinede benim yaptığım hatayı yapmada benim gibi nasıl olsa kilo veriyorum diye salma kendiini aman bak şimdi toparlamakta zorlanıyorum inşallah toparlarım dua edin banada olurmu opuyorumnanaktan

teşekkür ederim ferihancım tavsiyelerin için.evde o kadar yatılı misafir yoğunluğu varki kendi başına nefes bile alamıyorsun.kahvaltı ardından öğle yemeği düşüncesi ardından akşam yemeği derken tek gayemiz misafirlere yemek yetiştirmek gibi birşey oluyor.bide 3-4 gündür evden hiç çıkmadım bunaldım sanırım.ailemdeki hemen herkes kilolu.neredeyse 1 ay olacak diyet yapalı çok da farkedilecek bi kilo kaybı olmadı.(yanlış olduğunu bile bile)kısa zamanda veriyim kurtulayım bitsin istiyorum.işte öyle moralim bozuldu...

sağol canım şimdi hemen kendime yeşil çay hazırlayacağım.evet vazgeçemem eski çıtı pıtı halime döncem kararlıyım ama işte bazen böyle gelgitler olabiliyor.birazdan çıkcam yürüyüş yapayım dolanayım en azından sıkıntım geçer

hah şöyle canım yaa biraz çık gez bol bol yeşil çay iç metobolizman hızlanır madem evde çok misafir var ve aile üyeleride bizim aile gibi kilolu herkeze bol salatalı sebzeli yemekler yapın canım illaki tatlı yapmanız gerekiyorsa sütlü tatlılar yapın mezelerden yağlı yemeklerden vazgeçin mümkün oldukça ben evde yasakladım artık yağlı yemekleri yatılı misafir gelince kısa süreliğine yapılıyor ama o zamanda ben bayram etmiş oluyorum :teytey: sonra toparlaması güç olsada evde herkeze diyet uyguladığım için ( biraz bencillik ama başka çare yok ) çabuk toparlanıyor sayılırız birtek korkum ramazan onunda çaresini bulucaz artık napalım sende hiç moralini bozmadan bol bol yürüyüş yapmaya çalış kendini yemeye verme başka mutlu olacak şeyler bulursun muhakkak kaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim canım çok şükür diyete başladığımdan beri kilom aşağı iniyor yukarı çıkmıyor şükür dualarım seninle hepimizle bir an önce verelim artık bu kiloları vallahi dolabımdaki kıyafetlerim olmuyor özel biyere gidecek olsak giyecek bişiyim yok eteklerimin fermuarları patlıyor teker teker küstüm resmen hayata güzel giyinmek gelmiyor içimden geçen sene 63 kiloydum inceciktim yaaa şimdi 75 ten 73 e düştüm şükür ama 63 olana kadar ne bir kıyafet alıcam nede gezmeye gidecem bişi değil giydiğimde yakışmıyor ordan burdan yağlar pırtlıyor oooffffffff verecez inşallah arkadaşım kararlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…