- 12 Temmuz 2006
- 1.290
- 1.280
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #27.201
Günaydın takımım
Bugün kahvaltıda bi poğaça yedim evden kahvaltı yapamadan çıktım
Bu aralar kaçamaklarım sıklaştı biri beni durdursuuuunnnohaoldumsmile
bilmiyorumkismileevet uzun zamandır hiç yemiyordum aslında zorda kaldım işe geç kaldım eşimle alıverdik üstelik rahatsız da ediyor beni ağır geliyor midemelmaz: bir poğaçada 7 dilim ekmek kalorisi olduğunu hatırlatayım canım belki pişmanlık duyarsın ve evden çıkmadan kahvaltı yapmayı ihmal etmezsin bundan sonra bir poğaçadan bişey olmaz diyoruz ve bende yolda gelirken börekçilerin poğaçacıların yanından geçerken mis gibi kokusu cezbediyor ama hemen aklıma içinde bulunan yağ ve kalori miktarı gelince vazgeçiyorum inanki evde yapılan poğaçalar en azından ne kadar ne koyduğumuz belli olduğu için daha sağlıklı geliyor bana arada kaçamak yapacaksak bile evde yaptığımızı haftada bir gün az miktarda yiyebiliriz diye düşünüyorum kaçamaklarına dikkat et canım sonra yine üzülen biz oluyoruz değilmi opuyorumnanaktan
bilmiyorumkismileevet uzun zamandır hiç yemiyordum aslında zorda kaldım işe geç kaldım eşimle alıverdik üstelik rahatsız da ediyor beni ağır geliyor mideme
kırk yılda bir yazıyorum onu da silmişler
günaydın takımcığım
çok stresli ve sinirli günler geçiriyorum.moralim çok bozuk galiba diyeti bırakıcam yediklerime dikkat edemiyorum.tavsiyeye ihtiyacım var...
günaydın takımcığım
çok stresli ve sinirli günler geçiriyorum.moralim çok bozuk galiba diyeti bırakıcam yediklerime dikkat edemiyorum.tavsiyeye ihtiyacım var...
ferihann kaptana katılıyorum, ayrıca melisa çayı da içebilirsin rahatlatır, iyi gelir.
bence pilates vs de yapabilirsin o da rahatlatır. hareket ve spor mutluluk hormonu salgılamayı artırır, mutlu oldukça kendin için güzel bi şey yaptığını düşünür ve daha da iradeli olursun. ayrıca, bu kafana taktığın şeyleri takma oranını da düşürür böyle abidik bi cümle oldu ama bence sonuç olarak durmak yok yola devam kaydirigubbakcemile3 :enbuyukkk:
iyi günler arkadaşlar bugün sabah yürüyüşümü yaptım diyet listemde bi değişikli yok aynı seviyede devam ediyorum e tabi arada biraz esnetiyorum listeyi sıkılmamak için
arescim diyet yapıyorum diye düşünme ben böyle düşününce normalden daha fazla yiyorum :) yaşam standartının bu olduğunu düşün bu kadar yiyebildiğini düşün gelip geçici birşey olarak değilde yaşam tarzın olsun bunlar (yemek ten bahsediyorum :) )
canım moralini bozma düşünki diyeti bırakırsan kilo almaya başlarsın hemde diyet yaptığın için bırakınca iki katı fazla kilo alırsın buda moralinin bozulması ve psikolojin için hiç iyi olmaz daha çok strese girersin ne gerek var bunları yaşatacaksın kendine hem seni kim sinirlendiriyorsa hiç umursamamaya çalış bilmiyorum nedir problem ama hiç bişey senden değerli değil ona göre davran canım canın tatlı isterse bitter çikolata ye bitter mutluluk verir tabi bir paket değil bir iki parça yemen seni sakinleştirmek için yeterli gelir sakın bozma moralini diyetle sağlıkla ve mutlulukla kal opuyorumnanaktan
ferihann kaptana katılıyorum, ayrıca melisa çayı da içebilirsin rahatlatır, iyi gelir.
bence pilates vs de yapabilirsin o da rahatlatır. hareket ve spor mutluluk hormonu salgılamayı artırır, mutlu oldukça kendin için güzel bi şey yaptığını düşünür ve daha da iradeli olursun. ayrıca, bu kafana taktığın şeyleri takma oranını da düşürür böyle abidik bi cümle oldu ama bence sonuç olarak durmak yok yola devam kaydirigubbakcemile3 :enbuyukkk:
sağol canım şimdi hemen kendime yeşil çay hazırlayacağım.evet vazgeçemem eski çıtı pıtı halime döncem kararlıyım ama işte bazen böyle gelgitler olabiliyor.birazdan çıkcam yürüyüş yapayım dolanayım en azından sıkıntım geçer
harikasın canım yürüyüşlerine hayranım maşallah nazar değmesinyürüyüşten hiç kısmıyorsun birazcıkta olsun diyet listeni esnetmen sorun yaratmasa gerek yinede benim yaptığım hatayı yapmada benim gibi nasıl olsa kilo veriyorum diye salma kendiini aman bak şimdi toparlamakta zorlanıyorum inşallah toparlarım dua edin banada olurmu opuyorumnanaktan
ilk gelen arkadaş kim olursa ona sevgilerimi ve öpücüklerimi gönderiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?