- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #27.221
teşekkür ederim canım çok şükür diyete başladığımdan beri kilom aşağı iniyor yukarı çıkmıyor şükür dualarım seninle hepimizle bir an önce verelim artık bu kiloları vallahi dolabımdaki kıyafetlerim olmuyor özel biyere gidecek olsak giyecek bişiyim yok eteklerimin fermuarları patlıyor teker teker küstüm resmen hayata güzel giyinmek gelmiyor içimden geçen sene 63 kiloydum inceciktim yaaa şimdi 75 ten 73 e düştüm şükür ama 63 olana kadar ne bir kıyafet alıcam nede gezmeye gidecem bişi değil giydiğimde yakışmıyor ordan burdan yağlar pırtlıyor oooffffffff verecez inşallah arkadaşım kararlıyım
ayyynenn öyle ferihancım poğaça mahvetti bi dönem beni de artık çok zorda kalmadıkça kesinlikle yemiyorum en basiti nestlenin nesfit çikolatalı tahıl gevreği var acayip lezzetli bişey sabah bi kase sütlü onu yiyorum (normal kahvaltıyı yetiştiremeediğim zamanlarda) hem tok tutuyo hem çok besleyici hem çok lezzetli hem de kilo aldırmıyo daha ne olsun dimiolumunekankayizsmileevet ne yağı kullanıyorlarsa çok ağır geliyor bende üniversitede mahvettim midemi hep poğaca ile yaprdım kahvaltımı sonra reflü oldum şimdi çok yağlı yada poğaça börek türü şeyler yediğimde aynı rahatsızlığı yaşıyorum gerçi şuda varki dışarıda satılan o poğaçaların tadıda bir başka oluyor mis gibi kokuyorlar sabahları cezbedilmek istiyor insan ama yememek lazım sonrada pıt pıt yağ lop lop et oluyor her yanımız kaydirigubbakcemile3
canım ne diyeti biz diyez yapmıyoz ki, beslenme düzeni oturtuyoruz beslenmeyi öğreniyoruz sağlıklı besleniyoruz canım moralin bozuksa pilates yap açık havada 1 saat yürü kulağına da müzik koy bak bakalım nasıl keyfin geliyoryerimsenibengünaydın takımcığım
çok stresli ve sinirli günler geçiriyorum.moralim çok bozuk galiba diyeti bırakıcam yediklerime dikkat edemiyorum.tavsiyeye ihtiyacım var...
sesler geliyorsa metabolizma tam gaz çalışıyor demektir canım bu haftada iyi sonuç olacak inşallah.selam kızlar umarım herşey yolundadır benim karnımdan sesler geliyor az az yemeye devam bakalım ne olacak bu hafta
teşekkür ederim canım çok şükür diyete başladığımdan beri kilom aşağı iniyor yukarı çıkmıyor şükür dualarım seninle hepimizle bir an önce verelim artık bu kiloları vallahi dolabımdaki kıyafetlerim olmuyor özel biyere gidecek olsak giyecek bişiyim yok eteklerimin fermuarları patlıyor teker teker küstüm resmen hayata güzel giyinmek gelmiyor içimden geçen sene 63 kiloydum inceciktim yaaa şimdi 75 ten 73 e düştüm şükür ama 63 olana kadar ne bir kıyafet alıcam nede gezmeye gidecem bişi değil giydiğimde yakışmıyor ordan burdan yağlar pırtlıyor oooffffffff verecez inşallah arkadaşım kararlıyım
selam kızlar umarım herşey yolundadır benim karnımdan sesler geliyor az az yemeye devam bakalım ne olacak bu hafta
102,9 oldum şu haftasonuna kadar düşseydim 100 ün altına.. boshayallersmile
ayyynenn öyle ferihancım poğaça mahvetti bi dönem beni de artık çok zorda kalmadıkça kesinlikle yemiyorum en basiti nestlenin nesfit çikolatalı tahıl gevreği var acayip lezzetli bişey sabah bi kase sütlü onu yiyorum (normal kahvaltıyı yetiştiremeediğim zamanlarda) hem tok tutuyo hem çok besleyici hem çok lezzetli hem de kilo aldırmıyo daha ne olsun dimiolumunekankayizsmile
canım ne diyeti biz diyez yapmıyoz ki, beslenme düzeni oturtuyoruz beslenmeyi öğreniyoruz sağlıklı besleniyoruz canım moralin bozuksa pilates yap açık havada 1 saat yürü kulağına da müzik koy bak bakalım nasıl keyfin geliyoryerimseniben
sesler geliyorsa metabolizma tam gaz çalışıyor demektir canım bu haftada iyi sonuç olacak inşallah.
bu arada günaydın takım dün öğleden sonra izinliydim alışverişe çıktım tatil hazırlığı için ciciler aldım kendime artık 40 bedenlere bakıyorum ne kadar harika bi duyguymuş 44-46 lara baktığım günleri bilirim 2-3 parça bişey aldım hepsi de ya M ya 40 beden ohh ne de olsunn:lepi:
evet canım motive oluyor insan, tarih belli olmadı henüz ama 1 hafta içinde en geç çıkıcaz canımcanım çok sevindim senin adına ne güzel artık daha küçük bedenlere bakman bende olmayan bir elbisemin içine girdiğimde aynı yaşadığın sevinci yaşamıştım çok mutlu oluyor insan hele fiziğini daha çok beğeniyor hedefe ulaşınca çok daha güzel olacağız ve sağlıklı tatile ne zaman çıkıyorsun bellimi tarih opuyorumnanaktan
evet canım canım sıkkın olduğunda da ya banda çıkıp 20-25 dakika yürüyorum ter atıyorum rahatlıyorum ya da pilates yapıyorum o bile anında mutlu ve motive ediyorbenbencim tebrikler, gerçekten biraz kilo verince kıyafetlerin rahatlaması bile mutlu ediyor insanı. ben de diyetten önceki son hallerimde gömleklerimin önü sıkmaya başladığı için acayip gıcık oluyordum her sabah kendime. bu ne hal niye böyle oldun diye kendime kızıyordum. insan kendi için bişeyler yapınca daha barışık oluyor daha mutlu ve özgüveni yüksek oluyor.
kaydirigubbakcemile5
aslında ben yapmak isterim ama pek güvenemiyorum kendime:sinifsinif:arkadaşlar, sizinle bu haftasonu dinlediğim güzel bir bilgiyi paylaşmak istedim. ahmet maranki bir tv programına çıkmıştı. kendisinin bitkisel ve doğal yaşamayla ilgili olan birikimini bilmeyen yoktur sanırım.
diyor ki şaban ayının 13-14-15. günleri ( bu da önümüzdeki Pazar, Pazartesi ve Salıya karşılık geliyor yani 25-26-27 temmuz oluyor) ayın halinden dolayı detoks için çok çok uygun günlermiş. detoks bildiğiniz gibi bir nevi vücudun bahar temizliği oluyor.
zaten şabanın 14ünde oruç tutmak da dinen tavsiye ediliyor, ne güzel bir tesadüf değil mi, Allah vücudumuzu ne iyi bildiğini böylece gösteriyor.
tavsiyesi şu; bu 3 gün boyunca sabah öğlen ve akşam sadece karpuz yiyin. gün boyunca 10 bardak kadar yeşil çay için(sunucu hemen sordu 2den fazlası zararlı diyorlar dedi, kesinlikle böyle bişey yok dedi kendisi de) ve incir, kuru kayısı, badem, fındık, ceviz yiyin dedi. 3 gün boyunca bunu yapın bağırsaklarınız tertemiz olacak tüm ödemlerinizin gittiğini göreceksiniz, cildiniz tertemiz olacak dedi.
ben şahsen uygulamayı düşünüyorum. bunu avrupada yaşayanlar bilir ve yapar dedi, bizim ülkemizde çok çok yeni bilinen bişey detoks.
uygulayalım mı arkadaşlar? katılmak isteyen varmı bana? kaydirigubbakcemile2
evet canım canım sıkkın olduğunda da ya banda çıkıp 20-25 dakika yürüyorum ter atıyorum rahatlıyorum ya da pilates yapıyorum o bile anında mutlu ve motive ediyor
aslında ben yapmak isterim ama pek güvenemiyorum kendime:sinifsinif:
İNŞALLAH canım ağzından ball damlıyor moral oldu sağol olumunekankayizsmile opuyorumnanaktanayyynenn öyle ferihancım poğaça mahvetti bi dönem beni de artık çok zorda kalmadıkça kesinlikle yemiyorum en basiti nestlenin nesfit çikolatalı tahıl gevreği var acayip lezzetli bişey sabah bi kase sütlü onu yiyorum (normal kahvaltıyı yetiştiremeediğim zamanlarda) hem tok tutuyo hem çok besleyici hem çok lezzetli hem de kilo aldırmıyo daha ne olsun dimiolumunekankayizsmile
canım ne diyeti biz diyez yapmıyoz ki, beslenme düzeni oturtuyoruz beslenmeyi öğreniyoruz sağlıklı besleniyoruz canım moralin bozuksa pilates yap açık havada 1 saat yürü kulağına da müzik koy bak bakalım nasıl keyfin geliyoryerimseniben
sesler geliyorsa metabolizma tam gaz çalışıyor demektir canım bu haftada iyi sonuç olacak inşallah.
bu arada günaydın takım dün öğleden sonra izinliydim alışverişe çıktım tatil hazırlığı için ciciler aldım kendime artık 40 bedenlere bakıyorum ne kadar harika bi duyguymuş 44-46 lara baktığım günleri bilirim 2-3 parça bişey aldım hepsi de ya M ya 40 beden ohh ne de olsunn:lepi:
tavsielerine uyuyorym güzel arkadaşım teşekkür ederim sık sık ama az yiyorum yumruğumu geçmiyor hatta daha küçük oluyor bugün bol bol mantar yedimaz ama sık ye canım çok az yersen bir süre sıonra metobolizman durur kilo veremezsin ama az ve sık yersen sorun olmaz şöyle dengele istersen her 3 saatte bir küçük bir porsiyon ye yumruğun büyüklüğünde yani ne yersen bu ölçüde ye kesin işe yarar bu haftada biriinci olacaksın kararlısın inşallah opuyorumnanaktan
herkese iyi günler sevgili arkadaşlarım son derece mutlu bir şekilde devam ediyorum diyetime ay valla hissediyorum gittiklerini destek olan tüm arkadaşlarıma sevgilerimi gönderiyorum
hıfz öpüyorum canımmmm
akşama görüşürüz hanımlar
bluecum başlayalım mümkün olduğunda sürdürmeye çalışırız ben yarından itibaren yokum yalnız izne çıkıyorumpilates ben de başlıcam ama bir türlü fırsat bulamıyorum işim çok yoğun. mesela pzt temizlik yapmam gerekiyordu onu hallettim, dün yürüyüş yapacaktım misafir geldi, bugün de niyetliyim ama bakalım umarım bu sefer olur :1rolleyes:
benben canım bence biz bi başlayalım eğer çok zor olursa bırakırız ikinci gün.yani zayıflamanın yanısıra toksinleri de atarsak bence daha sağlıklı bir diyet olur. düşünsene, oruç tutarken su vs de yok bunda hem su alacağız bolca, hem karpuz yoluyla şeker ve magnezyum bolca, hem de fındık bademle ihtiyacımız olan enerjiyi alıcaz. denemekte fayda var. arkadaşlaaaarrr haydi bana katılın delikafadulden
hımm tebrikler çizelgeye göre 2 kg gitmiş oluyo dimikızlar yehuu ya72 kg oldum.. opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?