Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ne güzel canım maşallah azimlisin veririz hepberaber inşallah,az kalmış bende 68 in hayalini kuruyorum tabi şimdilik hayırlısı bakalım opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

102,9 oldum şu haftasonuna kadar düşseydim 100 ün altına.. boshayallersmile

ayyynenn öyle ferihancım poğaça mahvetti bi dönem beni de artık çok zorda kalmadıkça kesinlikle yemiyorum en basiti nestlenin nesfit çikolatalı tahıl gevreği var acayip lezzetli bişey sabah bi kase sütlü onu yiyorum (normal kahvaltıyı yetiştiremeediğim zamanlarda) hem tok tutuyo hem çok besleyici hem çok lezzetli hem de kilo aldırmıyo daha ne olsun dimiolumunekankayizsmile

günaydın takımcığım
çok stresli ve sinirli günler geçiriyorum.moralim çok bozuk galiba diyeti bırakıcam yediklerime dikkat edemiyorum.tavsiyeye ihtiyacım var...
canım ne diyeti biz diyez yapmıyoz ki, beslenme düzeni oturtuyoruz beslenmeyi öğreniyoruz sağlıklı besleniyoruz canım moralin bozuksa pilates yap açık havada 1 saat yürü kulağına da müzik koy bak bakalım nasıl keyfin geliyoryerimseniben

selam kızlar umarım herşey yolundadır benim karnımdan sesler geliyor az az yemeye devam bakalım ne olacak bu hafta
sesler geliyorsa metabolizma tam gaz çalışıyor demektir canım bu haftada iyi sonuç olacak inşallah.

bu arada günaydın takım dün öğleden sonra izinliydim alışverişe çıktım tatil hazırlığı için ciciler aldım kendime artık 40 bedenlere bakıyorum ne kadar harika bi duyguymuş 44-46 lara baktığım günleri bilirim 2-3 parça bişey aldım hepsi de ya M ya 40 beden ohh ne de olsunn:lepi:

canım hiç moralini bozma en fazla bu yaz sıkıntı çekersin kilolardan sonra bir bakmışsın fazlalık 10 kilo gitmiş gidecekte evet hiç kıyafet alma bak ne güzel varmış bir sürü kıyafetin zayıflayıp onları giyince ne mutlu olacaksın kendine güveninde fazlasıyla gelecek benim 10 kiloda öyle oldu ki daha verilecek 30 kilom olmasına rağmen müthiş mutlu ve güven sahibi oldum hepimizin gidecek kiloları birazcık sabır gerisi kolay opuyorumnanaktan

selam kızlar umarım herşey yolundadır benim karnımdan sesler geliyor az az yemeye devam bakalım ne olacak bu hafta

az ama sık ye canım çok az yersen bir süre sıonra metobolizman durur kilo veremezsin ama az ve sık yersen sorun olmaz şöyle dengele istersen her 3 saatte bir küçük bir porsiyon ye yumruğun büyüklüğünde yani ne yersen bu ölçüde ye kesin işe yarar bu haftada biriinci olacaksın kararlısın inşallah opuyorumnanaktan

102,9 oldum şu haftasonuna kadar düşseydim 100 ün altına.. boshayallersmile

alkisalkisalkis yaşasın ne güzel bir haber canım bu inşallah ineceksin 100 ün altına canım yaparsın protein ağırlıklı beslen bak çok çabuk vereceksin inanki bize bildir canım kaç kilo verdin sık sık opuyorumnanaktan

canım çok sevindim senin adına ne güzel artık daha küçük bedenlere bakman bende olmayan bir elbisemin içine girdiğimde aynı yaşadığın sevinci yaşamıştım çok mutlu oluyor insan hele fiziğini daha çok beğeniyor hedefe ulaşınca çok daha güzel olacağız ve sağlıklı tatile ne zaman çıkıyorsun bellimi tarih opuyorumnanaktan

canlarım günaydın yazmadan geçmişe bakıp yazmaya başladım bu sabah salatalık peynir yedim birazda kompostu yedim bir kaç kaşık az şekerliydi ne kadar karbonhidrat aldım bilmiyorum ondan ama salatalık ve peynirden 5 kh aldım bu hafta kilo almamış çıkarım inşallah diyetime dikkat edicem dedikçe yiyorum çünkü neyse bunada şükür inşallah 80 li kilolara düşerim kısa sürede hepimiz istediğimiz kilolara düşeriz canlarım çok öpüyorum herkezi yazarım inşallah yine :))

benbencim tebrikler, gerçekten biraz kilo verince kıyafetlerin rahatlaması bile mutlu ediyor insanı. ben de diyetten önceki son hallerimde gömleklerimin önü sıkmaya başladığı için acayip gıcık oluyordum her sabah kendime. bu ne hal niye böyle oldun diye kendime kızıyordum. insan kendi için bişeyler yapınca daha barışık oluyor daha mutlu ve özgüveni yüksek oluyor.

kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar, sizinle bu haftasonu dinlediğim güzel bir bilgiyi paylaşmak istedim. ahmet maranki bir tv programına çıkmıştı. kendisinin bitkisel ve doğal yaşamayla ilgili olan birikimini bilmeyen yoktur sanırım.

diyor ki şaban ayının 13-14-15. günleri ( bu da önümüzdeki Pazar, Pazartesi ve Salıya karşılık geliyor yani 25-26-27 temmuz oluyor) ayın halinden dolayı detoks için çok çok uygun günlermiş. detoks bildiğiniz gibi bir nevi vücudun bahar temizliği oluyor.
zaten şabanın 14ünde oruç tutmak da dinen tavsiye ediliyor, ne güzel bir tesadüf değil mi, Allah vücudumuzu ne iyi bildiğini böylece gösteriyor.

tavsiyesi şu; bu 3 gün boyunca sabah öğlen ve akşam sadece karpuz yiyin. gün boyunca 10 bardak kadar yeşil çay için(sunucu hemen sordu 2den fazlası zararlı diyorlar dedi, kesinlikle böyle bişey yok dedi kendisi de) ve incir, kuru kayısı, badem, fındık, ceviz yiyin dedi. 3 gün boyunca bunu yapın bağırsaklarınız tertemiz olacak tüm ödemlerinizin gittiğini göreceksiniz, cildiniz tertemiz olacak dedi.

ben şahsen uygulamayı düşünüyorum. bunu avrupada yaşayanlar bilir ve yapar dedi, bizim ülkemizde çok çok yeni bilinen bişey detoks.

uygulayalım mı arkadaşlar? katılmak isteyen varmı bana? kaydirigubbakcemile2

günaydın kızlar nasılsınız? bugün kahvaltımı daha beslenme içeriğine uygun yaptım.öğleden sonra pikniğe gitcez çok sabırlı olmalıyım..hepinize mutlu ve sağlıklı günlerrr =)

evet canım motive oluyor insan, tarih belli olmadı henüz ama 1 hafta içinde en geç çıkıcaz canım

evet canım canım sıkkın olduğunda da ya banda çıkıp 20-25 dakika yürüyorum ter atıyorum rahatlıyorum ya da pilates yapıyorum o bile anında mutlu ve motive ediyor

aslında ben yapmak isterim ama pek güvenemiyorum kendime:sinifsinif:

pilates ben de başlıcam ama bir türlü fırsat bulamıyorum işim çok yoğun. mesela pzt temizlik yapmam gerekiyordu onu hallettim, dün yürüyüş yapacaktım misafir geldi, bugün de niyetliyim ama bakalım umarım bu sefer olur :1rolleyes:

benben canım bence biz bi başlayalım eğer çok zor olursa bırakırız ikinci gün.yani zayıflamanın yanısıra toksinleri de atarsak bence daha sağlıklı bir diyet olur. düşünsene, oruç tutarken su vs de yok bunda hem su alacağız bolca, hem karpuz yoluyla şeker ve magnezyum bolca, hem de fındık bademle ihtiyacımız olan enerjiyi alıcaz. denemekte fayda var. arkadaşlaaaarrr haydi bana katılın delikafadulden

herkese iyi günler sevgili arkadaşlarım son derece mutlu bir şekilde devam ediyorum diyetime ay valla hissediyorum gittiklerini destek olan tüm arkadaşlarıma sevgilerimi gönderiyorum

hıfz öpüyorum canımmmm

akşama görüşürüz hanımlar

iyi akşamlar arkadaşlar ben çıkıyorum pek bişey paylaşamadım bugün ama çok yoğundu off bu sıcakta hiç çekilmiyor çalışmak ama napalım hepinizi öpüyorum ben bugün hiç bişey yiyemedim ve açlıktan ölüyorum ama herhalde ancak evde yerim bari saldırmasam yemeklere :)) tutmaya çalışıcam kendimi yarın görüşürüz canlarım :))

amman ferihan tut kendini açlık krizi insanı mahveder valla 15 günde verdiğini bir günde aldırır sana

slm arkadaşlar
nasılsınız
ben eh işte dikkat ediyorum ama
kilo kaybı yok
hyrsı
hepinize ii dietler bol yağ yakmalar...

İNŞALLAH canım ağzından ball damlıyor moral oldu sağol olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
tavsielerine uyuyorym güzel arkadaşım teşekkür ederim sık sık ama az yiyorum yumruğumu geçmiyor hatta daha küçük oluyor bugün bol bol mantar yedim olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

taşekkürler canım opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile KIZLARR msj İNŞALLAH silinmez zaten zar zor yazıyorum nete bakmaya yarın geliyorlar çok şükür tel. sinyal alamıyorlarmış kaçgündür deliii olduk..hepinizi öpüyorum iradeli gece geçirmenizi dliyorum güzel arkadaşlarım BAŞARACAĞIZ İNŞALLAH hepiniz süper gidiyorsunuz MAŞALLAH

bluecum başlayalım mümkün olduğunda sürdürmeye çalışırız ben yarından itibaren yokum yalnız izne çıkıyorum
kızlar yehuu ya 72 kg oldum.. opuyorumnanaktan
hımm tebrikler çizelgeye göre 2 kg gitmiş oluyo dimi

Günaydın arkadaşlar hepinize
bugün akşam kilo bildirimi yapıp izne çıkıyoruz 15-20 gün yokum hayırlısıyla
gittiğimiz yerde wireless varsa girer paylaşımlarıma devam ederim sık olmasam da
umarım vardır herkes iyidir inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…