Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ya tabi burdan bakinca hicmte havali değil benim burdan bakinca havaliydi ama

cuma yaklasti hızlanmışız

pilav disinda güzel canim menün

Herkese gunaydin. mutlu huzurlu günler
gunaydin sanada mutlu gunler canim

Kizlar ben simdi 10 gündür dönüşümlü dukan ekspres yapiyorum bugunde devam ama yarin hurma yoğurt detoksu yapayim diyorum sizce kilomu arti cikartirmi yoksa saf protein günümü yapayım fikirlerinize ihtiyacim var

ya tabi burdan bakinca hicmte havali değil benim burdan bakinca havaliydi ama

cuma yaklasti hızlanmışız

pilav disinda güzel canim menün

gunaydin sanada mutlu gunler canim
Ofis projecilik kısmı tam tersi. Santiyecilik yok. Beyaz baret yok. Mesai saati hiç yok. Ben sabah ezanı ile eve girip duş alıp tekrar ofise döndüğümü bilirim. İnşaat sektöründe dev.memuru değilsen kölesin. Hayallerini yıktım ama
Maalesef davulun sesi

Kizlar ben simdi 10 gündür dönüşümlü dukan ekspres yapiyorum bugunde devam ama yarin hurma yoğurt detoksu yapayim diyorum sizce kilomu arti cikartirmi yoksa saf protein günümü yapayım fikirlerinize ihtiyacim var
Cnm hurma yogurtta kg vermen nasildi kabizlik durumu varsa sp yapma bilemedim sonucta 1 gun yapacaksin
Bir de kizlar bugun yarin mumkunse karnibahar lahana kuru fasulye tarzi siskinlik yapan seyler yemeyin cuma gun yiyebilirsiniz

Günaydınlar.
Arkadaşımız wendy nun davetiyle geldim. Çok teşekkür ederim.
Adım zeynep 38 yaşında öğretmenim.
170 cm ve 92 kg mım. İnşallah sizinle 70 kg olacağım.
Kilo geçmişime gelirsek hep balık etli bir hatundum. Ama 2. Doğumdan sonra hep aldım. 2. Doğum defiysem aslında doğuralı 4.5 yıl oldu. Ama benim kilolar mehter tskımı gibi 2 gelip 1 gitti. Sonuç koca bir 92 kg. İnşallah sizinle vereceğim bu killları

canım hoşgeldin, kayserili misin acaba? 38'i görünce dayanamadım da

Yok canım.
38 yaşındayım.
Ama kayseriyi çok sevmiştim.
Daha ònce gitme şansım oldu.

ben kayseriliyim, kayseride yaşıyorum, diyorum ya 38'i görünce dayanamadım :) bende kendimi tanıtayım; evliyim, 1 kızım var, 32 yaşındayım. kaptanımız toplight yardımcımız da morordek

öncelikle ilk sayfada kurallarımız var , bi okuyup kabul etmen gerekecek. her cuma kilo bildirimi yapmamız şart, günde de 5 mesaj kuralımız var ama genelde hiç 5 olduğu görülmedi :)

baş. 92 hedef 70 diyelim sana o zaman.

2 çocuklu öğretmenmişsin, ne güzel. burda vericez kiloları kalmayacak bişi inşallah.

evet hayallerim tamamen yerlerde amaaaa özel sektörde olan herkes zaten modern yaşamın köleleri... türkiyede memur değilsen ve kendi işini yapmıyorsan kölesin malesef

Sana ne yaptıysam aynısından bende istiyorum
sen bu hafta al kilo aa şöyle baya bi olsun sonra bende sana yürüyeyim senin gibi haftaya tığ gibisin

Cnm hurma yogurtta kg vermen nasildi kabizlik durumu varsa sp yapma bilemedim sonucta 1 gun yapacaksin
Bir de kizlar bugun yarin mumkunse karnibahar lahana kuru fasulye tarzi siskinlik yapan seyler yemeyin cuma gun yiyebilirsiniz
hurma yoğurt detoksuyla güzel ödem atıyorum ama sp evet çok kabız yapıyor. zaten normalde hergün çıkan ben dukana başladığımdan beri 4 günde bir falan çıkıyorum. o zaman ben yarın içn hurma ve yoğurt yapayım. şimdi ben 13 gündür elma ve portakal dışında şekerli hiçbirşey yemediğim için hurma korkuttu biraz

selam canım hoşgeldin. ben ebru 32 yaşında muhasebeciyim.1 oğlum var 7 yaşında. 160 boyunda şimdilik 57.7 kiloyum yani yakında mezun adayıyım. tanıştığımıza memnun oldum. bol eksili günler diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…