- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #273.341
Hadi bakalım sen gelmeden ben mezun olmayayimdaAdımlarım hızlı olacak merak etme çok bekletmeyeceğim seni
ay sizlerdemi aysesiniz ne çok ayşe var topikteBende yeni geldim iki ayse beraber yuruduk galiba
Yaa gerçekten mihemen zayıflayım güzel karşılayım seni çok heyecanlandım mutlaka beklerim
Walla cok yasli gorunmek istemedim yazardim yoksa
Bizim cok fena planlarimiz var senide aliriz aramiza kalabalik bir gorusme olabilir hemen zayifla ama sen her halinle guzelsin
Hahahah ikimizde zayıflayalım zayıf zayıf buluşalım :)))))
Blw yi evde cok guzel yapiyordum annemlerde biraz saldim cunku illa kasikla yogurt corba yedirmek istediler. Benimki pek yemiyor 3 kasik alsa seviniyorlar
Evet kaptanim gor bak neler icat olmus ufacik bebe kendi beslensin diye bekliyoruzBebeğin kendi kendine beslenmesi demek kaptanım. Ek gıdaya ilk geçişte Umut'a ben yedirmiyordum, önüne koyuyordum ağzına götürdüğü kadar yiyordu. Ama son zamanlarda hiç yememeye başladı, ben de mecburen zorlamadan kendim yedirmeye başladım
Güzel olmuş kaptanım eline sağlık
Ya ben de anne ve eş kurbanı oldum aslında. Bi de cidden 1 aya yakın bekledim bekledim ilk zamanlarda ağzına götüren bebe habire oynayıp oynayıp yere atar oldu, 1 kere bile ağzına götürmedi. Sonra hadi bi ağzına vermeyi deneyeyim dedim kuş gibi ağzını açıp beslememi bekledi çocukBlw yi evde cok guzel yapiyordum annemlerde biraz saldim cunku illa kasikla yogurt corba yedirmek istediler. Benimki pek yemiyor 3 kasik alsa seviniyorlar
Onun harici eline haslanmis pirasa, havuc, patates, elma armut muz veriyoruz bir iki koparip cigneyip tukuruyor. Bu ara yesilsogan vermeye basladik dislerine iyi geliyor kendisi kemiriyor. Ozetle yemiyor ama kasmiyorum ben olur gider kafasindayim bakalim blw ve klasik gidiyor. Aslinda en az 1 ogun oturtmak lazimmis artik ama insaallah eve donunce ya.
Yani bende sendenim
Evet kaptanim gor bak neler icat olmus ufacik bebe kendi beslensin diye bekliyoruzAnneme ilk soyledigimdeki bakisi
Benim gözüme sadece ikinci ara öğünün takıldı. 2 dilim ekmek olmayaydı iyiydi ama neyse ilk günden çok üzerine gitmeyelim :)Bende bugün yaptığım diyet listemi paylaşayım :)
Uyanınca: 400 ml limonlu ılık su
Kahvaltı 9:00 > 1 haşlanmış yumurta, peynir, 5 zeytin , yeşillik, 2 ince dilim tam buğ. Ekmeği, beyaz çay
Ara öğün 11:30 > 2 ceviz, şekersiz Türk kahvesi, 1 yemek kaşığı blueberry
Öğlen 13:30 > Tavuklu salata (180 gr tavuk)
Ara öğün 15:30 > 2 ince dilimle yapılmış peynirli tost ve 1 bardak ayran
Akşam 18:30 > Karışık haşlanmış sebze, 4 yemek kaşığı yoğurt
Ara öğün 21:00 > 1 bardak kefir, 1 elma
3 litre su.
30 dk eliptik
15 dk leslie
15 dk bölgesel çalışma
Ve kaçamaksız günü tamamlayacağım inşallah
Yok canım düsünmüyoruz. Allah isteyenlere versin insallahh..0zlem kız sen 2. Yi düşünmüyo musun? Senin kız büyüdü maşallah iyice? Evdesin de doğur çıksın aradan :)
Cok istikrarlısın canım boyle devam edersen kısa surede hedefine ulasirsin..Kızlar bugünki menümü bırakıyorum şuraya;
Sabah;
-Narlı Lor Peyniri
Ara;
-Yeşil çay
-Duble Türk Kahvesi
Öğle;
-Elmalı-Portakal Sulu Zeytinyağlı Kereviz
-Ispanak çorbası
Akşam;
-Ispanak Çorbası
-Taze Fasulye
Şimdi de yeşil çay içiyorum. Çok dayanamazsam sadece salatalık yerim bu saatten sonra.
Bu Cuma güzel sonuclar goreceksin insallah..akşam yemeğimi yedim listemi paylaşayım
uyanınca
1 bardak su
sabah:
lor,b.peynir,maydanoz,çeri d,etimek 1d.
ara:
türk kahvesi
öğle:
çorba
ara:
1d.ananas,sıcak su
ara:
ananaslı yeşil çay,3 kuru kayısı
ara:
kıymalı 1 yumurta(yemek pişerken)
akşam:
kıymalı karnabahar yemeği.
ara:2 d.ananas,2 k yoğurt ve sıcak su (9 gibi yerim,10 gibi 1 türk kahvesi içerim)
su:3litre(tamamlanacak)
spor:1 saat yürüyüş
Gayet guzel hem spor hem beslenme ikindideki ara ogundeki tost goze batabilir ama ogle ve aksam ekmek yemedigin icin guzel sanirim diyetisyenin listesi fimiBende bugün yaptığım diyet listemi paylaşayım :)
Uyanınca: 400 ml limonlu ılık su
Kahvaltı 9:00 > 1 haşlanmış yumurta, peynir, 5 zeytin , yeşillik, 2 ince dilim tam buğ. Ekmeği, beyaz çay
Ara öğün 11:30 > 2 ceviz, şekersiz Türk kahvesi, 1 yemek kaşığı blueberry
Öğlen 13:30 > Tavuklu salata (180 gr tavuk)
Ara öğün 15:30 > 2 ince dilimle yapılmış peynirli tost ve 1 bardak ayran
Akşam 18:30 > Karışık haşlanmış sebze, 4 yemek kaşığı yoğurt
Ara öğün 21:00 > 1 bardak kefir, 1 elma
3 litre su.
30 dk eliptik
15 dk leslie
15 dk bölgesel çalışma
Ve kaçamaksız günü tamamlayacağım inşallah
:) Diyetisyenimin verdiği liste canım. Öğlen ve akşam ekmek olmadığı için çok da fazla değil aslındaBenim gözüme sadece ikinci ara öğünün takıldı. 2 dilim ekmek olmayaydı iyiydi ama neyse ilk günden çok üzerine gitmeyelim :)
Doğrudur :):) Diyetisyenimin verdiği liste canım. Öğlen ve akşam ekmek olmadığı için çok da fazla değil aslındaBir de kilom fazlaya birden düşük kalorili diyetle başlamak ilk başta hızlı kilo verdirebilir ama bir iki hafta sonra direnç gösterebilir vucüt ve kilo vermek çok zorlaşır. Bu hafta menüm bu şekilde bakalım ne kadar etkisi olacak kilo vermemde :)
Gayet guzel hem spor hem beslenme ikindideki ara ogundeki tost goze batabilir ama ogle ve aksam ekmek yemedigin icin guzel sanirim diyetisyenin listesi fimi
Diyetisyen listesinde ilk gunun mu? Emzirmeyi bıraktın mı?Evet canım diyetisyenin verdiği liste :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?