- 20 Ocak 2015
- 56
- 224
- 43
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #273.361
Doğrudur :)
Zamanla azalır ekmek sayısı ve bir de ben akşama kalmasından yana değilim o yüzden, yoksa gayet güzel bir menü :)
İnşallah canımCok istikrarlısın canım boyle devam edersen kısa surede hedefine ulasirsin..
Bu Cuma güzel sonuclar goreceksin insallah..
Diyetisyen listesinde ilk gunun mu? Emzirmeyi bıraktın mı?
Sen listene uy,sporunu yap çatır çatır gidecek o kilolar. Ama yeter ki bırakma.
Banum, geçen haftaki mutsuzluğumdan sonra bilsen nasıl iyi geldi
tamamdır canımcım
Bence blwnin en onemli ozelligi zorlamamak, onu da yapiyosun zatenYa ben de anne ve eş kurbanı oldum aslında. Bi de cidden 1 aya yakın bekledim bekledim ilk zamanlarda ağzına götüren bebe habire oynayıp oynayıp yere atar oldu, 1 kere bile ağzına götürmedi. Sonra hadi bi ağzına vermeyi deneyeyim dedim kuş gibi ağzını açıp beslememi bekledi çocukönüne yine koyuyorum ama genelde hep oynuyor, ben yedirince anca.. Zorlamadan o istedikçe yediriyorum.
Ah şu eşler olmasa kimse kilo almazdı zatenAğustosta gitmiştim diyetisyene ve bu kilo civarlarındaydım. Çok ünlü bir diyetisyen aslında dediklerini yapsaydım 3-4 aya kesin hedeflediğim kiloya gelirdimBende motivasyon eksikliği olduğu için yapamadım. Bir de eşim sağolsun hergün tatlı getiren ya da yemeğe götüren bir insan onun yüzündende uygulayamadım listemi :) ama o da şuanda diyette o yüzden tatlı olayına son verdik
Evet ben de kendimi öyle rahatlatıyorumBence blwnin en onemli ozelligi zorlamamak, onu da yapiyosun zatenkarisik gitmek en rahati dert etme
Ah ah tek havası beyaz baret. O çamurun içind e tozun pisliğin içinde çalışman çok da havalı değil. Ben mesela sahaya çıkmayı hiç sevmiyorum. Erkek gibisin. Şantiye insanı şıkır şıkır giyinemez. Saçında fön tırnağında oje olmaz. Aylarca karılarını görmeyen erkeklerin içindesin. Aman oram belli olmasın buram belli olmasın diye dolanır durursun.Insaatlarda beyaz baretle havalı oluyor kaptanim
Laf anlatabilsemCidden skandal
Eve almayın şöyle şeyler
Bence siz bi yerde yanlış yaptınız gibi geliyor. Bana kalırsa siz önce besleyip kalani onun yemesi için vermeliydiniz. Adım adım yani. Sonra kendi kendine yemeye başlıyor.Ya ben de anne ve eş kurbanı oldum aslında. Bi de cidden 1 aya yakın bekledim bekledim ilk zamanlarda ağzına götüren bebe habire oynayıp oynayıp yere atar oldu, 1 kere bile ağzına götürmedi. Sonra hadi bi ağzına vermeyi deneyeyim dedim kuş gibi ağzını açıp beslememi bekledi çocukönüne yine koyuyorum ama genelde hep oynuyor, ben yedirince anca.. Zorlamadan o istedikçe yediriyorum.
Aysem cok dogru ve guzel anlatmissin canim ya bizim meslegiAh ah tek havası beyaz baret. O çamurun içind e tozun pisliğin içinde çalışman çok da havalı değil. Ben mesela sahaya çıkmayı hiç sevmiyorum. Erkek gibisin. Şantiye insanı şıkır şıkır giyinemez. Saçında fön tırnağında oje olmaz. Aylarca karılarını görmeyen erkeklerin içindesin. Aman oram belli olmasın buram belli olmasın diye dolanır durursun.
Böyle anlatınca bana da çok havalı geldi
Spor da spor hani masallah kuzumaSabah dukan krep ile dürüm
Öğlen
tavuk salata domates sos gibi bir meze. (Yağsızdi)
Ara 10tane çiğ fındık
Akşam
Vicdan çorbası
2.8lt su
1 yeşil çay 1 sade Türk kahvesi
500 ip
Her yüz arasında da
50 push up
50 mekik
50 yan mekik
50 jumping jack
50 squat
50 bisiklet mekik
50 alt karın,
50 bacak egzersizi
20 sumo squat dizim ağrıdı squatı yarın bıraktım
Bende ekstra da var. Bizim ofisler kamp sahasının içinde. Bizim küçük bir otoparkimiz var. Öğlenleri o otoparkta tozu pisliği soluyoruz. Iscilerle beraber.Aysem cok dogru ve guzel anlatmissin canim ya bizim meslegi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?