Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Anam yazdıklarını okurken çok yoruluyorum sanki benim ordan oraya koşturan maşallah enerjin daim olsun bu tempoya tüm kilolar gitsin inşallah :KK37:

:D :D :D Genelde beni bilen arkadaşlarım hep derler senin kadar koştursak kesin baygın düşeriz diye :D gerçi şu an hakikaten uzansam kesin uyurum ama direniyorum ;)
Kendime yeşil çay yaptım bari kendime geleyim diye ;)
Artık akşam yemeğine kadar sırf çay kahve ve su ;) ödem oluşmasın diye ;)

Bazen çok söyleniyorum 24 saat bana yetmiyor diye ama bir yandan da seviyorum ;) iki gün dışarı çıkmazsam ( ki çok çok nadiren olur ) oturup bunalıma girip ağlarım zaten evde hapis hayatı yaşıyorum falan diye :D Çocuklar olmasa kesin sadece yatmaya gireriz karı koca :D

Kızlar size bir tavsiyem var :) Belki içimizde yapanda vardır :) Geçen hafta 38 beden elbiseler pantolanlar aldım ve hergün çıkarıp bakıyorum ve deniyorum ( tabi giremiyorum :KK48:) Kaçamak yapmak istediğimde inanılmaz etkisi oluyor mağazalardaki yaşadığım o olmayan kıyafetlerin verdiği kötü hissiyat oluşuyor ve o an yemicem hırsı geliyor :silah: Bende işe yarıyor şuan da sizede tavsiye edeyim dedim :) :KK19:

Bende 3 - 4 ay evvel kendime biri 42 beden biride 40 beden şu dikişli tayt pantalonlardan almıştım ;) Tayt dediğime bakma çok esneme yapmayanlardan ;) 42 beden olan kırmızı :KK48: 40 beden olan da mor :KK48: İkiside gram olmuyordu hatta 42 beden olan dizlerimde kalıyordu :D ama eşim çok uygundu al nasılsa veriyorsun demişti ve şu anda 42 beden olan rahat oluyor :KK71::KK71::KK71: Hatta birde uzun hırkam var aynı kırmızı tonda :D içine beyaz yada siyah gömlekle süper oluyor :KK68::KK68::KK68::KK68:
Bu haftasonu değil de bir sonraki cumartesi görümcemde mevlüt var oraya giyeceğim inşallahhhhhhhhhhh :KK48::KK48::KK48::KK48:

Ben de şimdi okula geldim.
Erken gelmişim kahvr yaptım içiyorum.
Hepimize afiyet olsun. Metabolizmayı çalıştırsın. Gitsin yağlar.

Hoşbulduk canım.
Birbirimize destrkle verecrğiz inşsllah.

Ben varım.
Sabahtan beri sıfır kaçamak.
Ama öğleden sonra araöğün galete yiyeceğim. O kaçamak sayılmaz herhalde.

Ben de dizinle düelleya varım.
Oleyy sayimiz artiyor:KK31:

Bugün yediklerimi ve yiyeceklerimi yazayım:
Kahvaltıda,
5 siyah zeytin
1 kibrit kutusu beyaz peynir
1 dilim çavdar ekmeği
Ara öğünde,
1 fincan açai-ananaslı yeşil çay
1 fincan Türk kahvesi
Öğle yemeğinde,
1 kase tarhana çorbası
etsiz nohut yemeği
1 su bardağı yoğurt
3 y.k. bulgur pilavı
Ara öğünde,
1 elma
1 su bardağı light kefir
Akşam,
Haşlanmış biftek (100 gr)
4 y.k. zeytinyağlı patlıcan yemeği
Ara öğünde,
1 fincan Türk kahvesi
* 2 lt su içtim. Suyumu 3 lt'ye tamamlayacağım.
Sevgilerimle.:KK200::KK200:
Bu arada, yürüyüşüm şu an 9760 adım oldu fancynancy fancynancy Akşam iş çıkışına kadar 10000'e tamamlarım.
fancynancy fancynancy ismini yazdım; ama aktivitelerimizi sana bildiriyorduk değil mi? Ben tabloya da ekledim. :KK200:
tabloya ekliyorsanız sıkıntı yok beni etiketlemene gerek yok bebeğim :KK200:

Ay kizlar sabah kucuk oglanin bilsem sinavi vardi onu sinava biraktim 9.15 te 45 dk tempolu olarak yurudum eve grldigim de misafirler hala uyuyordu kahvaltiyi hazirlayip onlari doyurduktan sonra gonderdim temizlik camasir da bitti artik dinlenme zamani @wendigo , @0zlem ve fancynancy fancynancy haftasonu girmemisiniz kacamak yok dimi
:KK200::KK200::KK200:

Afiyet olsunn cok guzel gorunuyorr:KK36:

Nereye kadar gidersee bakalim kim birinci olcakk:KK28:

Hadi bakalım.
Hırslıyımdır ama bunu deneyerek göreceģim.

Canim galeta sayilmaz bence ye gitsin:KK54:

Bence de.
Ara öğün sonuçta.

Bana spor şahane diyene bak. Spor kraliçesi :KK45:

Her gün menü paylaşıyoruz canım. Spor olmayınca olmuyor. Kolay adapte olacağını düşünüyorum :KK66:

Bravo sana. Ne güzel vaktin var yürüyorsun. Ben koşturmaktan yürümeyi unuttum :KK43:

Menü paylaşacağım.
Benim spor şansım sadece akşamları mümkün.
Gece yapacağım sporumu.
Bantta yürüyüş.

Merhabalar canım :KK200::KK200:
Hoş geldin :KK5:
Benim adım Gülden. 42 yaşındayım. Boyum 1,69 cm, kilom 89,5 kg
15 Mayıs 2017'de 110 kg iken diyete, yürüyüşe başladım. 8 ayda 20,5 kg verdim.
Senin boyun daha uzun maşallah. İdeal kilon herhalde 70 filandır. Benim hedefim 67 kg olabilmek.
İnsülin direncim vardı eskiden. Şimdi kan değerlerim normale dönünce insülin direncim kalmamış. Daha rahat kilo verebilirmişim. Haşimato hipotiroidi var. O biraz metabolizmamın yavaş olmasına neden oluyor.
Seninle kilomuz çok yakın sanırım. Benim de hedefim 70 kg'u görebilmek ve sonra 67 kg'a ulaşabilmek. Birbirimize destek olabilir, bilgi paylaşımında bulunabiliriz.
Diyetisyen kontrolündenyim 15 Mayıs 2017 tarihinden beri. 15 günde bir menü değişimim oluyor genelde. Veya güzel kilo verdiğim zamanlar 1 ay aynı menüyü uyguluyorum.
Sevgiler.:KK200::KK200::KK19:

Ne kadar güzel anlatmışsın herşeyi.
Bana büyük örneksin.
Senin sıkı takipçin olacağım.
Çok güzel kilo vermişsi .
Tebrikler.

Evet. Arkadaşım da öyle dedi. :KK5:
Sağolsun benim kilo vermemde ve spora başlamamda çok etkisi oldu. Gerçek bir dost. :KK200::KK200::KK19:

Bence de bu zamanda böğle dosta can kurban.

Kızlar size bir tavsiyem var :) Belki içimizde yapanda vardır :) Geçen hafta 38 beden elbiseler pantolanlar aldım ve hergün çıkarıp bakıyorum ve deniyorum ( tabi giremiyorum :KK48:) Kaçamak yapmak istediğimde inanılmaz etkisi oluyor mağazalardaki yaşadığım o olmayan kıyafetlerin verdiği kötü hissiyat oluşuyor ve o an yemicem hırsı geliyor :silah: Bende işe yarıyor şuan da sizede tavsiye edeyim dedim :) :KK19:

Benim dolapta 38 bedenden 48 bedene kadar kıyafet var.
Ben de bir küçük bedenleri çıkarsyım iyi fikir.

Ben 1 sene önce 48 bedendim. Kendine göre pantolon bulamıyordum. Önce 46, 44, 42 ve 40 beden pantolon aldım. 46 beden pantolon olmuyordu. Şimdi 40a ittire ittire girmeye çalışıyorum 3-4kilo daha vermem lazım. Şimdi 38 ve 36 beden almayı düşünüyorum. :KK66:

Süpersin canım.
48 den 40 a yolculuk olmuş.
Harika bir değişim.
İnşallah benim de böğle güzel anılarım olur.

Bugün parkurun birazında koştuk, birazında yürüdük. Bu daha çok kalori yaktırıyormuş.
50 dakika parkurda yürüdük, 10 dakika da benim işyerine gidip gelmem desek 1 saat yürümüş olduk. 10199 adım oldu çok şükür.
canım sabahları benim yaptığım leslie programıda öyle her 15 dakikanın sonunda 2-3 dakika koşturuyor seni

Sanırım son günlerdekileri eklemeyi unuttum. Ekleyeyim hemen canım.:KK200:

Ne tablosu kızlar geniş benide ekleyin eksik kalmayayim:KK70:
evet kızlar yaaa ne listesi bende bilmiyorum. benide ekleyiverin

Afiyet olsun şekerim

Sınırsız:KK48:

Yok kız pes etmek yok:rapci:

Oh sana da afiyet olsun bol bol metodu calistirsin
Ahaa disli bir rakipp:KK8: Ben varken listede birinci olman imkansiz ama gorcez bakalim:süslü::KK70:
Senin olmana gerek yok zatenn istedin mi şıpp çöp kadin oluyosun incecik :KK12:
geç kalmadıysam ben alırım şekerim şimdi yemekten geldim:KK50:

bencede kendini çok sorumlu hissediyosun ve istesende yapamıyorsun. dukandayım şuan az önce yemekte kepek ekmeği bile yiyemedim. çünkü şuan oda kaçamak bana :KK43:

hadi bakalım sonuna kadar destekçinizim benim 13 oldu gelin arkamdan mezuniyete kadar bende varım.En Büyük KK:halay::halay::halay:
Bize 2 hafta fark atmis olucaksin resmenn insaallah senin kadar azimli devam ederiz:KK9:
mesajından öyle algılamıştım ondan şimdilik 2 gün dedim:KK5:
2 li 3 lü rakamlar derken,20 gün 30 gün vs. gibi mi?:KK64:
bir süre koymamız lazım diye düşünüyorum mesela 1.tur için 15 gün.15 günün kaçı kaçamaksız olacak gibi.sonra arttırırız ayağımız alışsın:KK48:
Tamam 1.tur diyelim 15 gun:KK9: İsteyen devam eder istemeyen birakir:KK75:
2li 3lu rakamlar derken ben 10.gunu ve 100.gunu kast etmistim:KK72:
Aslında soran olursa bilmem kendi kendine gitti özel bir şey yapmadım demek istiyorum:KK70:

İçtim ama bir daha içeriz gel:KK19:
Bende o cumleyi kullanabilir miyim:deli: Bir gun bi uyandim sabah aaaa ben sok kilolar yok:KK53: gittigini fark etmedim bile:KK53::KK53:
Canım sen benden zayıfsın hatırladığım kadarıyla. Haksızlık etme kendine. Sporu da yürüyüşü de çok iyi yaparsın. :KK19::KK200:
Bak bugün arkadaşımın teşvikiyle parkurun yarısını koşabildim, yarısını yürüyüp.
Esas ben yuvarlanıyordum 110 kg iken, bir görecektiniz. :KK48: Annem bile "110 kg iken sağa sola sallana sallana yürüyordun" diyip duruyor. :KK70:
Ya maasallah cok azimlisinn adim sayilarina hasta oldum:KK19:

Ben 1 sene önce 48 bedendim. Kendine göre pantolon bulamıyordum. Önce 46, 44, 42 ve 40 beden pantolon aldım. 46 beden pantolon olmuyordu. Şimdi 40a ittire ittire girmeye çalışıyorum 3-4kilo daha vermem lazım. Şimdi 38 ve 36 beden almayı düşünüyorum. :KK66:

:KK70: :KK70: :KK70: Genelde beni bilen arkadaşlarım hep derler senin kadar koştursak kesin baygın düşeriz diye :KK70: gerçi şu an hakikaten uzansam kesin uyurum ama direniyorum :KK66:
Kendime yeşil çay yaptım bari kendime geleyim diye :KK66:
Artık akşam yemeğine kadar sırf çay kahve ve su :KK66: ödem oluşmasın diye :KK66:

Bazen çok söyleniyorum 24 saat bana yetmiyor diye ama bir yandan da seviyorum :KK66: iki gün dışarı çıkmazsam ( ki çok çok nadiren olur ) oturup bunalıma girip ağlarım zaten evde hapis hayatı yaşıyorum falan diye :KK70: Çocuklar olmasa kesin sadece yatmaya gireriz karı koca :KK70:

Bende 3 - 4 ay evvel kendime biri 42 beden biride 40 beden şu dikişli tayt pantalonlardan almıştım :KK66: Tayt dediğime bakma çok esneme yapmayanlardan :KK66: 42 beden olan kırmızı :KK48: 40 beden olan da mor :KK48: İkiside gram olmuyordu hatta 42 beden olan dizlerimde kalıyordu :KK70: ama eşim çok uygundu al nasılsa veriyorsun demişti ve şu anda 42 beden olan rahat oluyor :KK71::KK71::KK71: Hatta birde uzun hırkam var aynı kırmızı tonda :KK70: içine beyaz yada siyah gömlekle süper oluyor :KK68::KK68::KK68::KK68:
Bu haftasonu değil de bir sonraki cumartesi görümcemde mevlüt var oraya giyeceğim inşallahhhhhhhhhhh :KK48::KK48::KK48::KK48:
Boyle bir taktiginiz var ve paylasmiyorsunuzz haaa:KK11::KK11: Sizi anca suratiniza canta paklarr alin bakalim alin alinn:KK11:
Zaradan L beden suet taytim var cok begeniyorum biraz bolardi hemen M ini alip denemeye basliyimm:KK31:
2-3 hafta müsaade istedim kaptanımızdan zaten listede de değilim şimdilik. :eğlence:
Napcaz iki uc haftaa sensizz olmazz yaz yine dee:KK36: Az kaldi listeye girmenee yaza fikir fikir hatunlar olcaz:KK28:
Hadi bakalım.

Bence de.
Ara öğün sonuçta.

Menü paylaşacağım.
Gece yapacağım sporumu.
Bantta yürüyüş.

Bana büyük örneksin.
Tebrikler.

Süpersin canım.
Harika bir değişim.
Canim buyuk olanlari da ver gitsin insaallah bi daha hic giymezsin:cool:

Ahaa disli bir rakipp:KK8: Ben varken listede birinci olman imkansiz ama gorcez bakalim:süslü::KK70:

Bize 2 hafta fark atmis olucaksin resmenn insaallah senin kadar azimli devam ederiz:KK9:

Bende o cumleyi kullanabilir miyim:deli: Bir gun bi uyandim sabah aaaa ben sok kilolar yok:KK53: gittigini fark etmedim bile:KK53::KK53:

Boyle bir taktiginiz var ve paylasmiyorsunuzz haaa:KK11::KK11: Sizi anca suratiniza canta paklarr alin bakalim alin alinn:KK11:
Zaradan L beden suet taytim var cok begeniyorum biraz bolardi hemen M ini alip denemeye basliyimm:KK31:

Napcaz iki uc haftaa sensizz olmazz yaz yine dee:KK36: Az kaldi listeye girmenee yaza fikir fikir hatunlar olcaz:KK28:

Olursunuz canım merak etm her kaçamak yapacağın zaman şimdi bunu yesem nolcakki bi anlık haz gelip gidicek sen tekrar başa dönüceksin hep bunu düşün.
ben hergün tartıldığımda bi sonraki güne endeksleniyorum ve bu yüzden çok dikkat ediyorum. patronumda 13. gündür kaçamak yapmadığımı duyunca :KK57::KK57:ooooo sen kafada bitirmişsin olayı dedi.:nazar::KK76:

:KK70: :KK70: :KK70: Genelde beni bilen arkadaşlarım hep derler senin kadar koştursak kesin baygın düşeriz diye :KK70: gerçi şu an hakikaten uzansam kesin uyurum ama direniyorum :KK66:
Kendime yeşil çay yaptım bari kendime geleyim diye :KK66:
Artık akşam yemeğine kadar sırf çay kahve ve su :KK66: ödem oluşmasın diye :KK66:

Bazen çok söyleniyorum 24 saat bana yetmiyor diye ama bir yandan da seviyorum :KK66: iki gün dışarı çıkmazsam ( ki çok çok nadiren olur ) oturup bunalıma girip ağlarım zaten evde hapis hayatı yaşıyorum falan diye :KK70: Çocuklar olmasa kesin sadece yatmaya gireriz karı koca :KK70:

Bende 3 - 4 ay evvel kendime biri 42 beden biride 40 beden şu dikişli tayt pantalonlardan almıştım :KK66: Tayt dediğime bakma çok esneme yapmayanlardan :KK66: 42 beden olan kırmızı :KK48: 40 beden olan da mor :KK48: İkiside gram olmuyordu hatta 42 beden olan dizlerimde kalıyordu :KK70: ama eşim çok uygundu al nasılsa veriyorsun demişti ve şu anda 42 beden olan rahat oluyor :KK71::KK71::KK71: Hatta birde uzun hırkam var aynı kırmızı tonda :KK70: içine beyaz yada siyah gömlekle süper oluyor :KK68::KK68::KK68::KK68:
Süpersin canım :)

Hadi bakalım.

Bence de.
Ara öğün sonuçta.

Menü paylaşacağım.
Gece yapacağım sporumu.
Bantta yürüyüş.

Bana büyük örneksin.
Tebrikler.

Süpersin canım.
Harika bir değişim.
Olacak inşALLAH. Burada yeni takım arakadaslarimiza anlatım moral ve motivasyon sağlayacağız ;)

az önce odamızda doğum günü kutladık bi arkadaşımızın. karşımda 11 kişi elleride tabaklar pasta yediler ve ben şekersiz çayımı yudumladım.:halay::halay:
teklif edenleri reddettim ve bunlar patronlarımdı. :KK70::KK70:
bi kez daha gurur duydum kendimle kaçamaksız 13. günümü de tamamlıyorum :KK71::KK71:
Aferin çekirge :nazar::KK9::KK9::KK9:

servey servey ciğim geçende bi şey anlatmıştı. Mağazaya giriyorum direkt L deniyorum deneye deneye S alıp çıkıyorum. Bende geçende bir bluz beğendim internette. L neden aldım. Eve geldim çok büyük oldu. Birde bol kalıp salaş bişeydi iyice emanet durdu üstümde :KK48:
1 değil 2 beden küçük almak lazım. 1 beden çabuk gelip geçiyor :KK48::KK48::KK48:

Kızlar bugünkü menüyü paylaşayım
Kahvaltı
1/2 avokado limonlu 2 yumurta
Ara zübde alıştırmalık
Öğlen
Yeşil salata tavuk sote
Ara
200ml süt 3gun kurusu 2 ceviz ici
Akşam
Vicdan çorbası sınırsız;)
2.8lt su
1yesil çay
1 sade kahve
Spor 15sk yürüyüş
Akşama da yapari m biseyler

Bu sefer büyük olanları vereceğim zaten.
Hiç birini tutmayacağım evde.

Kızlar bugünkü menüyü paylaşayım
Kahvaltı
1/2 avokado limonlu 2 yumurta
Ara zübde alıştırmalık
Öğlen
Yeşil salata tavuk sote
Ara
200ml süt 3gun kurusu 2 ceviz ici
Akşam
Vicdan çorbası sınırsız:KK66:
2.8lt su