- 23 Ağustos 2012
- 14.706
- 38.893
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #273.541
ben nerdeyiiiiimmmmmmmmmmlistemiz bu şekilde,katılmak isteyen olursa beni etiketlesin
@toplight kaptanımız da uygun görürse başlıyoruz
Kaçamaksız 16 Gün Yarışmacılar
@gben
moni
nilsub
@whitedaisy84
@Zynpelf38
@0zlem
ve fahri üye
oynakbasi34
1.gün :8 şubat perşembe
16.gün:23 şubat cuma
kurallar:
16 gün 'kaçamaksız'devam edilecek.
en ufak bir kaçamak bile yapılsa burada paylaşılacak ve kaçamak yapılan gün sayısı listeden düşülecek.
16 gün sonunda en az kaçamak yapan/lar derecelendirilecek.
ödül: kaçamaksız geçen günler sonrası gelen eksiler ve bolca mutluluk
Baska ne istiyosun ortim
Bende yok ki sana gonderiyim
al artık bi eliptik@gben beni duysanaaaaaa, eliptiği de sıkıştır yolla bana burdan :)
Kua
al artık bi eliptik
Baglantilarim var
pisiciğim söylememiştinben nerdeyiiiiimmmmmmmmmm
kız ne varsa sporla alakalı yolla işte, leslie 3 mil ve 1 mil var bende işte.
hadi ya tühh :)
kadınlar belli olmuyor ya sadece renkler yukarı aşağı hareket ediyor gibinankör kedi
pisiciğim söylememiştinhemen ekledim
nankör kedi
kızlar bu arada, geçen hafta banuş sibele lesliyi tekrar sordu
sibel, kas yaptığı için kesinlikle yapmayın dedi yapabileceğiniz en güzel şey bu zamanlarda yürüyüş dedi
zumbayı önerdi ama
zumba kas yapmıyor demek kikızlar bu arada, geçen hafta banuş sibele lesliyi tekrar sordu
sibel, kas yaptığı için kesinlikle yapmayın dedi yapabileceğiniz en güzel şey bu zamanlarda yürüyüş dedi
zumbayı önerdi ama
ne yedin hayırdırmidem taş gibi oldu yaaa
hiç görmemişim ki?
yeni zaten ekledim hemen
ahahah yıkıldım şu an
Dilara koçak'ın tarifi.Vicdan çorbası ne kız.
Ama menü harika.
Afiyet olsun.
Dukan krep ile 2 çatal et sote çay ay kaç gündür WC sorunum var ondan galibane yedin hayırdır
suyunu bol iç bugün ,dukanda var mı bilmiyorum ama 3 kuru kayısı ye ara öğünde 1 bardak sıcak su ileDukan krep ile 2 çatal et sote çay ay kaç gündür WC sorunum var ondan galiba
Züber canım yaa.. Klavye işte kafasına göre takılıyorhiiimm sanki birisi bi kere paylasmisti bu listeyi bizim adimizda yaziyordu. Ama bizi kim ekliyor
zübde atistirmalik ne canim yaa
ozlemcim menulerin gözümden kacmiyor cok saglam detoksta gibisin
ben de. Bugün kaçamak yok. Dünde yoktu. Ondan önceki günde.. Daha ne kadar geri gidiyor saymadım
1 saat yürüyüş yaptım
Öğleni neden geçiştirdin? Sebze yemeğin yok, salatan yok. Bağırsakların ne ile çalışacak bebeğim? Bana zorla turşu yazdırıp yarına 1000gr ödem yapmak istiyorsun sanırım. Ödem yapmayacak mı o?Buda benim menüm
Kahvaltı Dukan krep peynir domates salatalık
Öğlen 1 bardak süt ( tarçın, zerdeçal, zencefil) 1 muz
Akşam 2 yk kaşık sebzeli bulgur pilavı 4 YK et sote cacık 4-5 acı biber turşusu
Şu 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş
az ve sıkBugün yediklerim
Uyanınca
1 bardak su
Sabah
Lor,b,peynir,maydanoz,etimek 1 dilim,yeşil çay.
Ara
Türk kahvesi
1d.ananas
Öğle
Çorba
Ara
3 kuru kayısı
Akşam
Kıymalı karnabahar
Ara(8 gibi)
Ananaslı aktivia,yeşil çay
Ara(9 gibi)
2d.ananas,sıcak su
Ara(10 gibi)
Türk kahvesi
Su:3 litre tamamlanacak
Spor:1 saat yürüyüş
Bugünkü yürüyüşüme eşim eşlik etti,yürüyüş sonrası avm ye gittik eşim yemek yedi bende karşısında kuru kayısı yedimçok ısrar etsede bir lokma bile almadım eve gelince uslu uslu karnabahar yedim
Mutluyummmm
Dukan da yok canım ama deneyeyimsuyunu bol iç bugün ,dukanda var mı bilmiyorum ama 3 kuru kayısı ye ara öğünde 1 bardak sıcak su ile
yarın tartı öncesi wc sorunun çözülür inş
Bugün bol bol sebze yiyeceğimZüber canım yaa.. Klavye işte kafasına göre takılıyor
ben de. Bugün kaçamak yok. Dünde yoktu. Ondan önceki günde.. Daha ne kadar geri gidiyor saymadım
Öğleni neden geçiştirdin? Sebze yemeğin yok, salatan yok. Bağırsakların ne ile çalışacak bebeğim? Bana zorla turşu yazdırıp yarına 1000gr ödem yapmak istiyorsun sanırım. Ödem yapmayacak mı o?
az ve sık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?