Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben nerdeyiiiiimmmmmmmmmm
Baska ne istiyosun ortim

kız ne varsa sporla alakalı yolla işte, leslie 3 mil ve 1 mil var bende işte.

Bende yok ki sana gonderiyim

hadi ya tühh :)

kızlar bu arada, geçen hafta banuş sibele lesliyi tekrar sordu
sibel, kas yaptığı için kesinlikle yapmayın dedi yapabileceğiniz en güzel şey bu zamanlarda yürüyüş dedi
zumbayı önerdi ama

hadi ya, oynakbasi34 kız bu hafta da callanetics ablayı sor ona ne dicek :)

Vicdan çorbası ne kız.
Ama menü harika.
Afiyet olsun.
Dilara koçak'ın tarifi.
Kabak, kereviz, kuru soğan, kapya biber, acı sivri biber, sarımsakğı 1yk z.yağı ile kavurdum. Az su koyup pişirdim. Ocağı kapatınca da üzerine bol bol dereotu nane maydanoz ve kereviz sapını ince ince kıyıp ekledim. Zencefil, zerdeçal, pul biber, karabiber, kimyon koydum. Öğlen akşam istediğin kadar içebilirsin. Ben kabak ve kerevizi rendeledim taneli bi çorba oldu. Blenderla da çekebilirsin.

hiiimm sanki birisi bi kere paylasmisti bu listeyi bizim adimizda yaziyordu. Ama bizi kim ekliyor

zübde atistirmalik ne canim yaa

ozlemcim menulerin gözümden kacmiyor cok saglam detoksta gibisin
Züber canım yaa.. Klavye işte kafasına göre takılıyor
ben de. Bugün kaçamak yok. Dünde yoktu. Ondan önceki günde.. Daha ne kadar geri gidiyor saymadım
1 saat yürüyüş yaptım

Öğleni neden geçiştirdin? Sebze yemeğin yok, salatan yok. Bağırsakların ne ile çalışacak bebeğim? Bana zorla turşu yazdırıp yarına 1000gr ödem yapmak istiyorsun sanırım. Ödem yapmayacak mı o?
az ve sık

suyunu bol iç bugün ,dukanda var mı bilmiyorum ama 3 kuru kayısı ye ara öğünde 1 bardak sıcak su ile
yarın tartı öncesi wc sorunun çözülür inş
Dukan da yok canım ama deneyeyim
Bugün bol bol sebze yiyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…