- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #273.861
Ayy kuzum keske ankarada llsaydin da gidip beraber toplayip yeseydik tabii olursa gecen sene cok gec diktim diye olmamisti bu sene erkenden diktim umarim fazla erken olmamistirBereketli olsun inşALLAH kaptanım. Afiyetle yiyin inşALLAH
Aynenn benim de dikkatimi çekti , gerçekten güzel olmuş:)Yaa enzanın yeni reklamı ne güzel olmuş, çok severim bu şarkıyı da
cok gecmis olsun canimKızlar iyi geceler.
Canım çok sıkkındı bu gün . arabamın tamponuna çaromış arkadaşım. Tanıdık olunca da kötü.
insallah kaptanimAz kaldi cnm sen ve moni 79 a gelince yani haftaya kutlama var
hosgeldin canimMerhaba kızlar, ben de aranıza katılmak istiyorum . Beni de aranıza alır mısınız??
nice guzel yillari olsun sincabinÂmin. Hepimizin evladını ALLAH bağışlasın inşALLAH
cok gecmis olsun canim
insallah kaptanim
hosgeldin canim
nice guzel yillari olsun sincabin
Hic gormemisim yaa guzelmisYaa enzanın yeni reklamı ne güzel olmuş, çok severim bu şarkıyı da
Oyy sporlar temizlik yapilmis ellerine saglikselam pisicikler
tum gun annemdeydim yeni bir kac esya almistik onlarin montaji oldudik bucak ta temizlik yaptık ablamla derken eve anca geldim.dönüşte trafik olmasa şaşardım zaten ki her zamanki gibi vardı
oyy çok yorgunum1 saat de yürüdüm öğlen yemek yemeği unuttum,akşam yola çıkarken aklıma geldi yollarda bayılmıyım diye 2 yumurta kırdım protin niyetine az zeytinyağ ile.eve gelnce 1 aktivia 1 dilim ananas ve yeşil çay içtim.içmem gereken 1 litre su var suyumu içip erkenden yatarım
forumda bi geçmiş okuyayım ne olmuş ne bitmiş
zaten az yoruluyorsun ya, birde bahçe işi çıkarttın başına şahnurumKizlar bahcede calisirken kendimi fazla kaptirmisim kipirdayamiyorum vucudumdaki butun kaslari sayabilecek kadar hissediyorum
Kış daha çıkmadı ki. Toprağa cemre düştükten sonra diye biliyorum benAyy kuzum keske ankarada llsaydin da gidip beraber toplayip yeseydik tabii olursa gecen sene cok gec diktim diye olmamisti bu sene erkenden diktim umarim fazla erken olmamistir
Teşekkürler moniş teyzesicok gecmis olsun canim
insallah kaptanim
hosgeldin canim
İyi geceler canım.oyyy onu oku, bunu oku ,saati bu saat ettim
içim dışım su olduaz kaldı bitsin de yatayım gözlerim kapanıyor
hayırlı geceler
Yaa bahce isi rahatlatiyo da fazla kaptirmisim kendimizaten az yoruluyorsun ya, birde bahçe işi çıkarttın başına şahnurum
Kiz cemre dusmeden yaz gelecek insallah havalar biraz sogur da bizim fidanlar tomur tomur olmus boyle giderse cicek acacakKış daha çıkmadı ki. Toprağa cemre düştükten sonra diye biliyorum ben
Gecmis olsunKatiliyorum tanidik olmasi daha kotu. Umarik tatsizlik olmadan anlasirsiniz.
Cnm gecmis olsun
Kizlar bahcedeydik simdi eve geciyorduk bugun calistim bayaa capa yaptim maydanoz sogan ispanak ve marul ektim bakalim nasil olacak kasimda ektigim ispanaklar cikmis minik minik
cok gecmis olsun canim
insallah kaptanim
hosgeldin canim
Benim çok aram yok kaptanım vahçe işi ile.Yaa bahce isi rahatlatiyo da fazla kaptirmisim kendimi
Kiz cemre dusmeden yaz gelecek insallah havalar biraz sogur da bizim fidanlar tomur tomur olmus boyle giderse cicek acacak
Tatlim hangi sehir sizin bu arada ben sogan ektim de sarimsak ekmedim onu da ekeyim haftaya olmuzsa hep birlikte saglikla yiyelimTeşekkürler canlarım.
Allaha şükúr eşim çok pozitif karşıladı.
Arkadaşım çok acemi eşim de kızın hevesini kırmayslım problem değil dedi.
Ben de rahatladım.
Ohhh misss afiyet olsun.
Benim de kayınvalidem bu gün bizim bahçeye dikmiş soğan sarımsak.
Teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?