- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #273.841
Cnm be
Ben takim kaptaniyim 46 yasindayim 2 cocuk annesiyim mezun oldum ama hala kilo problemim var az biraz
Sen listeye girene kadar azmedersen girmeden mezun bile olursun fazla kilo problemin yokmus
Hoş buldum :)) maşallah allah bağışlasın . Haklısın valla ,hep beraber olunca insanın motivasyonu da artıyor, düzenli katılmaya çalışacağım.Kakaolu muz haa super, bunu yapsam kacamak sayilir mimoni ustam
Canim hosgeldin ben 30 yasindayim 9 aylik bir oglum var, emzirme kilolarimi vermeye calisiyorum. 68kusurum hedefim 58
Duzenli katilirsan goreceksin takim cok motive ediyor, arada teklesek de makine calisiyor
Allah bağışlasın, :)) benim de ablam yeni doğum yaptı 93 kiloyla doğuma girdi şu an 65 kilo. Ben de onun azmine hayran kaldım ben de kilo vermeye karar verdim. İnşallah hep birlikte hedeflediğimiz kiloya ulaşırızMerhaba Hoşgeldin. Bende takımda yeniyim :) Deneme sürecindeyim:) İsmim Aysel. 21 aylık bir kızım var. 33 yaşındayım. 90 kilo ile başladım şuan 88,5 kilodayım. Boyum 1,72. Geçmişte bir hayli farklı diyetisyenlere gidip ne yapmam gerektiğini bilip ama bir türlü motive olup istikrar sağlayamadığımdan 5 yukarı 5 aşağıya inip durdum Ama burası bana çok iyi geldi. Kaçamaksız bile durabiliyormuşum onu gördüm İnşallah sende hedeflediğin kiloya en kısa sürede gelirsin
Evet canım uslulugun tescilli senin beyaz bikiniden 42 bedene terfi ettinyapmışlardırrrrr ben çok usluydum hala usluyum........ darısı yarının başına......
Hoşgeldin. En kısa zaman da hedefine ulaşırsın inşALLAH.Okudum ,kabul ediyorum. 20 yaşındayım. Boyum 1.62, kilom 60,3. Hedefim 52 olmak. Öğrenciyim. Üniversite ikinci sınıftayım öyle işte:)
Hoşbuldumm :)) amin inşallah hepimiz ulaşırız. Çok memnun oldum, Zeynep ben de.Hoşgeldin. En kısa zaman da hedefine ulaşırsın inşALLAH.
Bu arada ben Ayşe.
Benim kızımın adı Zeynep.Hoşbuldumm :)) amin inşallah hepimiz ulaşırız. Çok memnun oldum, Zeynep ben de.
Benim kızımın adı Zeynep.Kendisi profil fotomdaki sincabın ikizi gibidir.
Oyy aysem zeynonun dgunumu haftaya iyi ki dogmus sincap imizMerhaba kızlar
Bugün yoğun bi günündü. Haftaya kızımın doğum günü diye bi sürü alışveriş yaptık. 12bin adım atmışız.
Dünkü menümü de yazmadım galiba ben.
O zaman dünkü menü
Kahvaltı
Domates salatalık ve yeşillikli 2kk beyaz peynir
Ara 200ml kefir
Öğlen
Yeşil mercimek salatası bol yeşillikli
Ara 1 tane yeşil elma
Akşam
2 tavuk baget salata
3.8lt su
1 kupa yeşil çay
1 sade Türk kahvesi
Âmin. Hepimizin evladını ALLAH bağışlasın inşALLAHallah bağışlasın adaşımı :))
Sağol kaptanım.Oyy aysem zeynonun dgunumu haftaya iyi ki dogmus sincap imiz
Bereketli olsun inşALLAH kaptanım. Afiyetle yiyin inşALLAHKizlar bahcedeydik simdi eve geciyorduk bugun calistim bayaa capa yaptim maydanoz sogan ispanak ve marul ektim bakalim nasil olacak kasimda ektigim ispanaklar cikmis minik minik
Merhaba kızlar
Bugün yoğun bi günündü. Haftaya kızımın doğum günü diye bi sürü alışveriş yaptık. 12bin adım atmışız.
Dünkü menümü de yazmadım galiba ben.
O zaman dünkü menü
Kahvaltı
Domates salatalık ve yeşillikli 2kk beyaz peynir
Ara 200ml kefir
Öğlen
Yeşil mercimek salatası bol yeşillikli
Ara 1 tane yeşil elma
Akşam
2 tavuk baget salata
3.8lt su
1 kupa yeşil çay
1 sade Türk kahvesi
Bugünkü menü
Kahvaltı
Dukan krep
1/2 avokado beyaz peynir
Öğlen
1lahmacun salata ayran
Akşam
2 tane salatalık
Şimdilik 1.7lt su 2.5-3 olur
12bin adım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?