Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Saat geç oldu ama menümü paylaşmadan yatmayayım :)
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, peynir,5 zeytin, yeşillik, 1 dilim ekmek
Ara öğün: T.kahvesi, 1 yemek kaşığı blueberry
Öğlen: tavuklu salata
Ara öğün: 1 bardak kefir, peynirli tost
Akşam: bezelye yemeği, haşlanmış tavuk
Ara öğün: 1bardak kefir
2,5 litre su
Spor yapamadım maalesef
Kaçamak yok moni

İyi geceler arkadaşlar

Tatlim hangi sehir sizin bu arada ben sogan ektim de sarimsak ekmedim onu da ekeyim haftaya olmuzsa hep birlikte saglikla yiyelim

Bursadayız canım biz.
Ben de pek bilmem de ekilecrkleri genelde kayınvalidem ve eşim bilir.
Ben daha çok yeme kısmına katılırım.
Hiç sevmem bahçe işini.
Vericen bana çocuklarla ilgilenmeyi saaylerce hiç sıkılmam.
Oyun oynarım ders yaparım gezeriz.
Onlarla vakit geçirmeye bayilıyorum.
Bu arada ikj kızım var.

Merhabalar Arkadaşlar,
Cumartesi günü mesaj yazamadım. Genelde dışarıdaydım, arkadaşlarımla beraberdim.
Menümü de paylaşamadım sizinle.
Bir gece evvel çok geç uyumuştum. Bunun için sabah geç uyanabildim. Kahvaltım öğle yemeğim gibi oldu. 1 haşlanmış yumurta, 5 siyah zeytin, 1 paket 60 gr polonez fit yaşam hindi füme, 1 dilim tam buğday ekmeği yedim.
2 kivi yedim.
Akşamüzeri 17:30'da akşam yemeği yedim. Arkadaşlarımızla bir dönercide buluşmuş idik. Döner yedim. (100 gr) 1 dilim ekmek miktarında pide yedim. 1 bardak ayran içtim.
1 fincan sade Türk kahvesi, 1 fincan Cafe Latte içtim.
Su 2,5 lt içtim.
Acaba et döner kaçamaktan sayılıyor mu? :)
Lütfen sayılmasın. :)
Aslında kaçamağım oldu. 1 tane çifte kavrulmuş lokum ve 1 yemek kaşığı irmik helvası. -2 puan sanırım değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok geçmiş olsun canım. Allah kazadan korusun. Sağlığın iyidir inşallah.

Güzel paylaşımların için çok teşekkür ediyorum canım. Sağolasın. Sevgilerimle.

gben moni 10.02.2018 Cumartesi günü iki kaçamağım oldu maalesef. 1 çifte kavrulmuş ve 1 yemek kaşığı irmik helvası
Akşamüzeri arkadaşlarla dönercide buluştuğumuz için tabakta döner ve 1 dilim kadar pide yemiştim. Bunlar kaçamak sayılır mı?

Guldencim doner ve pide sayilmaz, ama lokum ve irmik helvasi maalesef sayilir. Canin sagolsun sende bi centik yemis oldun

Ayy benim kv ler bursada 2-3ayda bir geliriz bursaya

Yaa enzanın yeni reklamı ne güzel olmuş, çok severim bu şarkıyı da

bende bayıldım kısa film tadında

Yaa bahce isi rahatlatiyo da fazla kaptirmisim kendimi

Kiz cemre dusmeden yaz gelecek insallah havalar biraz sogur da bizim fidanlar tomur tomur olmus boyle giderse cicek acacak
bende hiç sevmem bahçe işinirahatlamak için gezmeyi tercih ediyorum
dediğin gibi bende yemesini severim

moni canım tebrik ederim bireysel bölümde 2.lik derecen için. Nicelerine inşallah. Sevgiler.
teşekkür ederim canım,listelerdeki sıralamaları kimseye vermeyelim takım olarak inşallah

güldencim kaçamakları tek tek numaralandırmıyoruz,gün olarak alıyoruz.yani bir çentik yedin sadece

gben tatlım sana kolaylık olsun diye listeyi öne alıp kaçamakları çentik ledim bu şekilde devam edersin
gözümden kaçan varsa onları eklersin canım
listedeki kızlar kaçamak yapıp yapmadığınızı bizi etiketleyerek mutlaka bildirin

Kaçamaksız 16 Gün Yarışmacılar

gben
moni 1/
nilsub
whitedaisy84
Z Zynpelf38
0zlem
wendy
lydznp
@bluedolphin1/
besbb9
ve fahri üye
@oynakbasi341/

1.gün :8 şubat perşembe
16.gün:23 şubat cuma

kurallar:
16 gün 'kaçamaksız'devam edilecek.
en ufak bir kaçamak bile yapılsa burada paylaşılacak ve kaçamak yapılan gün için 1 çentik atılcak,çentikli gün sayısı listeden düşülecek.
16 gün sonunda en az kaçamak yapan/lar derecelendirilecek.

ödül: kaçamaksız geçen günler sonrası gelen eksiler ve bolca mutluluk

dn:kızlar kaçamaksız yarışmasında olanlar her gün kaçamağı olup olmadığını mutlaka belirtsinler gbeni ve beni etiketleyerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…