- 20 Ocak 2015
- 56
- 224
- 43
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #273.881
Tatlim hangi sehir sizin bu arada ben sogan ektim de sarimsak ekmedim onu da ekeyim haftaya olmuzsa hep birlikte saglikla yiyelim
ay inşallhhh3 dür kapısından dönüyorum 79 un bakalım bu sefer ne olacak
Çok geçmiş olsun canım. Allah kazadan korusun. Sağlığın iyidir inşallah.Kizlar herkese iyi geceler.
Ben sabah çıktım ancak eve geldim.
Önce dün kazaya uğrsyan arabamı servisr bıraktık.
Sonra da tüm gün banyo fayanları için gez gez iflahım gevredi.
Akşam da avm ye gidip önce 42 beden 2 pantolon aldım.
Hedef koydum kendime.
Şu anda fermuarları hiç bir şekilde kapanmıyor. Ama 1 ay sonra kapanacak.
Ayyy evet canım. Ben de bu şarkıyı çok seviyorum. Hatta yürüyüş yaparken telefonumdan dinliyorum hep.Yaa enzanın yeni reklamı ne güzel olmuş, çok severim bu şarkıyı da
Hoşgeldin canımHoşbuldumm :)) amin inşallah hepimiz ulaşırız. Çok memnun oldum, Zeynep ben de.
Güzel paylaşımların için çok teşekkür ediyorum canım. Sağolasın. Sevgilerimle.Bir de tatlı krizine girdinizde yapabileceğiniz pratik sağlıklı önerilerim var kızlarözel günlerde özellikle çok işe yarıyor..
- kakaolu muz topları( 1 tane küçük boy muzu dilimleyip buzdolabı poşetine koyuyorsunuz üzerine 1 yemek kaşığı kakao serpin ve iyice karıştırın. Kahvenin çayın yanında çikolata tadında süper gidiyor :)
- diyet puding ( rondoya 1 küçük muz, 1 hurma, yarım avakado, yarım çay bardağı süt, 1 yemek kaşığı kakao koyup karıştırıyorsunuz. 2 porsiyon çıkıyor. Ben üzerine çok az ufalanmış çiğ fındık ve hindistan cevizi koyuyorum tadına doyum olmuyorDaha fazla tatlı seven içine 1 çay kaşığı doğal bal da ekleyebilir
Hepimize bol eksili günler
Merhabalar Arkadaşlar,
Cumartesi günü mesaj yazamadım. Genelde dışarıdaydım, arkadaşlarımla beraberdim.
Menümü de paylaşamadım sizinle.
Bir gece evvel çok geç uyumuştum. Bunun için sabah geç uyanabildim. Kahvaltım öğle yemeğim gibi oldu. 1 haşlanmış yumurta, 5 siyah zeytin, 1 paket 60 gr polonez fit yaşam hindi füme, 1 dilim tam buğday ekmeği yedim.
2 kivi yedim.
Akşamüzeri 17:30'da akşam yemeği yedim. Arkadaşlarımızla bir dönercide buluşmuş idik. Döner yedim. (100 gr) 1 dilim ekmek miktarında pide yedim. 1 bardak ayran içtim.
1 fincan sade Türk kahvesi, 1 fincan Cafe Latte içtim.
Su 2,5 lt içtim.
Acaba et döner kaçamaktan sayılıyor mu? :)
Lütfen sayılmasın. :)
Aslında kaçamağım oldu.1 tane çifte kavrulmuş lokum ve 1 yemek kaşığı irmik helvası. -2 puan sanırım değil mi?
Guldencim doner ve pide sayilmaz, ama lokum ve irmik helvasi maalesef sayilir. Canin sagolsun sende bi centik yemis oldun
Ayy benim kv ler bursada 2-3ayda bir geliriz bursayaBursadayız canım biz.
Ben de pek bilmem de ekilecrkleri genelde kayınvalidem ve eşim bilir.
Ben daha çok yeme kısmına katılırım.
Hiç sevmem bahçe işini.
Vericen bana çocuklarla ilgilenmeyi saaylerce hiç sıkılmam.
Oyun oynarım ders yaparım gezeriz.
Onlarla vakit geçirmeye bayilıyorum.
Bu arada ikj kızım var.
Rica ederim canım faydalı bilgiler paylaşıldıkça anlamlı ve güzel oluyorGüzel paylaşımların için çok teşekkür ediyorum canım. Sağolasın. Sevgilerimle.
bende bayıldım kısa film tadındaYaa enzanın yeni reklamı ne güzel olmuş, çok severim bu şarkıyı da
bende hiç sevmem bahçe işiniYaa bahce isi rahatlatiyo da fazla kaptirmisim kendimi
Kiz cemre dusmeden yaz gelecek insallah havalar biraz sogur da bizim fidanlar tomur tomur olmus boyle giderse cicek acacak
dediğin gibi bende yemesini severimBursadayız canım biz.
Ben de pek bilmem de ekilecrkleri genelde kayınvalidem ve eşim bilir.
Ben daha çok yeme kısmına katılırım.
Hiç sevmem bahçe işini.
Vericen bana çocuklarla ilgilenmeyi saaylerce hiç sıkılmam.
Oyun oynarım ders yaparım gezeriz.
Onlarla vakit geçirmeye bayilıyorum.
Bu arada ikj kızım var.
teşekkür ederim canım,listelerdeki sıralamaları kimseye vermeyelim takım olarak inşallah
güldencim kaçamakları tek tek numaralandırmıyoruz,gün olarak alıyoruz.yani bir çentik yedin sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?