- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #273.821
Ay bende ya bir geçemedim 79' laraselam pisicikler
önce bugün kaçamağım oldu onu söyleyeyim,ama 1 saat yürüdüm telafi amaçlı
sibelle görüşmem çok iyi geçti
2,5 kilodan,
900 grm yağdan gitmiş.
inşallah şu 80 lanetini kırarım bu hafta,inşallah bi aksilik olmaz da listemi kaçamaksız uygulayabilirim
çok bişicik istemiyorum 79,9 olsun benim olsuninşallahh aminnn
Az kaldi cnm sen ve moni 79 a gelince yani haftaya kutlama varAy bende ya bir geçemedim 79' lara
Var ama en fazla 5 tanee asla 1 tabakk yemem 58 olana kadar.anladım canım olsun devamı gelsin inş.
canım kendinde farkındasın zaten mısır ekleme bence bidahakine hiç masum değil
yok sana bidaha kestane
moniş tebrik ederim darısı bidahaki haftaların başına
Parti yapcaz kizlarrrAz kaldi cnm sen ve moni 79 a gelince yani haftaya kutlama var
Ay inşallah kaptanımAz kaldi cnm sen ve moni 79 a gelince yani haftaya kutlama var
Aferin cekirge afiyet olsun..Turk kahvesi yaptim zehir gibi olmuss. Yaninda cikolata negzel giderdii amaaa yemiyorummm
Canım T.kahvesini tarçınla denedin mi hiç? Şekersizliğin verdiği acılığı alıyor ve metabolizmayı daha hızlı çalıştırıyormuş :)Turk kahvesi yaptim zehir gibi olmuss. Yaninda cikolata negzel giderdii amaaa yemiyorummm
Afiyet olsunn, afiyet olacak saglikli seyler getirir belki, kuru kayisi ceviz vsAferin cekirge afiyet olsun..
Bize de gorumcem yapiyor. Bakalim kahvenin yaninda neler getirecek?
Denemedim ilk defa duyuyorum. Sen denedin mii guzel oluyor mu? Pistikten sonra mi aticaz ne zaman koycaz tarcini?Canım T.kahvesini tarçınla denedin mi hiç? Şekersizliğin verdiği acılığı alıyor ve metabolizmayı daha hızlı çalıştırıyormuş :)
Hosgeldin tatlim kendini tanitirmisinMerhaba kızlar, ben de aranıza katılmak istiyorum . Beni de aranıza alır mısınız??
Denedim canım gayet güzel. Pişmeden koyuyorum. 1 çay kaşığı kadar tarçın ve kahve o kadarAfiyet olsunn, afiyet olacak saglikli seyler getirir belki, kuru kayisi ceviz vs
Denemedim ilk defa duyuyorum. Sen denedin mii guzel oluyor mu? Pistikten sonra mi aticaz ne zaman koycaz tarcini?
Hosgeldin tatlim kendini tanitirmisin
Gelene git denilmez canim 5. Takimda
Ilk sayfada da kurallarimiz var onlari da okuyup kabul etmen gerekir
Filtre kahveye de atiyorum ben cok guzel oluuorDenedim canım gayet güzel. Pişmeden koyuyorum. 1 çay kaşığı kadar tarçın ve kahve o kadar
Ben takim kaptaniyim 46 yasindayim 2 cocuk annesiyim mezun oldum ama hala kilo problemim var az birazOkudum ,kabul ediyorum. 20 yaşındayım. Boyum 1.62, kilom 60,3. Hedefim 52 olmak. Öğrenciyim. Üniversite ikinci sınıftayım öyle işte:)
Kakaolu muz haa super, bunu yapsam kacamak sayilir miBir de tatlı krizine girdinizde yapabileceğiniz pratik sağlıklı önerilerim var kızlarözel günlerde özellikle çok işe yarıyor..
- kakaolu muz topları( 1 tane küçük boy muzu dilimleyip buzdolabı poşetine koyuyorsunuz üzerine 1 yemek kaşığı kakao serpin ve iyice karıştırın. Kahvenin çayın yanında çikolata tadında süper gidiyor :)
- diyet puding ( rondoya 1 küçük muz, 1 hurma, yarım avakado, yarım çay bardağı süt, 1 yemek kaşığı kakao koyup karıştırıyorsunuz. 2 porsiyon çıkıyor. Ben üzerine çok az ufalanmış çiğ fındık ve hindistan cevizi koyuyorum tadına doyum olmuyorDaha fazla tatlı seven içine 1 çay kaşığı doğal bal da ekleyebilir
Hepimize bol eksili günler
Canim hosgeldin ben 30 yasindayim 9 aylik bir oglum var, emzirme kilolarimi vermeye calisiyorum. 68kusurum hedefim 58Okudum ,kabul ediyorum. 20 yaşındayım. Boyum 1.62, kilom 60,3. Hedefim 52 olmak. Öğrenciyim. Üniversite ikinci sınıftayım öyle işte:)
Denedim canım gayet güzel. Pişmeden koyuyorum. 1 çay kaşığı kadar tarçın ve kahve o kadar
Bir sonraki kahvemde deneyecegim tesekkurlerFiltre kahveye de atiyorum ben cok guzel oluuor
Rica ederim canım :)Bir sonraki kahvemde deneyecegim tesekkurler
Merhaba Hoşgeldin. Bende takımda yeniyim :) Deneme sürecindeyimOkudum ,kabul ediyorum. 20 yaşındayım. Boyum 1.62, kilom 60,3. Hedefim 52 olmak. Öğrenciyim. Üniversite ikinci sınıftayım öyle işte:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?