- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #273.961
Aynen benim bütün eneğimi götürdü.Sağol canım
Ay bir dilim deme bütün haftanın emeğini alıp götürüyor
Okudum canım
Kilo bildirim listesi canım. Ama sanırım morordek halletmiş. Ben bu hafta onun işi var da, listeyi sen mi yapıyorsun diye sormuştum. Sevgiler.Ne lıstesı tatlım
canım biz iyice teşvik edeceğiz seni hadi bakalım daha nice güzel günler seni beklyorsağ ol kaptanım kimse tutmadın nolur beni hep spor yapayım artık bırakmayayım.
hoş geldin canım ben ebru bol eskiler diliyorum
süpersin canım yaşa cumaya yıkılıcak galiba ortalık
sende süpersin şekerim
Kızlar bundan yıllaaar yıllaaar ònce diyetisyene gitmiştim. Onun listelerine başlayacağım bu gün.
Biraz ekmek fazla. Ama çok güzel kili vermiştim.
Tekrar başlayacağım. Bakalîm faydası olacak mı.
Bugün de mi kilo bildirimi vardı? Sadece cuma günü var zannediyordum
Yaaa 59.9 çıktım inanılmaz mutluyumkaç yıldır 60'tan aşağısını göremiyordum önümde bu handikap vardı şimdi 5'leri gördüm ya artık devamı gelir diye düşünüyorum. Cumartesi günü aranıza katıldığımda 60.3'tüm
gözün aydın
darısı bize
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Bugün biraz canım sıkkındı sabah ama kafamı dağıtmaya çalışıyorum
Erkenden birşeyler atıştırıp doktora gittim şu ödem içinSağ olsun doktor güzelce dinleyip idrar ve kan tahlili istedi bakalım cuma kontrole gideceğım ne diyecek merak ediyorum
Yine çok yoğun bir hafta beni bekliyorYarın kızın yine yüzmesi var sonra perşembe günü hem büyük kızı doktora götüreceğim sabah erkenden öğlende de ufaklık yüzmeye gidecek Cuma sabahı doktora sonuç göstermeye gittikten sonrada ordan direk diyetisyene geçerim Yani bana kala kala çarşamba kalıyor onuda artık temizlikle geçiririm
Bugünlük pek işim yokda kızı okuldan almaya gidene kadar artık biraz iş yaparım ama gözüm buralarda
canım muhtemelen tüm kh ihtiyacını ekmek ile vermiştir diyetisyenin, korkma o yüzden. yine de sen menü paylaşınca kh oranı çok gelirse gözüne birer dilim çıkarırsın menünden.
bi de yıllar önce gittiğindeki kilonla aynı mısın önemli ayrıntı.
çünkü kiloya göre veriliyor listeler unutma.
Yaaa 59.9 çıktım inanılmaz mutluyumkaç yıldır 60'tan aşağısını göremiyordum önümde bu handikap vardı şimdi 5'leri gördüm ya artık devamı gelir diye düşünüyorum. Cumartesi günü aranıza katıldığımda 60.3'tüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?