- 23 Ağustos 2012
- 14.706
- 38.893
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #273.981
Aman ben okurken yoruldum.
Sana kolsy gelsin.
Ne kadar güzel yüzmeye gidiyorsunuz.
Ben büyük kızımı ne kadar da zorlasam dpora yönelmiyor. Sevmiyor.
6 kg fazlayım.
Çok fark eder mi ki acaba.
Bak şimdi kafamî karıştırdın. Ama yine de deniyeyim.
Tebriklerrr süperrrr
Aman ben okurken yoruldum.
Sana kolsy gelsin.
Ne kadar güzel yüzmeye gidiyorsunuz.
Ben büyük kızımı ne kadar da zorlasam dpora yönelmiyor. Sevmiyor.
Gözün aydın canım darısı başımıza :)Yaaa 59.9 çıktım inanılmaz mutluyumkaç yıldır 60'tan aşağısını göremiyordum önümde bu handikap vardı şimdi 5'leri gördüm ya artık devamı gelir diye düşünüyorum. Cumartesi günü aranıza katıldığımda 60.3'tüm
Büyük kızımı 7 yaşındayken yazdırmıştım o zaman gittiği havuzda direk 3.10 mt derinliğe atlamasını istediklerinden kızcağız fena korktu ve o günden sonra onuda bir daha götüremedimhatta onada diyorum bak 17 yaşındasın birlikte yazılalım ben nasılsa yüzmeyi biliyorum sana destek olurum olmadı hocayla konuşur yüzme öğrenenler grubunda sana arkadaş olurum diye ama nuh diyor Peygamber demiyor
Bakalım ayarlayabilirsem istiyorumküçük kızım tam bir su kuşu oldu bitiş zili çalınca bile son bir iki kere daha atlayayım diye acele ediyor Nasıl becerdiyse bütün hocalar cimcimeye bayılıyor grup atladıkça önceki hocaları ille bizede gelsene diyip duruyorlar Bakalım gayet güzel gidiyor inşallah lisanslı yüzücü de olur da kendini daha çok geliştirir
Kizlar bugun ilk isgunu olunca gelen gidenden ugrayamadim bir de listeleme isi ile ugrastik 2-3arkadasla buradan yardimlari icin tesekkur ederim kizlarwendy fancynancy ve moni cim
Yaklasik 10 senelik diyet gruplari ile ilgili bir analizdi yarin detayli yazarim buraya
Babamin rahatsizkigi icin refakat iznindeydim yaklasik 2 aydir ise gitmiyordumBenim büyük kızı da attılar aynen o da gitmiyor. Küçüğü daha denemedik o daha 4.5 yaşında. 2 sene sonra onu da deneriz ama o da sudan korkuyor.
İnşalkah alışır çok istiyorum.
Kolay gelsin canım.
İlk gün zor geçer.
İzindemiydin. Hayrola.
sağol kaptancım inşallahcanım biz iyice teşvik edeceğiz seni hadi bakalım daha nice güzel günler seni beklyor
süper bende ilk 59 u görünce çok sevinmiştim şimdi 58 i gorücem diye ödüm kopuyorYaaa 59.9 çıktım inanılmaz mutluyumkaç yıldır 60'tan aşağısını göremiyordum önümde bu handikap vardı şimdi 5'leri gördüm ya artık devamı gelir diye düşünüyorum. Cumartesi günü aranıza katıldığımda 60.3'tüm
süper bende ilk 59 u görünce çok sevinmiştim şimdi 58 i gorücem diye ödüm kopuyor
amin canım benim yaa inan sizleri öyle sevdim ki hepimiz için dua ediyorum ve ben takıma çok inanıyorum. Yaza gerçekten hepiniz mezun olucaksınız tabi bende inşallahAllahım nolur bana da nasip et
amin canım benim yaa inan sizleri öyle sevdim ki hepimiz için dua ediyorum ve ben takıma çok inanıyorum. Yaza gerçekten hepiniz mezun olucaksınız tabi bende inşallah
Ayyy bende demet akalını geçtim yanlış yazmakta hep bu akıllı telefonların oyunu
Tartışmak değil tartılmıyorum demek istemiştim bide yuttum değil tuttum
Hadi yaa iyiymişAmin kuzum inşallah.
Ahahah, Demet Akalın sözlüğü çıkmış, tercümanı bile var artık onun :)
Benim büyük kızı da attılar aynen o da gitmiyor. Küçüğü daha denemedik o daha 4.5 yaşında. 2 sene sonra onu da deneriz ama o da sudan korkuyor.
İnşalkah alışır çok istiyorum.
Kolay gelsin canım.
İlk gün zor geçer.
İzindemiydin. Hayrola.
Ayyy bende demet akalını geçtim yanlış yazmakta hep bu akıllı telefonların oyunu
Tartışmak değil tartılmıyorum demek istemiştim bide yuttum değil tuttum
45 dakika -4 derecede ıssız bir parkta yürüyüş yapıldıkurda kuşa yem olma pahasına
ayy banum sakın canın bişi istemesin ,tut kendini bişilerle atlatson alıntıyı nasıl o hale getirdim anlamadım ama düzeltemedim deidare edin artık
ayy banum sakın canın bişi istemesin ,tut kendini bişilerle atlat
İnşallah canımbu haftanın listesini beğendim beğendim diyip durdum ama aç mı kalıyorum farkında olmadan acaba
Yağıma tuzumada daha çok olmadı baktıralı ki
İnşallah dayanabilirim sanki yarın sabaha kadar tutarsam bir daha olmayacak gibi hissediyorum
Birde bende çok istiyorum artık yürüyüş yapmayı yaaaaaacaba diyorum bir iki denesem mi sabahları kuzuyu okula götürdükten sonra parkta yürümeyi bugün hastaneye giderken milleti yürürken görünce okadar canım istedi ki ben ve canım spor çekti cümlesi aynı yerde bile eskiden komik gelirdi ama artık kilolar gittikçe sporun tadını da almıştım ya cidden çok istiyorum tekrar yürümeyi
Aslında bakayım eşortman altım temizse ( sağ olsun büyük cadı herşeyime ortak ben bol o düdük gibi giyer) eşimide ikna edebilirsem kulaklığımı takıp 1 saatcik de olsa yürümek istiyorum bizimki şimdi boynum tutar diye hık mık eder ama ikna ederim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?