- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #274.001
Yürüyüş en masumu, 1 saat olmasa da 20 dk ile başlayabilirsin bence. Tabi sıkı sıkı sarınarak.
Kızlar biz dün damat bohçası götürdük yaa... beni gören herkes tip mide ameliyatı mi oldun diye sordu
Bende tabiki sağlıklı beslenip spor yapıyorum dedim.
Masa öyle doluydu ki o poğaçalar börekler keteler aman ALLAH'ım öyle güzel görünüyorlardı ki. Ama ben yeşil mercimek salatasi yedim sadece.
Iclerinde beni tanımayanlar oldu.
O kadar mı Ayse m merak ettım yaaa before after. Bekliyorum hem de hemennnnKızlar biz dün damat bohçası götürdük yaa... beni gören herkes tip mide ameliyatı mi oldun diye sordu
Masa öyle doluydu ki o poğaçalar börekler keteler aman ALLAH'ım öyle güzel görünüyorlardı ki. Ama ben yeşil mercimek salatasi yedim sadece.
Neden pekıııSelam kızlar..
Bugün modum çok düşüktü!!
Yarından itibaren toparlanıp aranızda olacağım..
Yerde 100 tl gorsen bu kdr sevınmez ınsan dımıKızlar biz dün damat bohçası götürdük yaa... beni gören herkes tip mide ameliyatı mi oldun diye sordu
Kuzum keyfin yerinde olsun buralari merak etmeSelam hanımlar
Bu ara pek sık giremedim kusura bakmayın. Hafta sonu şehir dışına arkadaşların yanına gittik. Onun öncesinde de hocamın istediği şeyleri yetiştirmek için sabah akşam çalıştım adeta. Bu hafta izinliyim. Annem memlekete gitti biz de hafta sonuna doğru oraya geçip hep birlikte döneceğiz. Bu hafta pek aktif olamam ama haftaya aynen devam :)
Hepinizi öpüyorum. Tatsız olaylar bizim takımın neşesini bozmasın
Seni bi daha listeye almayacam kep ini da taktin bak mezun oldugum halde bir kepim bile yokBenım modum haftasonu cok dusuktu taaa kı 25 bedene sıgdıgımı gorene kadar sonra yukseldınde yukseldıııııı masallah
Anaaaa nıyr naptım kaptanım mKuzum keyfin yerinde olsun buralari merak etme
Seni bi daha listeye almayacam kep ini da taktin bak mezun oldugum halde bir kepim bile yok
Al benımkı sana feda olsunnnnKuzum keyfin yerinde olsun buralari merak etme
Seni bi daha listeye almayacam kep ini da taktin bak mezun oldugum halde bir kepim bile yok
Canim kabızlıgım var ve Cuma kilomdam faydaydim.. Bu yuzden sanirim.Neden pekııı
Ayy bana da bir gün diyeceklermi seni tanıyamadık diyeKızlar biz dün damat bohçası götürdük yaa... beni gören herkes tip mide ameliyatı mi oldun diye sordu
Sizi tanıyamadım ben yaaaa cok degısmıssınızAyy bana da bir gün diyeceklermi seni tanıyamadık diye:)
Bende cok uzuldum maalesefmerhaba kızlar, neler olmuş böyle, çok üzgünüm ya, modum düştü resmen.
Hem ne komplo. Neyse ki evdeki herkesin kilosu 10kilo az veya coktu tarti bozulmusTattın sabah sabah sana komplo kurmuş
Bende cok begendim bana cok yakisiro değil de o kep'i çok beğendim, acilen almam lazım, kazen vermekten vazgeçmeden :)
hedefi yukarı mı çeksem
68 olsun hedefim
Yuruyusu ruyamda goruyorum artik ozledim 2 saatlerimiiModum düşük diye diyeti bıraktım kendimi yemeğe verdim sanıyorsunuz dimi?
Yok öyle yağma; yürüyüş başlasın :)
Ben misafirlikteydim cortladi tum gunum totom yer gormediO değil de hala yürüyom.
Hani 5 mesaj kuralı?
Bende mecburiyetten tartilamadim meraktan ölüyorumm.Kızlar cuma sabahından beri tartışmıyorum. İlk defa bu kadar uzun yuttum kendimi ama öyle karar aldım hergün 100-200 gr görmektense büyük değişimler görmek istiyorum sanırım ama cumayıda sabırsızlıkla bekliyorum. Bu arada perşwmbede regl olmam gerekiyor çok fena denk geldi
ohh yarasinnn45 dakika -4 derecede ıssız bir parkta yürüyüş yapıldıkurda kuşa yem olma pahasına
Yaaa ne sahane bir histir buuuKızlar biz dün damat bohçası götürdük yaa... beni gören herkes tip mide ameliyatı mi oldun diye sordu
25 nedir yaa, bu sayiyla tek bagdastirdigim 5in karesi olmasi, 25 diye beden mi olurBenım modum haftasonu cok dusuktu taaa kı 25 bedene sıgdıgımı gorene kadar sonra yukseldınde yukseldıııııı masallah
Kaptanim kepini sana versin servey yarismaya geri girsinKuzum keyfin yerinde olsun buralari merak etme
Yine bir gizemli hallerrCumaya kdr haftaıcı boyunca bısey denıyorum bugunum basarılı bakalım inş guzel etkı alcam
Boyumun olcusunu aldigim icin olabilir mi
Centik centiktirrr diig miİyi akşamlar kızlar :) Yarın 3 günlük ayran detoksuna başlıyorum. 3 günde en az 3 kilo verdiriyor diye iddalar varBakalım bende ne kadar etkili olacak. Cumaya kadar önemli bir düşüş olursa süper olur. :)
Bugünkü menüm;
Sabah: meyveli yulaf ezmesi, 1 haşlanmış yumurta
Ara öğün: T.kahvesi, 1 yemek kaşığı blueberry
Öğlen: 1 dilim etimek, 1 kase baharatlı yoğurt
Ara öğün: Beyaz çay, 1 ceviz, 2 kuru kayısı
Akşam: fırında balık, salata
Ara öğün: Kiraz saplı çay, 1 maden suyu(yarım bardak kefir karıştırıldı)
2,5 litre su
20 dk eliptik, 200 ip atlama, 20 dakika bölgesel hareketler
Kaçamak var 2 çatal annemin yaptığı kekten yedim(onu yediğim için ekmek haklarımı kullanmadım ama :) moni gben
Bana daa bana daaaaAyy bana da bir gün diyeceklermi seni tanıyamadık diye:)
Sizi tanıyamadım ben yaaaa cok degısmıssınız
Gercektennnnn
O gun bugundurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?