- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #274.101
Teşekkür ederim canım,tutulmuşum hareketlerim kısıtlandı inşallah daha iyi olucamÇok geçmiş olsun bugün Nasılsıniz
Alemsin canım yaaa.... ölçülü ye ve hamileliğin tadını çıkar. Bebiş doğup ek gıdaya başladıktan sonra yine buradasın. BelkideYani benden bahsediyor, mezun oldum gittim korumak için devam etmedim sonra bir istahim açıldı öyle böyle değil bir günde 2 tam beyaz ekmek yediğim oldu
Sonra öğrendim ki hamileymisim, boşa gitti verdiğim kilolar şişman hamileyim şimdi dikkat etmeye çalışıyorum.
Burda kalıp devam etmek önemli.
Ayrıca diyet gruplarında nasıl kilo alırız i görünce çok gıcık oldum ben zor veriyorum elin kızı kilo alamıyorum diyor
Cnm dunki menuyle kiyaslayinca cok guzel bir menu olmusSabah: 1 haşlanmış yumurta , 1 dilim tam buğday ekmeği, yeşil çay
Öğlen: 1 kase domates çorbası ,2 küçük köfte, yarım kase yoğurt
Akşam: yarım tabak tavuk sote, 1 soda .
Su 2 lt , spor 50 dk yürüyüş
Ya ben yaptiklarimi girmedim tabloyaa unuttumkızlar Gmail tabloyu şubat sonuna kadar uzattım. sporlarınızı ekleyin lütfen.
Özlem ve Gülden haricinde kullanam olmadığına göre kimse spor yapmıyor demek ki. Bunu da hatırlatayım.
Ölçüler tablosunun da zamanı gelmiş. Yeni ölçüler alınıp girilsin. Kendimizi kontrol edelim. Ne yapmışız nereye gelmişiz değil mi
Canim gecmis olsunn hemen iyilessTünaydın kızlar boğazlarım şişmiş gece ateşim çıktı hayvanlara gittim geldim sağlık ocağına aile hekimi ne ilaç yazdı geldim kızı okula yolladım bir yattım şimdi kalktım
Neymis kiKız ne gızemı menum falan yok
Ip atlıyorum kac zamandır onu da bıraktım dıkkat edıyorum sadece
İlk kez bu hafta bısey denıyorum heves ettım
O kadar
Benden zayif olanlarin gozune oyle gorunuyor galibagben allah aşkına cok mu aradın bu kullanıcı adını
Her okudugumda bana geber dıyormusun gibime geliyor
Listeye girmezsin firsat buldukca gel beklerizGünaydınlarrr.
Kızlar ben affınızı isteyecdğim.
Okul çocuk ev hepsi bir arada yetişemezken bir de takıma girmek benim için değilmiş. Çünkü bursya vakit ayiramıyorum.
Size de haksızlık yapmak istemiyorum.
Yazın benim için uygun takım.
Kızlar hakkınızı helal edin
Saclarin parlayacak, tirnaklarin kirilmadan uzayacakkAynen haklısın .Bundan sonra proteini eksik etmicem menümden
TobeeeSağol canım
Sağol ponçik monişim gel kahve yapacağım
benimde eben diye okuyasım geliyor
Saglik akiyor oh ohhMenü ve spor muhtesem.. Böyle devam edersen sen de muhtesem bir fizige sahip olacaksın canım..
Bugün ben de 10000 adımı tamamladım..Belki devamı gelir..
Bir kac gündür ben de eklemiyorum sanırım..
Gecmis olsun canum..
Şekerden bahsedince aklıma geldi. Annemin cihazıyla olctum birkac gun once acliķ sekerim 104'e düsmüş.
Hello kızlar napiyorsunuz bakalım?
Kacamak sayilmaz tabi fazla olmus ama bu yuzden centiklenmezsin canim cikolata degil tatli degilMerhabalar,
Bugünkü menümü erken yazabilir miyim acaba?
Akşam eve gidince spor yapmam ve yemeğimi yiyip oturmam geç olabiliyor. Unutmadan yazayım şimdiden.
Sabah 5 yeşil zeytin, cherry domates, maydanoz, simit yedim. (Arkadaşlar "simit" yasaklar içinde mi? 4 dilim ekmek yerine geçiyor ya, bilemedim. Çok canım çekti, aşırı derecede. Evden de ekmek getiremeyince işyerimden alıverdim. Her akşam bir sonraki günün kahvaltısını hazırlamalıyım muhakkak.Bazı günler ihmal ediyorum.)
Öğle yemeğinde 1 kase sebze çorbası ve 2 yemek kaşığı yoğurt ve 2 adet etli biber dolması yedim.
Öğlen arkadaşımla buluştum filtre kahve içtim. Sonra tempolu yürüyüş yaptık, 20-25 dakika kadar. Şu an 8062 adımdayım.
Akşama kadar 10000 adım yaparım inşallah.
Öğleden sonra ara öğününde 1 portakal yedim, 1 bardak ayran içtim.
Spordan iki saat önce enerji verecek bir şey yemeliyim. Hocamız öyle öneriyor. Saat 16:30'da ben de 25 gr.lık süzme peynir yedim tam buğday ekmeği ile. Eve gidince 18:30-19:00 gibi spora başlarım. Bugün 20-25 dakikalık bir egzersiz varmış yapmamız gereken. Onu tamamladıktan sonra akşam yemeğimi yerim.
Akşam yemeğimde 1 adet biftek ve zeytinyağlı pırasa yiyeceğim.
Yemekten sonra 1 fincan Türk kahvesi içerim.
Suyum 3 lt olur.
Kaçamağım var mı acaba? Onu bilemedim.
"Simit" için ceza puanı alır mıyım?
Normalde diyetisyenim günde 6 dilim esmer ekmek veriyor.
Simit=4 dilim ekmek,
Çorba=1 dilim ekmek,
1 dilim tam buğday ekmeği ile
bugün toplamda 6 dilim ekmek yemiş olacağım.
İyi akşamlar. Sevgiler.
Canim yaaYani benden bahsediyor, mezun oldum gittim korumak için devam etmedim sonra bir istahim açıldı öyle böyle değil bir günde 2 tam beyaz ekmek yediğim oldu
Sonra öğrendim ki hamileymisim, boşa gitti verdiğim kilolar şişman hamileyim şimdi dikkat etmeye çalışıyorum.
Burda kalıp devam etmek önemli.
Ayrıca diyet gruplarında nasıl kilo alırız i görünce çok gıcık oldum ben zor veriyorum elin kızı kilo alamıyorum diyor
Ustundekiler ne damla cikolata mi
Benim yokk oleeyyy16 gün kaçamaksız yarışan kızlar,nedir durum var mı çentiklik bir durumunuz
Evde misafir var bebeyi uyutuyum dedim kactim yanlarina gircem simdiHello kızlar napiyorsunuz bakalım?
Bir tanecik yalayiverAmaan kızım dondurma yiyo şimdi yanımda, sevmem aslında ama canım istedi ya :)
Aaa bugun mu cikiyor. İzledim tum bolumleri yetistim derken yine bakamicam evde misafir varBi utc helloooo’su da benden
Benide utc ci yaptınız sonundaBi yandan çamaşır katılıyorum bi yandan utc özeti izliyorum :)
Sen napıosun?
Çok sevindik çentik almayacak olmama canım. Ama bundan sonra çok daha fazla dikkat edeceğim.Kacamak sayilmaz tabi fazla olmus ama bu yuzden centiklenmezsin canim cikolata degil tatli degilAfiyet olsun
Canim yaaSen takilma bunlara, tabii az almaya dikkat et ama kafani surekli mesgul etmesin bebe stresini hisseder
Benim yokk oleeyyy
Evde misafir var bebeyi uyutuyum dedim kactim yanlarina gircem simdi
Bir tanecik yalayiverAma atarim bi centik kacamaksiz gunun yalan olur haaa
Kacamak sayilmaz tabi fazla olmus ama bu yuzden centiklenmezsin canim cikolata degil tatli degilAfiyet olsun
Canim yaaSen takilma bunlara, tabii az almaya dikkat et ama kafani surekli mesgul etmesin bebe stresini hisseder
Benim yokk oleeyyy
Evde misafir var bebeyi uyutuyum dedim kactim yanlarina gircem simdi
Bir tanecik yalayiverAma atarim bi centik kacamaksiz gunun yalan olur haaa
Aaa bugun mu cikiyor. İzledim tum bolumleri yetistim derken yine bakamicam evde misafir var
Benide utc ci yaptınız sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?