- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #274.121
Bende dizi izlerken genelde ütü yapıyorum :) Sıkıcı olan ütü zevkli hale geliyor bu şekildeÇok şükür izlerken katladım çamaşırı, tam bitti reklam arası girdi o gazla yerine de yerleştirdim, otursam kalkamazdım büyük ihtimalle:)
Şimdi uzandım utc gecesi modu :)
Sen ki utc topigine bana bildirim niye geliyor diye hallenen hatundunBi utc helloooo’su da benden
Ben de utc tabi kiiiiBi yandan çamaşır katılıyorum bi yandan utc özeti izliyorum :)
Sen napıosun?
Bebeler uyusun da büyüsünEvde misafir var bebeyi uyutuyum dedim kactim yanlarina gircem simdi
ahhahahahaha ortime bakk topik mi bastin neden bildirim geliyor diyeSen ki utc topigine bana bildirim niye geliyor diye hallenen hatundun
Ben de utc tabi kiiii
Bebeler uyusun da büyüsün
callaneticse ortak ciktii bende yapiyorumMenüm:
Sabah: 1 yumurta, elmalı yoğurtlu yulaf ezmesi
Ara öğün: T. Kahvesi, 1 ceviz, 2 kuru erik
Öğlen: detoks çorbası (ayranlı)
Ara öğün: light kefir, 1 kuru kayısı
Akşam: detoks çorbası
Ara öğün: 1 avuç kabuklu yer fıstığı
Su: 2,5 litre
Spor: callanetics 1 saat ( Bu arada feci birşeymiş sabah 8:00 de yaptım hala bacaklarım ağrıyorilk defa bugün yaptım bakalım yarın yapabilecekmiyim :)
Kaçamak yok :)moni gben
Kızz o ekmekler neBugunku menum:
Sabah: 2 haslanmis yumurta
Oglen: 4 kofte, 3 dilim ekmek, bol coban salata
Aksam: 2 kepce kurufasulye, bol salata, 2 dilim ekmek
Aralar: 6 findik, 6 badem, yulafli yogurt
Su 4lt.
Ayran iç bastırır canımcım .cız yeme sakın ,azcık la başlar daha çok acıktırır çözüm değil yaniAcımm acccc acccc
Haklısın ben yatayım en guzelıııAyran iç bastırır canımcım .cız yeme sakın ,azcık la başlar daha çok acıktırır çözüm değil yani
Her geceki halimizAcımm acccc acccc
Centik falan yemedim tatli degil aburcubur degil cikolata degil sonradan oyunun kurallari degismez cicimmKızz o ekmekler neşimdi bana deme sakın 6 dilim ekmek veriyo diyetisyenler diye gebertirim yedin çentiği
Oh ne ala dünya ,ekmekler lüp lüp yensin tabii
Yok tatlım benim , sana çentikte yok,cık vazgeçtimHayir yani illa centik yiyeceksem soyle bi kunefe falan patlatiyim da degsin bari
Geçmiş olsun masaj yapcak kimse yok mu kremle falan ovsaOff sabah nasıl olacak bugün
Tutulan yerim fena,hiçbir şey yapamıyorum,oturamıyorum,kalkamıyorum en kötüsü yatamıyorumdeli gibi uykum var
Hiç keyfim yok
Bunlar bana ödem olarak geri dönecek, birde o yönü var of of
Bende onceki ay tutuldum eczaneden yaki alip yapistirdik baya iyi geldii yarin hemen yap benceOff sabah nasıl olacak bugün
Tutulan yerim fena,hiçbir şey yapamıyorum,oturamıyorum,kalkamıyorum en kötüsü yatamıyorumdeli gibi uykum var
Hiç keyfim yok
Bunlar bana ödem olarak geri dönecek, birde o yönü var of of
Bizde de gelen giden misafir yogunluguu.İyi geceler kizlar
Birkac gundur giremiyordum Kayseriden misafirim vardi
Haftasonu surekli disardaydim Yegenlere Anitkabiri gezdirdim. Havada yagmurluydu
Sizlerde durum nasil bol eksili gunler
Teşekkür ederim canım.Geçmiş olsun masaj yapcak kimse yok mu kremle falan ovsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?