- 6 Nisan 2010
- 4.462
- 15.960
- 733
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #274.061
kuzum çok güzel ve faydalı bir mesaj olmuş bu
monim tatlım öncelikle geçmiş olsun sana ne diyeceğim senin 79,9 hesabı beim de 72 ve altına bi türlü inmiyor cumaya kadar tartılma tatlım yaa bozma moralini sen diyetine sağlam bir şekilde devam et sporu da yap cuma ya göreceksin canımgitmiyor canım ya ,her gün tartıda hayal kırıklığı yaşıyorum78 de inan gözüm yok 79,9 bana yetecek,hiç görmedim ki ben onu yıllardır
aminnnn
vuhhhuuuu bu gömlekler aynı mı süpersinkızlar before/after görselini albümde paylaştım. Hizmete sunulmuştur
kızlar Gmail tabloyu şubat sonuna kadar uzattım. sporlarınızı ekleyin lütfen.
Özlem ve Gülden haricinde kullanam olmadığına göre kimse spor yapmıyor demek ki. Bunu da hatırlatayım.
Ölçüler tablosunun da zamanı gelmiş. Yeni ölçüler alınıp girilsin. Kendimizi kontrol edelim. Ne yapmışız nereye gelmişiz değil mi
yok canım aynı gömlek değil. mavi gömleğin yakası bile kapanmıyordu. Kollar bilekten yukarı çıkmıyordu. Yani giymem mümkün değildivuhhhuuuu bu gömlekler aynı mı süpersin
Rica ederimTamam canım arkadaşım. Eline sağlık. Tabloyu güncellemişsin.
Akşam ölçülerimi alayım tekrardan.
kuzum çok güzel ve faydalı bir mesaj olmuş bu
Aslında bugün alışveriş yapabilirim .Evde domates patates biber filan var. Çok fazla sebze yok. Bugün alıcam okuldan dönerken iştecanım öncelikle alışverişi ona göre yapman gerekiyor mesela şu an evde ne malzeme var sen onu söyle sana menü oluşturalım daha sonra pazar alışverişi market alışverişi yaptırırız sana
okula yürüyerek gidip gelmen gayet güzel spor olarak en kolay ve masrafsızı ip atlamak acaip vücudu da toparlıyor
Kız ne gızemı menum falan yokBende cok uzuldum maalesef
Hem ne komplo. Neyse ki evdeki herkesin kilosu 10kilo az veya coktu tarti bozulmusAnnem sabah aksam ustune cikarsan olacagi buydu dedi ihale bana kaldi
Bende cok begendim bana cok yakisirOrtim sana da yakisir bize hemen kep lazim
Yuruyusu ruyamda goruyorum artik ozledim 2 saatlerimii
Ben misafirlikteydim cortladi tum gunum totom yer gormedi
Bende mecburiyetten tartilamadim meraktan ölüyorumm.
ohh yarasinnn
Yaaa ne sahane bir histir buuucok kiskandim
Yarin takima geldigimde "ay bu incecik olcak hanim da kim" diye arkamdan konusur gibi yapin mitivi oluyum
25 nedir yaa, bu sayiyla tek bagdastirdigim 5in karesi olmasi, 25 diye beden mi olur
Kaptanim kepini sana versin servey yarismaya geri girsin
Yine bir gizemli hallerrBu sirlari bizle paylasmiyorsun sonra tartida 78 kilo cikiyorum
Boyumun olcusunu aldigim icin olabilir miBir derede iki kere yikanilmaz
Centik centiktirrr diig mimoni . Bittin sen
Bana daa bana daaaa
Geçmiş olsun kuzum ortimTünaydın kızlar boğazlarım şişmiş gece ateşim çıktı hayvanlara gittim geldim sağlık ocağına aile hekimi ne ilaç yazdı geldim kızı okula yolladım bir yattım şimdi kalktım
BogazlarrrrımmmTünaydın kızlar boğazlarım şişmiş gece ateşim çıktı hayvanlara gittim geldim sağlık ocağına aile hekimi ne ilaç yazdı geldim kızı okula yolladım bir yattım şimdi kalktım
Geçmiş olsun nilgüşTünaydın kızlar boğazlarım şişmiş gece ateşim çıktı hayvanlara gittim geldim sağlık ocağına aile hekimi ne ilaç yazdı geldim kızı okula yolladım bir yattım şimdi kalktım
maşşallah vallahi yaa azmin zaferi resmen darısı başıma olsun inşallahhhyok canım aynı gömlek değil. mavi gömleğin yakası bile kapanmıyordu. Kollar bilekten yukarı çıkmıyordu. Yani giymem mümkün değildi
Rica ederim
hımmm... o zaman yemek yapmayı öğreneceksin bebeğim
aslında zor değil. Mesala ıspanak al. bol bol yıka. en az 6-7 su ama. sonra doğra at ocağa. tuz karabiber 1yk sıvı yağ koy. kısık ateşte yumuşasın, suyunu çektir. sonra üstüne kır yumurtayı al sana hem sebze hem protein. işime kapya biber koyabilirsin. Ben bazen küçük bi havuç rendeliyorum. şeker yerine ıspanağın kirt tadını alsın diye.
kabak hazırlaması pişmesi 10-15dklık bi yemek. sen yeterki 3 öğün bulgur yemeistediğin yemeği söyle biz tarif veririz. en basitinden.
Ben çalışan ve 1saatte 3çeşit yemek + salata yapman biri olarak en hızlı tarifleri bilirim
Patatesin içinde nişasta var. Soğukken glisemik indeksi 57yken sıcak patates 100e yakın. 100 zaten şeker. Yani şekeri hızlı yukselttigi için ve nişasta olduğu için tüketmemekte fayda var. Ama canım çok çekti yemek istiyorum dersen 1dilim ekmek yerine 1 orta boy patates (soğuk) tüketebilirsin. Öğrencinin demirbaş proteini yumurta. Arada tavuk balık tüket ama. BiM de 7yada 9tlye dondurulmuş uskumru var. 4adet fileto. Fiyatı da çok uygun. Tavsiye ederim. Öğrenci ziyafeti yaparsinizAslında bugün alışveriş yapabilirim .Evde domates patates biber filan var. Çok fazla sebze yok. Bugün alıcam okuldan dönerken işte
Olayy olayy olayyyyysenin takima ihtiyacin yok bizim sana ihtiyacimiz var bu gorsel devam ettirir artik mitivisyinimiziiii
Gunaydinnn
Canim bizim hatunlar simdi sana sipsak hazirlanan yemekleri soylerler. Ama proteini unutma her gun mutlaka yumurta yemelisin. Ete ulasmak pisirmek biraz daha zor ama yumurta en az 1 ogununde mutlaka olsun
o et benim disimin kovuguna yetmez
Maasallah ne akdar azimle guzel devam ediyorsunDarisi basimaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?