Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gitmiyor canım ya ,her gün tartıda hayal kırıklığı yaşıyorum78 de inan gözüm yok 79,9 bana yetecek,hiç görmedim ki ben onu yıllardır

aminnnn
monim tatlım öncelikle geçmiş olsun sana ne diyeceğim senin 79,9 hesabı beim de 72 ve altına bi türlü inmiyor cumaya kadar tartılma tatlım yaa bozma moralini sen diyetine sağlam bir şekilde devam et sporu da yap cuma ya göreceksin canım
o 79,9 u

kızlar Gmail tabloyu şubat sonuna kadar uzattım. sporlarınızı ekleyin lütfen.
Özlem ve Gülden haricinde kullanam olmadığına göre kimse spor yapmıyor demek ki. Bunu da hatırlatayım.
Ölçüler tablosunun da zamanı gelmiş. Yeni ölçüler alınıp girilsin. Kendimizi kontrol edelim. Ne yapmışız nereye gelmişiz değil mi

Tamam canım arkadaşım. Eline sağlık. Tabloyu güncellemişsin.
Akşam ölçülerimi alayım tekrardan.

Aslında bugün alışveriş yapabilirim .Evde domates patates biber filan var. Çok fazla sebze yok. Bugün alıcam okuldan dönerken işte

Kız ne gızemı menum falan yok
Ip atlıyorum kac zamandır onu da bıraktım dıkkat edıyorum sadece
İlk kez bu hafta bısey denıyorum heves ettım
O kadar

Günaydınlarrr.
Kızlar ben affınızı isteyecdğim.
Okul çocuk ev hepsi bir arada yetişemezken bir de takıma girmek benim için değilmiş. Çünkü bursya vakit ayiramıyorum.
Size de haksızlık yapmak istemiyorum.
Yazın benim için uygun takım.
Kızlar hakkınızı helal edin

Yaa çok teşekkürler ıspanak yapıcağımı çok sanmıyorum ama kabağı denicem

Aslında bugün alışveriş yapabilirim .Evde domates patates biber filan var. Çok fazla sebze yok. Bugün alıcam okuldan dönerken işte
Patatesin içinde nişasta var. Soğukken glisemik indeksi 57yken sıcak patates 100e yakın. 100 zaten şeker. Yani şekeri hızlı yukselttigi için ve nişasta olduğu için tüketmemekte fayda var. Ama canım çok çekti yemek istiyorum dersen 1dilim ekmek yerine 1 orta boy patates (soğuk) tüketebilirsin. Öğrencinin demirbaş proteini yumurta. Arada tavuk balık tüket ama. BiM de 7yada 9tlye dondurulmuş uskumru var. 4adet fileto. Fiyatı da çok uygun. Tavsiye ederim. Öğrenci ziyafeti yaparsiniz

Aynen haklısın .Bundan sonra proteini eksik etmicem menümden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…