- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #274.181
Öğrenciyim , öğrenci evinde ne yapabilirizcanım bekar mısın?
arkadasların ne sever?
kızartma ve hamur işi olmadıgı sürece sorun olmaz sanırım.
Öğrenciyim , öğrenci evinde ne yapabilirizmalzemeler sıkıntı değil markete uğrayacam eve giderken
öğrenci evi diyince aklıma makarna geliyo bi tek
şimdi sen diyete uygun bişiler hazırlarsın da arkadaşlarına uyar mı? fırın var mı? mesela ben olsam orta boy bi balık alır güzelce fırınlarım. yanında da koca salatayla ama pizza düşünen kişilerin önünce balık koyunca hoş olayabilir
Ya arada bir kaçamak oluyor illaki bence moralini bozma . Ödül gibi düşün , daha sıkı bir şekilde devam et diyetineselam kızlar dün kü menüm,
sabah yazmasam daha iyi pastane işi bişiler gitti işte bundan dedim iştahıma dur diyemiyorum diye dün(
öğlen
tavuk ızgara
çorba
salata
ara yok
akşam
çok yedim yaa patates köfte yedim hemide kızartma bide çikolata yedim oohh
giderek daha şişmanlıycam sanırım onca çabayla verdim arkadaş insan psikolojisi neden boğaza endeksli ki
kızın bana lütfen
kısır bile pizzzadan daha iyidir.sen bol marulla yersin.kısırı sever öğrenciler.yanına közlenmiş biberler var onlardan alıp yogurtla servis edebilrisin.Öğrenciyim , öğrenci evinde ne yapabilirizmalzemeler sıkıntı değil markete uğrayacam eve giderken
canım kaç kişisiniz bütün tavuk alıp fırın varsa fırında tavuk veya haşlama tavuk yaparsınız yanına da pilav ve salata kolay olurÖğrenciyim , öğrenci evinde ne yapabilirizmalzemeler sıkıntı değil markete uğrayacam eve giderken
Afiyet olsunnn cokguzel bir tercih olmusmercimek çorbayla et haşlama yedim gben'cim, diyet menüsünden aldım.
Kim kahveyaptı banadaaaaaaaa
Hiiih kesin bulustunuz iciyorsunuz, bizle maytap geciyosunuz burdan birbirinize kahve soyleyipGel ben söyleyeyim kahve getirsinler hemen
Takil tabiiiy kaptanim soylemis senin de pisicigin olabilirmerhabalar. kedilerinizi cok begendim,bende az size takılsam olur mu?
Firinda karnibahar yapabilirsin besamel soslu kasarli, pizzadan masum ve kolayYemeğe geliyorlar .Hatta pizza filan söyleyelim diyorlardı da ben zor ikna ettim dışarıdan yememeye .beraber yemek yaparız dedim de napsam bilemedim
Firinda karnibahar yapabilirsin besamel soslu kasarli, pizzadan masum ve kolayTabi firinin var mi bilmiyorum
Buyur gel katılmerhabalar. kedilerinizi cok begendim,bende az size takılsam olur mu?
selam kızlar dün kü menüm,
sabah yazmasam daha iyi pastane işi bişiler gitti işte bundan dedim iştahıma dur diyemiyorum diye dün(
öğlen
tavuk ızgara
çorba
salata
ara yok
akşam
giderek daha şişmanlıycam sanırım onca çabayla verdim arkadaş insan psikolojisi neden boğaza endeksli ki
kızın bana lütfen
Tatlim yarin persembe yarin sabah hemen tartiliyorsun cuma gun artik gelmek yok yarin aksam mumkun oldugu kadar erken yiyorsun seni sisirecek odem yapacak seyler yemiyorsun ayrica spor ve su miktarini yazmamissin spor ne yaptin bugun hem sabah hem aksam da ciss varmis umarim bol spor yapilmistirselam kızlar dün kü menüm,
öğlen
tavuk ızgara
çorba
salata
ara yok
akşam
kızın bana lütfen
Donmezzzzzzİyi akşamlar kızlar,
Rahatsızım ,o yüzden çok uğrayamadım .okudum fakat yazamıyorum.ilaçlar etkisini gösterir inş düzelirim bi an önce ,hayattan bıktım
Diyetime uyuyorum , zaten canım bir şey de istemiyor.
tek temennim şu hastalığın bana ödem olarak dönmemesi.
İyi geceler
İnş canım yaDonmezzzzzz
79 buraya gelecekkkkkkkkk
Ablam gelecek rahat olurrrrrrr bu cuma olmazsa haftayaİnş canım ya
Üçüncü seferde dönersem bilemiyorum
Benim degilKeske mezun olmasaydım kımın fıkrıydı
Gecmis olsun yaaa donmezsin durr canini sikma simdidenİnş canım ya
Üçüncü seferde dönersem bilemiyorum
Sen boyle seyler yaziyorsun yaziyorsun sonra eksi bilmemkac. Yemiyorum bu numarani artik, yeni seylerle gel serveyciiimValla bugun bozdum ben de
Yoksa cumaya guzel bır sonuc benı bekleyecektıııı
Ahhhhhh delı gonlummm
Kotu seyler yemedım pek aslındaa amaaa
Neyse olsun napalım yarın var dahaaa
Katiliyorummm illaa kiiAblam gelecek rahat olurrrrrrr bu cuma olmazsa haftaya
O da olmazsa bu haftaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?