- 18 Ağustos 2008
- 1.519
- 4.559
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #274.161
Bende iciyimmm missAçlık bastırsın diye kaaveye verdim kendimi :)
Dinlen Cuma tartilirsin, yolculuktan odem olmus olabilirsin ortim takma ama dikkat et tabiArkadaşlar Günaydın,
Ben yine yollardayım. İzmir’den İstanbul’a dönüş ve İstanbul’a döner dönmez taşınma. Kilomda artış gördüm biraz demoralize oldum. Sadece 1 akşam bakliyat yedim +900 gördüm. Ancak İstanbul’a döner dönmez çok daha sıkı ve disiplinli devam edeceğim. Çok sık yazamadım bu aralar bu gel-gitlerimden dolayı ama önümüzdeki haftadan itibaren çok daha aktif olacağım. Bilgilerinize... :))
Bende iciyimmm miss
Gel ben söyleyeyim kahve getirsinler hemenKim kahveyaptı banadaaaaaaaa
Köpeğin olsunnnn gel yapayım gelKim kahveyaptı banadaaaaaaaa
CNM YAA GECEN SANKİ ÖZLEM YAZMIŞTI SMOTİEE TARİFİNİ Bİ DE SEN YAZSANABenim de :) bağırsakta çalıştırdı oh ne güzel :)
gel tatlım gel listeye girecek kadar kararlı olursan o kediden seninde olurmerhabalar. kedilerinizi cok begendim,bende az size takılsam olur mu?
CNM YAA GECEN SANKİ ÖZLEM YAZMIŞTI SMOTİEE TARİFİNİ Bİ DE SEN YAZSANA
ayyy büyük olmuş kusura bakma
ayyy gercekten mi ne yapmam lazım hemen deyin yapayım.kuralınız yani kurallarınız ne ?gel tatlım gel listeye girecek kadar kararlı olursan o kediden seninde olur
TeşekkürleerCnm dunki menuyle kiyaslayinca cok guzel bir menu olmus
Ya ben yaptiklarimi girmedim tabloyaa unuttum
Canim gecmis olsunn hemen iyiless
Neymis ki
Benden zayif olanlarin gozune oyle gorunuyor galiba
Listeye girmezsin firsat buldukca gel bekleriz
Saclarin parlayacak, tirnaklarin kirilmadan uzayacakk
Tobeee
Saglik akiyor oh ohh
ayyy gercekten mi ne yapmam lazım hemen deyin yapayım.kuralınız yani kurallarınız ne ?
okudum kabul ettim baya disiplinli gibi geldi bu iyi.vermem gereken bi 10 kilom var.
şimdi benim için bu mu geçerli olacak.cuma bildirim yapıcam öyle mi?
*Listeye alinmak için deneme suresi en az 2 haftadır. Yeni üye takıma geldiği gün ne olursa olsun ilk cuma kilosunu bildirecek bu kilo başlangıç kilosu olacaktır. Ikinci cumada kilosunu bildirecek, 3.cuma eğer katılım ve paylaşımı yeterli ise listeye girecektir. Eğer katılım ve paylaşımı yeterli görülmez ise deneme süresi uzatılabilir.
yok ne yzaıkki tartılmadım,yarın sabah ilk işim.evet canım ama öncelikle tartıldıysan bugünkü kilonu ve hedef kilonu yaz. yoksa yarın sabah tartılır yazarsın.
bu arada pazartesi takım içi motivasyon amaçlı tartılıyoruz bilgin olsun.
yemeğe mi çaya mı?Kızlar bugün evime arkadaşlarım gelecek yemek yapıcaz diyetimi de bozmak istemiyorum sizce ne yapmalıyım?
Yemeğe geliyorlar .Hatta pizza filan söyleyelim diyorlardı da ben zor ikna ettim dışarıdan yememeye .beraber yemek yaparız dedim de napsam bilemedimyemeğe mi çaya mı?
canım bekar mısın?Yemeğe geliyorlar .Hatta pizza filan söyleyelim diyorlardı da ben zor ikna ettim dışarıdan yememeye .beraber yemek yaparız dedim de napsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?