- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #274.201
kısır bile pizzzadan daha iyidir.sen bol marulla yersin.kısırı sever öğrenciler.yanına közlenmiş biberler var onlardan alıp yogurtla servis edebilrisin.
tava böreği var nette 3 yufkayla yapılan onuda yapabilirsin basit ama lezzetli.ama sen yeme emi?
canım kaç kişisiniz bütün tavuk alıp fırın varsa fırında tavuk veya haşlama tavuk yaparsınız yanına da pilav ve salata kolay olur
balık severseniz hamsi zamanı tavada hamsi yada fırında hamsi ve salata
Firinda karnibahar yapabilirsin besamel soslu kasarli, pizzadan masum ve kolayTabi firinin var mi bilmiyorum
Cnm insallah ilaclar toparlar seni de ayaklanirsinİyi akşamlar kızlar,
Rahatsızım ,o yüzden çok uğrayamadım .okudum fakat yazamıyorum.ilaçlar etkisini gösterir inş düzelirim bi an önce ,hayattan bıktım
Diyetime uyuyorum , zaten canım bir şey de istemiyor.
tek temennim şu hastalığın bana ödem olarak dönmemesi.
İyi geceler
Bak ne guzel olmus afiyet olsunTeşekkürler kızlaarbizde fırın yoktu ama alt katımızda kalan arkadaşımda vardı onda fırında tavuk yaptık yanına dda salata ,mis gibi oldu
canım sen bişey deniyordun neydi oValla bugun bozdum ben de
Yoksa cumaya guzel bır sonuc benı bekleyecektıııı
Ahhhhhh delı gonlummm
Kotu seyler yemedım pek aslındaa amaaa
Neyse olsun napalım yarın var dahaaa
Merhaba Ayşeciğim,kızlar Gmail tabloyu şubat sonuna kadar uzattım. sporlarınızı ekleyin lütfen.
Özlem ve Gülden haricinde kullanam olmadığına göre kimse spor yapmıyor demek ki. Bunu da hatırlatayım.
Ölçüler tablosunun da zamanı gelmiş. Yeni ölçüler alınıp girilsin. Kendimizi kontrol edelim. Ne yapmışız nereye gelmişiz değil mi
Dün bir bu işlerden iyi anlayan bir kişinin paylaşımını okudum squatgirl'de, haftada 1 gün böyle vücudun alışkın olmadığı şeyler yersek her zaman yediğinden farklı bir şey olunca metabolizma şaşırıyormuş ve bu durum kilo vermeyi tetikleyebiliyormuş. Ama spor yapmak şartıyla tabii. O olmazsa olmaz.selam kızlar dün kü menüm,
sabah yazmasam daha iyi pastane işi bişiler gitti işte bundan dedim iştahıma dur diyemiyorum diye dün(
öğlen
tavuk ızgara
çorba
salata
ara yok
akşam
çok yedim yaa patates köfte yedim hemide kızartma bide çikolata yedim oohh
giderek daha şişmanlıycam sanırım onca çabayla verdim arkadaş insan psikolojisi neden boğaza endeksli ki
kızın bana lütfen
Günaydın canımGünaydın hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?