- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #27.401
selamlar fıstıklar.... ferihancım haftaya ben buralarda olursam yaparım listeyi ama yok olamazsamda bir çaresini buluruz o zaman ben ad1 le görüşüp son durumu kararlaştırırım sen düşünme canımcım bunları şimdilik.. nişanın ne zaman yahu bu haftamı yoksa ay ne çabuk geldi ki kıyafet işini ne yaptın ... eğer almadıysan mangoda süper tiril tiril elbiseler var hafif kiloyu saklayacak şekilde bir sürü elbise gördüm hatta birnide aldım dolaba koydum tabiki hemen tatilde kilo aldım sinirleirm bozuldu giymedim bile.. bence düşünebilirsin tatlım fiyatlarıda şıklığının yanında çok uygun 50 lira civarı...
bende bu pazartesi evleniyorum :kedi:
çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun inşallah çok mutlu olursun inşallah canım geldimi damat tarafı olumunekankayizsmile
sağol gülüm çok teşekkür ederim malum koşturmaca olunca kiloda gitmiş haliyle sabah tartılınca şok oldum vallahicanım tebrik ederim maşallah 3 kilo birden vermişsin birde yediklerime dikkat edemiyorum diyordun başarılarının devamını dilerim tekrar tebrik ederim canım öpüyorum .opuyorumnanaktan
teşekkür ederim banucum işşallah dahada verecem daaha gidevcek çok yolum varferihan hyrlı olsun
allah gönlüne göre versin
takyon valla süpersin tbrler
senarist mutluluklar sanada
hrs hayırlı cumalar..
bende bu pazartesi evleniyorum :kedi:
hadi yaaakaydirigubbakcemile5 hayırlısı olsun canım benim allah sağlık ve huzurdan ayırmasın...bende bu pazartesi evleniyorum :kedi:
hehe tam senlik yanikaydirigubbakcemile3
pazar günü geliyorlar pazartesi nikah var
takyoncum tebrik ederim canımŞenizsağol gülüm çok teşekkür ederim malum koşturmaca olunca kiloda gitmiş haliyle sabah tartılınca şok oldum vallahi
teşekkür ederim banucum işşallah dahada verecem daaha gidevcek çok yolum var
senaristcim hayırlı uğurlu olsun canım Rabbim tamamına erdirsin mutlu ol inşallah
nasılsınız kızlar sonuçlar belli olmamış daha hadi hayırlısı
sabah kahvaltımı yaptım simit peynir söğüş
birkaç dilim scuk ve çayla
hrs kolay gelsin..
teşekkür ederim canımm inan bu kadar azimli değildim eşimden çok kilo aldın lafını duyunca hırs yaptım :lepi:farihann kaptan, bence biz bu işi şansa bırakmayalım. ben sonra engel olmayayım hiç belli olmuyor buradaki işler malesef..ama burada olursam yapan kişiye yardımcı olurum seve seve. ekime kadar malesef bu şekilde, sonrasında daha rahat olucam buralarda oldukça elimden geleni yapabilirim.
senarist Allah hayırlı uğurlu etsin, müstakbel eşinle çok mutlu olun inş.
takyon tebrikler sendeki bu azim ve sabır bana da gelsin yaaa
teşekkür ederim kalliste ablam sağolasınhadi yaaakaydirigubbakcemile5 hayırlısı olsun canım benim allah sağlık ve huzurdan ayırmasın...
hehe tam senlik yanikaydirigubbakcemile3
takyoncum tebrik ederim canımŞeniz
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...a-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-92.html
fıstıklar 3. olmuşsunuz tebrik ederim... takyoncum senide tebrik ediyorum canım bireyselde 1. olmuşsun... verdiğim linke tıklayıp bu hafta neler yaptığını boş bir anında yazarmısın canım bu paylaşımı yapmak kural gereğidir ben bunca zamandır kimse bireysel derece almadığı için yazmamıştım yeri gelmiş :))
Takyoncum canım hemen paylaşmışsın yaptıklarını teşekkür ediyorum, bu kuralımız zaman zaman unutulsada biz yinede her zaman yerine getirmişizdir yine öyle oldu duyarlı arkadaşlarım benim öpüyorum hepinizi..
günaydın canlar.inşallah iyisinizdir.
3.lüğünüzü tebrik ediyorum çıtırlar,harikasınız. a.s. olumunekankayizsmile takyon canım seni çok ama çok tebrik ediyorum. yaptıklarınıda paylaşmışsın,sabah 5 -7 arası yürümek çok büyük bir azmin öreneğidir bence,istenilince herşey yoluna giriyor yeterki istemek gerektiğinin örneğisin sen. canım dilerim bu azim ve istekle yoluna devam eder istediğin kiloya gelerek güzelliğine güzellik katarsın inşallah. alkisalkisalkis a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?