Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selamlar fıstıklar.... ferihancım haftaya ben buralarda olursam yaparım listeyi ama yok olamazsamda bir çaresini buluruz o zaman ben ad1 le görüşüp son durumu kararlaştırırım sen düşünme canımcım bunları şimdilik.. nişanın ne zaman yahu bu haftamı yoksa ay ne çabuk geldi ki kıyafet işini ne yaptın ... eğer almadıysan mangoda süper tiril tiril elbiseler var hafif kiloyu saklayacak şekilde bir sürü elbise gördüm hatta birnide aldım dolaba koydum tabiki hemen tatilde kilo aldım sinirleirm bozuldu giymedim bile.. bence düşünebilirsin tatlım fiyatlarıda şıklığının yanında çok uygun 50 lira civarı...

haa bir de sen reyhan ablayla bana wını sormuştun reyhan ablayı bilmem ama ben fiyatından dolayı alamadım sadece bir hafta için 200 liraya denk geliyor değmez diye düşündüm ... hala tatile çıkmadık yarın veya pazartesi bakacağız kararsızlık ne kötü canımı sıkıyor valla..

ayy ablacım teşekkür ederim bir koşu her sıkıştığımda yanımdasın a.s. ad1cim sağolsun yardımını esirgemeyecek inşallah sorunsuz geçer şu önümüzdeki hafta ne kadar çabuk geldi dimi iki ayağım bir pabuça girdi resmen halbuki bir ay vardı önümde aslında bir eksikte çok fazla yok gibi elbisem dışında hala terzide istediğim aslında tamda dediğin gibiyle tiril tiril yazlık şık ama sade bir elbiseydi ama yine kilolarımı kamufle edecek siyah dizlerde kolsuz bir elbise giyeceğim sadece üzerine hafif kısa kollu bir bolero yaptırıyorum malum nişanlım istemiyor kolsuz giymemi niyeyse artık sanırım kollarım çok kalın olduğu için neyse öyle yani inşallah istediğim gibi olur bu hafta bir koşturmaca gidecek sanırım iyi yapmışsın sen o elbiselerden almakla giyersin resminide bize eklersin bizde görürüz senin fıstık gibi halini olsun bir kaç kilocuğu dert etme tatil dönüşü buraya gelirsin hep beraber veririz o kiloları ben saldım birazcık ablacım gerçi kilo almıyorum çok şükür ramazanıda böyle kilo almadan geçirirsem çok mutlu olucam wınn almamışsın olsun iyi yapmışsın tatil için o kadar para verilmezdi zaten değmezde arada bir uğruyorsun alıyoruz haberlerini güzel oluyor tatilede çıkarsıninşallah en yakın zamanda nereye gideceksiniz gerçi belirsiz demişsin ama neyse öpüyorum ablacım seni kendine dikkat et uğra yine sık sık özletme kendini opuyorumnanaktan

nasılsınız kızlar sonuçlar belli olmamış daha hadi hayırlısı
sabah kahvaltımı yaptım simit peynir söğüş
birkaç dilim scuk ve çayla

hrs kolay gelsin..

ferihan hyrlı olsun
allah gönlüne göre versin

takyon valla süpersin tbrler

senarist mutluluklar sanada

hrs hayırlı cumalar..

canım tebrik ederim maşallah 3 kilo birden vermişsin birde yediklerime dikkat edemiyorum diyordun başarılarının devamını dilerim tekrar tebrik ederim canım öpüyorum . opuyorumnanaktan
sağol gülüm çok teşekkür ederim malum koşturmaca olunca kiloda gitmiş haliyle sabah tartılınca şok oldum vallahi
ferihan hyrlı olsun
allah gönlüne göre versin

takyon valla süpersin tbrler

senarist mutluluklar sanada

hrs hayırlı cumalar..
teşekkür ederim banucum işşallah dahada verecem daaha gidevcek çok yolum var
bende bu pazartesi evleniyorum :kedi:

senaristcim hayırlı uğurlu olsun canım Rabbim tamamına erdirsin mutlu ol inşallah

bende bu pazartesi evleniyorum :kedi:
hadi yaaakaydirigubbakcemile5 hayırlısı olsun canım benim allah sağlık ve huzurdan ayırmasın...

pazar günü geliyorlar pazartesi nikah var
hehe tam senlik yanikaydirigubbakcemile3

takyoncum tebrik ederim canımŞeniz

farihann kaptan, bence biz bu işi şansa bırakmayalım. ben sonra engel olmayayım hiç belli olmuyor buradaki işler malesef..ama burada olursam yapan kişiye yardımcı olurum seve seve. ekime kadar malesef bu şekilde, sonrasında daha rahat olucam buralarda oldukça elimden geleni yapabilirim.

senarist Allah hayırlı uğurlu etsin, müstakbel eşinle çok mutlu olun inş.

takyon tebrikler sendeki bu azim ve sabır bana da gelsin yaaa

nasılsınız kızlar sonuçlar belli olmamış daha hadi hayırlısı
sabah kahvaltımı yaptım simit peynir söğüş
birkaç dilim scuk ve çayla

hrs kolay gelsin..

banucan simit peynir sucuk biraz çok değil mi? özellikle sucuk kısmı kaydirigubbakcemile3 afiyet olsun tabi, ama bence karbonhidrat protein ve yağ açısından diyete göre ağır bi kahvaltı olmuş. simit yerine ekmek hatta esmer ekmek tercih et bence. yarım simit en az 2 dilim ekmeğe karşılık geliyormuş.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...a-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-92.html

fıstıklar 3. olmuşsunuz tebrik ederim... takyoncum senide tebrik ediyorum canım bireyselde 1. olmuşsun... verdiğim linke tıklayıp bu hafta neler yaptığını boş bir anında yazarmısın canım bu paylaşımı yapmak kural gereğidir ben bunca zamandır kimse bireysel derece almadığı için yazmamıştım yeri gelmiş :))

teşekkür ederim canımm inan bu kadar azimli değildim eşimden çok kilo aldın lafını duyunca hırs yaptım :lepi:
hadi yaaakaydirigubbakcemile5 hayırlısı olsun canım benim allah sağlık ve huzurdan ayırmasın...

hehe tam senlik yanikaydirigubbakcemile3

takyoncum tebrik ederim canımŞeniz
teşekkür ederim kalliste ablam sağolasın

tamam ablacım şimdi bakıyorum vallahi daha bi azimlendim şimdi opuyorumnanaktan

Takyoncum canım hemen paylaşmışsın yaptıklarını teşekkür ediyorum, bu kuralımız zaman zaman unutulsada biz yinede her zaman yerine getirmişizdir yine öyle oldu duyarlı arkadaşlarım benim öpüyorum hepinizi..

tabiki paylaşıcam kalliste ablacım sonuçta bir takımız ve hep beraber hareket etmek zorundayız a.s.

günaydın canlar.inşallah iyisinizdir.

3.lüğünüzü tebrik ediyorum çıtırlar,harikasınız. a.s. olumunekankayizsmile takyon canım seni çok ama çok tebrik ediyorum. yaptıklarınıda paylaşmışsın,sabah 5 -7 arası yürümek çok büyük bir azmin öreneğidir bence,istenilince herşey yoluna giriyor yeterki istemek gerektiğinin örneğisin sen. canım dilerim bu azim ve istekle yoluna devam eder istediğin kiloya gelerek güzelliğine güzellik katarsın inşallah. alkisalkisalkis a.s.

ad1 cim çok teşekkür ederim gerçekten kardeşimiz gibi oldun valla 1 yıl içinde 13 kilo aldım çevrem eşimden duyduğum sözlerden sonrz yeter artık dedim daha çok gencim çıtır olucam inşallah:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…