Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ad1 cim çok teşekkür ederim gerçekten kardeşimiz gibi oldun valla 1 yıl içinde 13 kilo aldım çevrem eşimden duyduğum sözlerden sonrz yeter artık dedim daha çok gencim çıtır olucam inşallah:1hug:

ricaederim canım bnim,sizleri gerçekten öyle gördüğüm içindir. :1hug:

Rabbim herşeyi gönlünce versin inşallah. senin ve tüm kilolardan kurtulmak isteyen arkadaşlarımın. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım iznin olursa,paylaşım alanına yazdıklarını bizim takımda paylaşmak istiyorum. :kedi:

ecmain inş. amin ad1 cim
izin ne demek tabiki paylaşabilirsin :1hug:a.s.

slm kıimseler yok gene 3. olmuşuz tbrler
nasıl sıcaklarla aranız ben bolbol soğuk su ve soda içiyorum hafif besleniyorum
hrs ii hafatsonları
sabah simit çay peynir öğlen taze fasulya az pilav kavun 2 dilim
akşam çorbayağsız tost karpuzz
bugünlük yedijklerim bunlar ha bide 1 avuç badem..
a e olun...

iyi haftasonu arkadaşlar bugün sabah yürüyüşümü yaptım yine kahvaltıda
1 bardak şekersiz çay
1 dilim kepekli ekmek
1 k k beyaz peynir
yarım domates yarım salatalık
öğlen
yağsız az tuzlu salata
3 adet yaprak sarma
akşam olmadı daha :)

şimdi akşam oldu
3 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık barbunya
1 kasede yağsız az tuzlu salata yedim

gelen giden yok kendi kendime yazıyorum işte.....:):)

slm canlarım
haftasonu evde değildik giremedim sizleri de ihmal ettim.tam bir felaketti güzel yemekler,dondurmalar pastalar ev gezmeleri anlıcağınız kötüydü=( inşallah hafta içinde telafi edicem.Allahın izniyle artık tartıda ellili rakamlar görmek istiyorum uzun zamandır yeşil çay içmiyorum birazdan hazırlıycam kendime.hepinizi öpüyorumm
esen kalınn...:)

selamlar, yeşil çayı nasıl yapıyorsun canım tarif eder misin? poşet çay mı yoksa kendin mi demliyorsun?
benim için de diyet tam bi fiyasko halinde gidiyor. o gün burada söz verdim ama uyamıyorum hiç bu ara ya. motivasyonum dağıldı neden böyle oldum anlamıyorum senağlama

arescim dikkat et ev gezmesi felan derken en çok o kilo aldırıyor zaten dediğin gibi hafta içi kalorisi en düşük şeylerden yemeye çalış görüşmek üzere canım

bluebottle noldu canım sana niye motivasyonun düştü şöyle bir dur kendine gel zayıf hallerini düşün sonra bide şu anki halini düşün çıtır olmayı hayal et bak gör nasıl azimleneceksin yolun yarısındasın daha dur bakalımmmm hepberaber verecez inşallah canım

slm millet tabi kimseler yok ama gelen yazsın napalım
acaipp sıcakk ooff
yanıyor buralar

diet ise fene değil sabah klasik kahvaltı simitle öğlen 1 dolma 4 mercimekli 1 kurabiye küçük bir dilim sütlü tatlı:)gezmedeydim

akşam kıymalı mememen salatayla yedim bukadar
bira çokmu oldu ne :)

a e olun...

merhaba hanımlar
nihayet gelebildim herkes iyidir inşallah ben çok motive olmuş bir şekilde tam gaz diyetime devam etmek istiyorum yarından itibaren yediklerime dikkar edeceğim inşallah
ben ramazanda çok güzel kilo veririmbu sene de umutluyum bakalım kaç kilo gidecek

poşet çay canım.aynı şekilde bnde de motivasyon adına bişeykalmadı.diyet bozuldu moralim tamamiyle çöktü.herşeyi yiyorum artıkk bi türlü diyetime odaklanamıyorumm.allah yardımcımız olsunn

herkese selam kızlar yanıyoruz bu sıcaklarda yaaaaaaa
bugün sabah yürüyüşümü yaptım
kahvaltıdas
1 dilim kepekli ekmek
1 bardak şekersiz çay
1 k k peynir yedim
arada
bişi yiyemedim sıcaklardan hiç bişi istemiyor canım
öğlen yine birşey yiyemedim 4 kaşık salata yedim sadece

merhaba bayanlar ben de bugün güne bir kase cornflake ile başladım, sonra öğlene kadar fırsatım olmadığı için ara öğün yapmadım. öğlen bir kase domates çorbası 1 dilim ekmek ve çok az enginar yedim, öğleden sonra da 1 tane kırmızı erik yedim büyüklerden. aslında diyet motivasyonum hiç yoktu ama güne bi baktım diyet gbi geçmiş :) bu akşam yarın gelecek misafirlerim için yemek yapmam gerekiyor yürüyüşe biraz zor çıkarım. ah bu spor yapamama mahvetti beni zaten. masa başı iş ne kötü

günaydın kardeş takımcım.
birkaçgündür yoktum,uğrayamadım.
inşallah iyisinizdir. hepinize güzel birgün diliyorum.

farkında olmadan birgününü diyetteymişsin gibi geçirmişsin canım,inşallah her günün böyle olur ve istediğin kiloya gelirsin. bende masa başı işindeyim ve spor yapamadığım için çok sıkılıyorum ama inşallah ramazandan sonra başlamayı düşünüyorum.nasip tabi.
misafilerinle kolay gelsin canım.
canım netten baktığım zaman tüm bölgeleri sıcak gösteriyor yani derece vermemişler. sadece '' sıcak '' işareti var. birkaç yerde yağış gösteriyoru.bizim burasıda birkaç gündür yağabilirim diyor ama yanıyor tabi. ah ne güzel sıcaklardan birşey yiyememişsin,keşke bende öyle olsam. :))) şaka tabiki hayatım çok sinir bozucu bir durum seni anlayabiliyorum.yakında düzelir inşallah.

poşet çay canım.aynı şekilde bnde de motivasyon adına bişeykalmadı.diyet bozuldu moralim tamamiyle çöktü.herşeyi yiyorum artıkk bi türlü diyetime odaklanamıyorumm.allah yardımcımız olsunn
arescim belirli dönemlerde malesef motivasyon eksiliyor. ama sizlere destek olacak bir takımınız var unutmayın canım.iyice dinlendiğin bir akşamın sabahında tekrar diyete dönebilirsin yorgunsan tabii. çünkü ne kadar çok dinlenirsek,doğal olarakta okadar enerjik oluyoruz. inşallah kısa sürede toparlanırsın canım.

mrblar
nasılsınıoz arkadaşlar pek gelen giden yok gene
olsun bakalım
malum yaz hrs tatil modunda
bu sabah çok sıcak gene kahvaltı yerine 15 16 tane kiraz yedim birazdanda bir çorba içicem kepekli ekmekle domates çorbası birazda salata

öyle işte a e olun..

ad1 cim teşekkür ederim canım evet aynen öyle yanıyoruz resmen sadece suuuu istiyor canım aslında çokta şikayetci değilim doğrusu :=)):1hug:

merhaba banucum iyiyiz şükür evet yaa kimse yok malesef herkes işte güçte galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…