- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #27.381
kaptanım pirinç lapasıyla detoks muydu yoksa hızlı kilo verme konusunda bişey miydi?
merhaba bayanlar, bu ara işte pc başında olamadığım için, olsam da deli gibi çalışmak zorunda kaldığım için yazamıyorum.
dün eşim beni havuza yüzmeye götürdü ve 1,5 saat yüzdüm zemuszemus süper bi spor oluyor yüzmek. bundan sonra haftada 2 kere gitmeye karar verdik umarım uygulayabiliriz. yürüyüş yapamıyorum bari yüzmeye gideyim. yemek konusunda da akşamları çok az yiyerek veya yemeyerek diyeti devam ettiriyorum. şu aşırı yoğunluk bi geçsin 1 hafta sonra biraz rahatlayacağımı düşünüyorum, sonrasında eski programıma geri döneceğim.
desteğiniz için teşekkürler..
tekrar selam kızlar ,akşama kadar çok yoruldum kızlar bu boyun düzleşmesi beni mafediyor kızım MAŞALLAHyeni yeni yürüyor onun peşinde koşmaktan iyice halsiz bitkin duruma geldim akşam kendimi tutamadım kızdım bebişime oda titreyerek uyandı korktu nasıl vicdan azabı duyuyorum anlatamam moralim çok bozuk...
günaydın arkadaşlar işe gidiyom geç kaldım kilom 70
ayy kıyamam ona ne tatlı olmuştur kimbilir strese girmişsindir üzülme hem hava sıcak hem yoğunsun kolaymı yeni hareketlenmiş bebişin peşinde kilo verdirir sana iyi yönünden bak aslında bebişini öp biziim için moralinide bozma lütfen öpüyorum .
günaydın arkadaşlar işe gidiyom geç kaldım kilom 70
ben de hala 59.8im.
günaydın arkadaşlar 1 ayın sonunda nihayet 1 kilo oynadı kilom 89 kilo almamak dileği ile hepimize bol kilo vermiş bir gün diliyorum öpüyorum herkezi :))
89
kilo versenizde vermesenizde tebrik ediyorum kızlar opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile a.s.günaydın canlarım
tahmin ettiğim gibi bi değişiklik yok 60
kilo versenizde vermesenizde tebrik ediyorum kızlar opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile a.s.
canım yüzmek harika bir spor keşke sık sık yapılabilse tümkaslar çalışıyor inşallah aksatmadan rutin bir hale getirirsin yürümesende yüzerekte istediğin başarıya ulaşırsın canım Allah kolaylık versin inşallah yoğunluğun geçer bir an önce rahtlarsın öpüyorum .opuyorumnanaktan
kaptanım ben yaparım ama sabahları işyerinde olmuyorum. bugün iş yoğun diye masabaşına geldim bi soluk alayım diye foruma girebildim :)
saat kaça kadar listeyi tamamlamamız gerekiyor? kilo bildirimi saat 12ye kadar. liste kaça kadar?
ferihancım listenizi kontrol ettim canım. doğrudur hayatım.
ayrıca haftaya liste olayını düşünme canım. ben büyük ihtimal ile burada olacağım
olamasam bile kaptan yardımcımız melzeyit yardımcı olur ama yinede sizdende bir arkadaşımız her aksiliğe karşı hazır bulunsun hayatım.
şimdiden hayırlı olsun canım benim. a.s.
adcim teşekkür ederim canım paylaşıma sunduk listelerimizi bu haftayıda atlattık darısı hafta canım ben yarın itibariyle yokum bir hafta tek sıkıntım haftaya cuma günü nasıl olacak kaptan yardımcımda izinde bende gidiyorum takımdan bir arkadaş yardımcı olacak ama malum hem iş yemde ilk kez liste yapacak yardımcı olursan sevinirim canım en azından ben cuma sabah çok erken bile olsa girip boş listeyi eklerim sayfaya listemizi hazırlayıp paylaşıma sunarsan çok sevineceğim canım sanada yük oluyorum ama kusura bakmazsın umarım kaptan yardımcım olsaydı sorun olmazdı ama böylle oldu işte . herşey için teşekkürler öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?