Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın arkadaşlar 1 ayın sonunda nihayet 1 kilo oynadı kilom 89 kilo almamak dileği ile hepimize bol kilo vermiş bir gün diliyorum öpüyorum herkezi :))

89

canım yüzmek harika bir spor keşke sık sık yapılabilse tümkaslar çalışıyor inşallah aksatmadan rutin bir hale getirirsin yürümesende yüzerekte istediğin başarıya ulaşırsın canım Allah kolaylık versin inşallah yoğunluğun geçer bir an önce rahtlarsın öpüyorum .opuyorumnanaktan

ayy kıyamam ona ne tatlı olmuştur kimbilir strese girmişsindir üzülme hem hava sıcak hem yoğunsun kolaymı yeni hareketlenmiş bebişin peşinde kilo verdirir sana iyi yönünden bak aslında bebişini öp biziim için moralinide bozma lütfen öpüyorum .

günaydın güzel grubum eşim demese cuma olduğunu unutmuşum öncelikle hayırlı cumalar, hemen koştum kilo bildirimine 75.9 geliyorum çokta şiştim adetim yaklaştı sanırım ondan hiç
kaçamağım yok bu hafta :))

Son düzenleme:

sağol canım evet çok steresteyim bu günlerde aslında iştahımda ondan yok,koşturuyorum bakalım doğru en iyi sporum kızım benim öperim ablası teşekkür ederiz opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

günaydın arkadaşlar işe gidiyom geç kaldım kilom 70

ben de hala 59.8im.

günaydın arkadaşlar 1 ayın sonunda nihayet 1 kilo oynadı kilom 89 kilo almamak dileği ile hepimize bol kilo vermiş bir gün diliyorum öpüyorum herkezi :))

89

günaydın canlarım
tahmin ettiğim gibi bi değişiklik yok 60
kilo versenizde vermesenizde tebrik ediyorum kızlar opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile a.s.

herkese günaydınlar. a.s. inşallah hepiniz iyisinizdir.

hayırlı uğurlu,mutlu,umutlu vede bol sağlıklı günler diliyorum.

kilo versenizde vermesenizde tebrik ediyorum kızlar opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile a.s.

teşekkürler canım, valla öyle ben de kendimi tebrik ettim kaydirigubbakcemile3 bu kadar diyet sınır kaçağına rağmen vücudum almamış gelenleri
ben de kilo veren arkadaşları da kilo veremeyen bizleri de en azından böyle bir şeye azmettiğimiz ve hala sebat gösterdiğimiz için kutluyorum :) delikafadulden

teşekkürler kaptanım seni de azminden ve sabrından dolayı kutluyorum 1 kilo gitmiş 80lere inilmiş maşallah eşim çok istekli onun sayesinde giderim inş.
ben bu öğlen ( yarın falan değil yani yarım saat sonra yiyeceğim yemek de dahil olmak üzere) eski düzenime geri dönüyorum bunu da burda yazıyorum ki uyayım. öğlen et yada sebze akşama da tam tersi olmak üzere ( üstelik evde ali naziğim vardı akşamdan hazırlamıştım ona rağmen) diyetime başlıyorum tekrar. haftaya da söz veriyorum burada yazacağım en yüksek kilo 58,5 olacak.. zemuszemus

Son düzenleme:
5.TAKIM 167.ETAP

ferihann( 90,0 / 89,0 / 1,0 / 1,11 % )
takyon ( 73,0 / 70,0 / 3,0 / 4,11 % )
benben ( 64,3 ) geri dönmek üzere ayrıldı
aresozgur ( 60,0 / 60,0 / 0,0 / 0,00 % )
HIFZIYS ( 76,0 / 75,9 / 0,1/ 0,13 % )
bluebottle ( 59,8 / 59,8 / 0,0 / 0,00 % )
banucan4 ( 84,5 / 84,5 / 0,0 / 0,00 % )

5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 443,3 / 439,2 / 4,1 / 0,92 % )

arkadaşlar listemiz hazır kardeş takıma kontrol için göndericem sonrada paylaşıma sunacağım kilo veren ve veremeyen herkezi azminden dolayı tebrik ediyorum .

Son düzenleme:
13.TAKIM 167 ETAP

Ad1 (57.3 / 57.4 / -0.1 / -0.17%)
Bhr.87 (80.1 / 79.4 / 0.7 / 0.87%)
Dosba (69.0 / 69.7 / -0.7 / -1.01 %)(eski üye geri döndü)
Ethos (68.5 / 68.0 / 0.5 / 0.73%)
Greendreams (95.0 / 94.0 / 1.0 / 1.05%)(yeni üye)
Jailbreak (67.7 ) paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye
Kelebek (61.0) geri dönmek üzere ayrıldı.
Melzeyit (78.2 / 78.8 / -0.6 / -0.77 %) eski üye geri döndü
Shopaholic (76.3 ) paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye
Uzaktandunyalı (76.0/ 74.5 / 1.5 / 1.97%)

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 524.1 / 521.8 / 2.30 / 0.44 %)

ferihancım listemiz hazır canım kontrol ederseniz seviniriz. çok teşekkürederiz.

Son düzenleme:
arkadaşlar dün yazdım ama görmediniz sanırım hazır bir kaç arkadaşımız buradayken tekrar yazayım ben yarın itibariyle izne çıkıyorum malum nişandan dolayı bir hafta yani ağustosun 9 una kadar yokum en çok düşündüğüm haftaya cumayı nasıl yapacağımız birinin listeleri hazırlayıp paylaşıma sunması lazım bunun için aranızdan bir arkadaşın yardım etmesi gerekiyor bluebottle canım sen hesaplamayı biliyorsun sanırım bana yardımcı olursan çok sevinirim bu konuda paylaşıma sunmak içinse kardeş takımdan ad1 den yardım isteyeceğim fakat listemizide siz hazırlayın demek yanlış olur diye düşünüyorum en azından içimizden biri hazırlasa listeyi kardeş takımımızpaylaşıma sunar sanıırm bu konuda fikirlerinizi bekliyorum çıkmazda kaldım takımımızın yardımcı kaptanı benbende izinde bende yok olunca listeler kalacak ortada birinizden acil cevap bekliyorum çok teşekkürler öpüyorum .

kaptanım ben yaparım ama sabahları işyerinde olmuyorum. bugün iş yoğun diye masabaşına geldim bi soluk alayım diye foruma girebildim :)
saat kaça kadar listeyi tamamlamamız gerekiyor? kilo bildirimi saat 12ye kadar. liste kaça kadar?

ferihancım listenizi kontrol ettim canım. doğrudur hayatım.
ayrıca haftaya liste olayını düşünme canım. ben büyük ihtimal ile burada olacağım
olamasam bile kaptan yardımcımız melzeyit yardımcı olur ama yinede sizdende bir arkadaşımız her aksiliğe karşı hazır bulunsun hayatım.

şimdiden hayırlı olsun canım benim. a.s.

ferihancım kusura bakma hayatım hata bende seni uyarmam gerekti listeye melzeyiti almayacaktım gelmicek diye sonra ona mesaj atmak aklıma geldi,görüştükten sonra ekledim listeye. o yüzdendir karaşıklık. tekrar çok sağol hayatım.

arkadaşlar listemizi paylaşıma sundum gazamız mübarek olsun diyelim sempatiksalakcinni ben takyonun bu hafta bireyselde sıralamaya gireceğini tahmin ediyorum 3 kilo vermiş maşallah diyelim tekrar kilo veren veremeyen herkezi tebrik ediyorum haftaya daha güzel sonuçlar için şimdiden başarılar diliyorum opuyorumnanaktan

canım 12 ye kadar kilo bildirimi yapılıp liste hazırlanıyor 12 sonrası paylaşıma sunulacak sen listeyi hazırlarsan kardeş takımın kaptanı ad1 yardımcı olacak paylaşımada sunar önemli olan listeyi hazırlayacak biri olmalı bu hafta olduğu gibi bir liste yapılacak bilmediğin bir durum varsa sor istersen canım ben yine uğramaya çalışırım ama ev kalabalık olacak malum belki nşan olacak şuan hiç bilmiyorum ama sık sık fırsat bulduğumda girmeye çalışırım inşallah diyelim teşekkür ederim canım .

canım benim ben zaten konuyu okuyup hemen sana cevap yazmıştım görmediğini anladım. hiç sorun yok,yük ne demekmiş lütfen öyle söyleme canım. benim elimden geldiğince zamanımın son damlasına kadar burada olacağım inşallah. sen keyfine bak tadını çıkar canım benim. :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…